Όμικρον: Κερδίστε πλήρες γεύμα για τέσσερα άτομα

Το κομψό εστιατόριο των βορείων προαστίων προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του In2life ένα πλήρες γεύμα τεσσάρων ατόμων, δια χειρός της γνωστής chef Ντίνας Νικολάου. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και απολαύστε το...
Όμικρον: Κερδίστε πλήρες γεύμα για τέσσερα άτομα
Ο τυχερός αναγνώστης που κερδίζει το γεύμα τεσσάρων ατόμων στο εστιατόριο Όμικρον είναι ο Τάκης Καραπάνος .

Ελληνικές μαγεριές στο Όμικρον, η chef Ντίνα Νικολάου, εμπνεύστηκε μια δημιουργική μεσογειακή κουζίνα που μας ταξιδεύει στις γεύσεις της Ελλάδας.

Στο Όμικρον θα απολαύσεις τις μαγεριές τις Ντίνας Νικολάου με ανανεωμένο μενού ελληνικού χαρακτήρα με αρωματικές και δημιουργικές γεύσεις. Η γαστρονομική παράδοση παραμένει, τα υλικά είναι πάντα φρέσκα και διαλεγμένα ένα προς ένα, από πολλές περιοχές της χώρας.

Το εστιατόριο Όμικρον στην Κηφισιά αποτελεί ένα γαστρονομικό προορισμό με την υπογραφή των δημιουργών και ιδιοκτητών του Ομίλου Καστελόριζο και της γνωστής chef Ντίνας Νικολάου. Σε εντυπωσιακό χώρο, το Όμικρον σας προκαλεί να το ανακαλύψετε τόσο λόγο της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, όσο και για τις άρτια συνδυασμένες και ελαφριές γεύσεις. Ο χώρος είναι διαμορφωμένος σε δύο επίπεδα με δύο επιβλητικά τζάκια και έναν ιδιαίτερα μεγάλο κήπο. Η διακόσμηση αποτελεί ένα συνδυασμό μοντέρνας πολυτέλειας και κομψής απλότητας. Τα γήινα, θερμά χρώματα κυριαρχούν, ενώ οι πολυάριθμοι χρυσοί κύκλοι τοποθετημένοι σε πολλές εκδοχές στο χώρο, σκορπούν λεπτές λάμψεις και θυμίζουν το όνομα του εστιατορίου. Με ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε ξενοδοχείο ευρωπαϊκής μητρόπολης και έχοντας ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα ασιατικού πολιτισμού, ισορροπεί μεταξύ λεπτών αντιθέσεων, δίνοντας ως αποτέλεσμα έναν αληθινά elegant χώρο.

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, γιατί στο Όμικρον τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά σας ταξιδεύουν σε ένα άλλο επίπεδο γαστριμαργικής εμπειρίας. Απολαυστικά και γιορτινά μενού δια χειρός Ντίνας Νικολάου για τους απαιτητικός γαστρίμαργους.

Μενού Χριστουγέννων
Καστανόσουπα
Γιούφκα γεμιστά με κιμά λουκάνικου και ξινόμηλα
Γαρίδες με φινόκιο σε σάλτσα σαγανάκι
Σαλάτα με πρασινάδες του Χειμώνα, ρόδι και γραβιέρα Ρούμελης, βινεκρέτ με σύκο και λευκό βαλσάμικο
Κόκορας πετιμεζάτος με γέμιση παραδοσιακή
Κορμός κάστανου με σοκολάτα / παγωτό βανίλια με κραμπλ μελομακάρονου
Σπιτικά μελομακάρονα & κουραμπιέδες
Καφές ή τσάι
Τιμή: 60 ευρώ κατ’άτομο

Μενού Πρωτοχρονιάς
Ποτήρι σαμπάνιας
Βελουτέ με πράσα και τσιπς μπέικον
Σφολιατοκαραμέλες με πικάντικο κατσικίσιο τυρί
Γαρίδες λεμονάτες με μυρώνια και λιαστές ντομάτες
Σαλάτα ανάμεικτη με αβοκάντο και καπνιστό σολομό, βινεγκρέτ με γιαούρτι και μουστάρδα με μέλι Maille
Κότσι αγριογούρουνου με γλάσο μαυροδάφνης και φρούτα δάσους, γλυκοπατάτες φούρνου
Πάβλοβα με κόκκινα φρούτα και κρέμα μπακλαβά
Ατομική βασιλόπιτα με δώρο (δύο τυχεροί γαστριμάργοι κερδίζουν ένα δωρεάν τραπέζι 2 ατόμων με ελεύθερη a la carte επιλογή πιάτων)
Τιμή: 70 ευρώ κατ’άτομο

Απολαύστε το κρεσέντο στην απήχηση των γεύσεων της αληθινής κουζίνας…

Όμικρον: Δρόσου 1 και Αίγλης 29, Κηφισιά. Τηλ 210 6202475
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v