Κερδίστε τούρτες γενεθλίων από το L'Atelier de patisserie

Γιορτάζοντας την άφιξη του νέου καταστήματος στην Γλυφάδα, αλλά και προκειμένου να γνωρίσετε και αυτό της Βάρκιζας, το ζαχαροπλαστείο L'Atelier de patisserie προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες υπέροχες τούρτες γενεθλίων.
Κερδίστε τούρτες γενεθλίων από το LAtelier de patisserie
Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν από μία τούρτα - προσφορά των ζαχαροπλαστείων είναι οι: Νίκος Ζαρκάδης και Γιώργος Μπασαδήμας.

Το L'Atelier de patisserie άνοιξε πριν 4 χρόνια στη Βάρκιζα από τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, chef με σπουδές και προϋπηρεσία στην Ελβετία. Δεν πρόκειται, όμως, για ένα ζαχαροπλαστείο όπως αυτά που έχουμε μέχρι σήμερα συνηθίσει.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος εξηγεί γιατί: "Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου συντηρητικά, έτοιμες σκόνες, σκευάσματα, τεχνητά χρώματα και αρώματα, ενώ επιλέγουμε αποκλειστικά φρέσκιες πρώτες ύλες που θα αγοράζαμε και για το σπίτι μας (π.χ την creme patisserie την φτιάχνουμε με φρέσκο γάλα και φρέσκα αυγά, και όχι ανακατέβοντας μια έτοιμη σκόνη με νερό). Έτσι, βέβαια, μικραίνει σημαντικά η διάρκεια ζωής των γλυκών μας (κάτι πολύ αντιοικονομικό για ένα ζαχαροπλαστείο - ιδιαίτερα στις μέρες μας), γι' αυτό παράγουμε μικρές ποσότητες που ανανεώνονται πολλές φορές μέσα στην ημέρα."

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Βάρκιζα, το L'Atelier de patisserie επεκτάθηκε πρόσφατα και στην περιοχή της Γλυφάδας, σε έναν χώρο εξαιρετικού design με τα ολόφρεσκα γλυκά να παρελαύνουν από την λαμπερή βιτρίνα. Επισκεφθείτε το και απολαύστε σοκολατόπιττα, brownie, προφιτερόλ και ίσως την καλύτερη Creme Brulee που έχετε γευτεί!

L'Atelier de patisserie:
Κύπρου 40, Γλυφάδα, τηλ. 210 8983766
Αφροδίτης 40, Βάρκιζα, τηλ. 210 9844413
Ώρες λειτουργίας: Δευ - Παρ: 10:30 π.μ. - 9:30 μ.μ., Σαβ: 10:00 π.μ. - 10:30 μ.μ., Κυρ: 10:00 π.μ. - 10:00 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες για το L'Atelier de patisserie μπορείτε να βρείτε στο facebook.com/latelierdepatisserie.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v