Cucina Povera: Φάγαμε νόστιμα και… «αλμυρά»
Το Cucina Povera στο Παγκράτι από τον πρώτο καιρό της λειτουργίας του δεν άργησε να βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων των απανταχού οπαδών της γαστριμαργικής εξόδου. Το In2life έφαγε στο wine bar restaurant και μοιράζεται την εμπειρία του.


Από τα κυρίως, τα μπιφτέκια με τη λιαστή ντομάτα μας φάνηκαν γευστικά αλλά με πολλά μπαχαρικά που βάραιναν κάπως το πιάτο, ενώ η χοιρινή πανσέτα στο φούρνο με μουστάρδα και πουρέ σελινόριζας ήταν πάρα πολύ καλή, με τον πουρέ σεληνόριζας να αποδεικνύεται εξαιρετική έμπνευση. 




