Ακρωτήρι Boutique: Εκεί όπου οι γεύσεις... χορεύουν

Ένα εστιατόριο που θυμίζει σκηνικό αιγαιοπελαγίτικου νησιού, ένα club με ατμόσφαιρα posh mood, ένας σεφ που υπόσχεται γευστικά ταξίδια και ένα team DJs που έχει αποδείξει πως ξέρει να μας κάνει να χορεύουμε, αναδεικνύουν το Ακρωτήρι Boutique στον απόλυτο dance and dine προορισμό για ένα ακόμα καλοκαίρι.
Ακρωτήρι Boutique: Εκεί όπου οι γεύσεις... χορεύουν
Το Ακρωτήρι Boutique επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ. Για δεύτερη χρονιά η συνεργασία των δύο ομάδων (Ακρωτήρι και Boutique) αποδεικνύεται ασυναγώνιστη και έρχεται να ταράξει τα νερά της παραλιακής με πολλά happenings και parties.

Τις εντυπώσεις κλέβει ο ανανεωμένος χώρος του Ακρωτήρι Boutique που πλέον παίζει σε τόνους του λευκού και του μπεζ, ενώ η posh mood ατμόσφαιρα ενισχύεται από μοναδικές λεπτομέρειες όπως τα pop art φωτιστικά στο VIP Club area, αλλά και τα φωτεινά αστέρια στο mainstream area κάτω από μια εντυπωσιακή κατασκευή. Στην τεράστια αυλή ξεχωρίζει η πισίνα με τη γιγάντια πλωτή ντισκομπάλα και την ξύλινη γέφυρα που χωρίζει την πισίνα στα δύο, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Στο κέντρο του club, το Dj Booth δίνει το σύνθημα στον κόσμο για ξέφρενο χορό με όλα τα νέα ξένα και ελληνικά hits του καλοκαιριού.

Ο χώρος του εστιατορίου, που παραπέμπει και αυτός σε σκηνικό αιγαιοπελαγίτικου νησιού, έχει διαμορφωθεί σε γήινους τόνους με λευκές, μπεζ και γκρι-χακί αποχρώσεις και προσφέρεται για χαλαρά δείπνα, με θέα στο Σαρωνικό. Οι μοντέρνες μεσογειακές δημιουργίες του Chef Μεντζέλου Δροσόπουλου, ξεκινάνε από κρύα και ζεστά ορεκτικά που συνοδεύονται από πλούσιες δροσερές σαλάτες και συνεχίζουν με ριζότο, ζυμαρικά και κυρίως πιάτα με κοτόπουλο, πάπια, βοδινό, χοιρινό και εκλεκτές ποικιλίες ολόφρεσκων θαλασσινών. Το μενού συμπληρώνεται από μια πλούσια λίστα ετικετών κρασιών από την Ελλάδα και τον κόσμο. Κανένας δεν φεύγει χωρίς να δοκιμάσει τις γλυκές προτάσεις του chef που αποτελούνται από μια μεγάλη γκάμα γλυκών που δεν αφήνουν αδιάφορο ακόμα και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη.

Μετά από τα απολαυστικά εδέσματα, η δράση μετατίθεται στο Club και τις δυνατές μουσικές επιλογές της ομάδας των DJs (Γιάνης Λάχανος, Τάκης Δημητριάδης, Paolo Savvas). Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται με θεματικά parties κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή, που έρχονται να δώσουν μια ιδιαίτερη νότα στα καλοκαιρινά μας βράδια. Από τα ξέφρενα parties των Angels τις Τρίτες και τα αναβαθμισμένα Bootycall parties των Magna τις Τετάρτες με guests Dj από το εξωτερικό, μέχρι τις ελληνικές βραδιές από τον John Greek τις Κυριακές, κάθε βράδυ το Ακρωτήρι Boutique αποτελεί την must πρόταση clubbing.

Ο απόλυτος dine & dance προορισμός του καλοκαιριού άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει για μοναδικές βραδιά με πολλά happenings. Το Ακρωτήρι Boutique επιστρέφει με μια ιδιαίτερη δυναμική στη μαγευτική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και υπόσχεται στους θαμώνες του διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Ακρωτήρι Boutique - Βασιλέως Γεωργίου Β5 – Παραλία Αγίου Κοσμά - Τηλ. Κρατήσεων: 210 9859147-9
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v