Thai Food Festival: Για μία ολόκληρη εβδομάδα στο GB Corner

Την απόλυτη γαστριμαργική εμπειρία θα ζήσουν οι λάτρεις της ταϊλανδέζικης κουζίνας στο GB Corner της Μεγάλης Βρεταννίας, με εκλεκτά εδέσματα από την βραβευμένη Chef Thanida Amornvatin από τις 23 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2009.
Thai Food Festival: Για μία ολόκληρη εβδομάδα στο GB Corner
Το γνωστό σε όλους GB Corner του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία θα φιλοξενήσει μια Ταϊλανδική εβδομάδα σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Sheraton Grande Sukhumvit στη Bangkok, από τις 23 Απριλίου μέχρι και τις 3 Μαΐου, με την πολύτιμη συνεργασία της Thai Airways. Απολαύστε τη θερμή Ταϊλανδική φιλοξενία και μια εξωτική σειρά εδεσμάτων που θα ετοιμάσει για σας η βραβευμένη Chef Thanida Amornvatin.

«Το εστιατόριο basil, που βρίσκεται στο Sheraton Grande Sukhumvit, είναι διάσημο για την ανώτερη ποιότητά του και έχει λάβει πολλές διακρίσεις και βραβεία. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτήν την συναρπαστική εμπειρία με τους πελάτες και επισκέπτες μας κατά τη διάρκεια της Ταϊλανδικής εβδομάδας, όταν θα συνδυάζουμε το μενού του GB Corner με τα μυστικά της Άπω Ανατολής», είπε ο κύριος Χριστόφορος Μανώλης, υποδιευθυντής του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Τα μοναδικά, εξωτικά πιάτα της Chef Thanida περιλαμβάνουν Pla Phad Cha (Τηγανητή σφυρίδα με βασιλικό, τσίλι, άγριο τζίντζερ, φασολάκια και μανιτάρια), Kaeng Mussaman Nua (Mussaman Κάρρυ με μοσχαράκι), Tom Yam Goong (Πικάντικη σούπα με γαρίδες, μανιτάρια και Ταΰλανδέζικα μπαχαρικά), Gaeng Kiew Wan Gai or Nua (Κοτόπουλο ή μοσχάρι με πράσινο κάρρυ), and Morrakot Krob (Dumbling από νεροκάστανο σε γάλα καρύδας), μεταξύ άλλων απολαυστικών συνδυασμών.

Μέρος της Travel + Leisure’s “World’s Best 500 Hotels” και της Forbes “400 Top Luxury Travel” λίστας το 2006, το Sheraton Grande Sukhumvit προσφέρει μια ατμόσφαιρα γοητείας και κομψότητας στην καρδιά της πιο συγκλονιστικής πόλης της Ασίας, τη Bangkok.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., διοικείται από την Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με περισσότερα από 930 ξενοδοχεία σε περίπου 97 χώρες και 145000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι The Luxury Collection®, St. Regis®, Sheraton®, Westin®, Four Points® by Sheraton, και W®, Le Méridien®, την πρόσφατη AloftSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

* Δείτε στα Σχετικά Documents το Μενού του Thai Food Festival
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v