To Up North Glam Bar Restaurant παρουσιάζει το Up! Pleasure Menu

To Up North παρουσιάζει το Up! Pleasure Menu, μία νέα γευστική εμπειρία αποτελούμενη από ένα πλήρες γεύμα και γλυκό, σε ένα περιβάλλον εξαιρετικού design και μοναδικών jazz-soul ήχων. Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και απολαύστε αυτό το υπέροχο δείπνο.
To Up North Glam Bar Restaurant παρουσιάζει το Up! Pleasure Menu
Ο διαγωνισμός για το δείπνο στο εστιατόριο Up North έληξε. Οι νικήτριες που θα απολαύσουν ένα δείπνο για δύο άτομα με κρασί είναι οι:

ΒΗΘΛΕΕΜ ΒΟΓΙΑΤΖΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΖΟΤΖΟΛΗ

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας.

Η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και η εξαιρετική, μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα, συνθέτουν στο UP NORTH ένα μοναδικό σκηνικό γευστικής και αισθητικής απόλαυσης, με νεοϋορκέζικες αναφορές στο ύφος της διακόσμησης και των soul-jazz-lounge ήχων που συνοδεύουν τα βράδια του UP NORTH.

Ο σεβασμός και η γευστική ικανοποίηση του πελάτη προβάλλει ως το απόλυτο πρέπει για την οικογένεια του UP NORTH, μέσα από πιάτα που αναδεικνύουν τη γεύση, την αγνότητα και την πολυτέλεια των πρώτων υλών, φροντίζοντας να σας δίνουν λόγους να επιστρέφετε συνέχεια.

UP! PLEASURE MENU
Επειδή η λεπτομέρεια κάνει πάντα τη διαφορά, το ποτήρι σας γεμίζει με σαμπάνια συνέχεια καθώς απολαμβάνετε...
- Σαλάτα με Ρόκα, Λόλα Κόκκινη. Λιαστή Ντομάτα και Χαβιάρι keta, αρωματισμένο με πορτοκάλι σε κρίθινα παξιμάδια
Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο εξαιρετικά ριζότο...
- ...με Ταρτούφο και Γαρίδες τυλιγμένες σε prosciutto,
- ...με Σαφράν και Χοιρινό a la Romana
ενώ για το τέλος σας περιμένει ένα...
- Uplicious Σουφλέ Σοκολάτας γεμιστό με γλυκό του κουταλιού σύκο.

Extra tip: Για τους choco-holic ο σεφ προσαρμόζει το Σουφλέ Σοκολάτας με γέμιση ζεστή, ρέουσα μαύρη σοκολάτα και... τα λόγια είναι περιττά.

Το μενού προσφέρεται στην τιμή των € 30,00 / άτομο από Τρίτη έως Πέμπτη για όλο τον Απρίλιο & Μάιο.

ΚΟΥΖΙΝΑ:
Επιλέγοντας τα καλύτερα πιάτα από την περιοχή που μέχρι και σήμερα χωρίζει και ενώνει λαούς και πολιτισμούς, τη Μεσόγειο, το glam bar – restaurant UP NORTH έχει καταφέρει να συνδυάσει με μαγειρική ακρίβεια τα υλικά και τις συνταγές, χρησιμοποιώντας εκσυγχρονισμένους τρόπους μαγειρέματος, έτσι ώστε το αποτέλεσμα που προκύπτει να είναι πιάτα που…σε ανεβάζουν ψηλά!

BAR: Έξυπνος φωτισμός, νεανική διάθεση και μιξαρισμένοι soul, lounge και nu-jazz ήχοι δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα στο bar για τους uppolitans που θέλουν να χαλαρώσουν πίνοντας το αγαπημένο τους cocktail, ενώ στην πλευρά του εστιατορίου οι urban ήχοι επιτρέπουν τις ευχάριστες συζητήσεις να αναπτυχθούν, σε συνδυασμό πάντα με την απόλαυση των gourmet μεν αλλά γενναίας ποσότητας δε, πιάτων.

Eclectic Dinning – Divine Feeling – Essential Music - Private Happenings

Up North: Κυριαζή 11, Κηφισιά, τηλ. 210 8088600
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη - Σάββατο, 20:00 – 01:00 (Δευτέρα & Κυριακή, κλειστά)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v