Yes! Hotels: Απολαυστικές στιγμές στα Βόρεια Προάστια

Με καλοκαιρινή διάθεση και υπέροχες γευστικές προτάσεις ο όμιλος Yes! Hotels και τα ξενοδοχεία Semiramis και Twentyone ξορκίζουν τη ζέστη σε κάποιους από τους ομορφότερους χώρους της πόλης, όλες τις ώρες της ημέρας.
Yes! Hotels: Απολαυστικές στιγμές στα Βόρεια Προάστια
O Όμιλος YES! Hotels και τα ξενοδοχεία Semiramis και Twentyone, προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές για το καλοκαίρι, με γευστικές προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας. Συγκεκριμένα: 

SEMIRAMIS: ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Το Semiramis, το ξενοδοχείο που αποτελεί επίκεντρο ενδιαφέροντος, παρουσιάζει την ιδανική πρόταση αναψυχής διαμορφώνοντας τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό της πόλης και προσφέροντας μοναδικές γευστικές απολαύσεις στο design περιβάλλον του εστιατορίου. Δίπλα στην εντυπωσιακή πισίνα και πάνω στο ξύλινο deck, το εστιατόριο διαμορφώνει ιδανικό σκηνικό για όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

H δημιουργική ομάδα του εστιατορίου επιμελείται ανάλαφρες καλοκαιρινές προτάσεις όπως σαλάτα φρέσκου αστακού με μάνγκο, φασολάκια, τοματίνια, εστραγκόν και βινεγκρέτ πορτοκάλι ή μαγιάτικο με μελιτζάνες, ψητές πιπεριές και βινεγκρέτ με βαλσαμικό ξύδι και βασιλικό, διατηρώντας πάντα το αγαπημένο ύφος, την φροντίδα των συστατικών και την ποιότητα των πιάτων του Semiramis. Το μενού συμπληρώνει η πλούσια ποικιλία cocktails για δροσερές απολαύσεις την ώρα της ηλιοθεραπείας αλλά και χαλαρές νύχτες δίπλα στην πισίνα.

TWENTYONE: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΗΠΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Δίπλα στην πλατεία του Κεφαλαρίου και στην καρδιά των βορείων προαστίων, το 21 που αποτελεί ήδη αγαπημένη επιλογή εξόδου, υποδέχεται το καλοκαίρι στην εξωτερική πλατεία που το περιβάλλει, προσφέροντας μοναδικές αυθεντικές γεύσεις Ιταλικής κουζίνας ταξιδεύοντας τον επισκέπτη σε εκτός πόλης εικόνες. Ο δροσερός κήπος προσφέρεται για όλες τις ώρες της ημέρας με cool διάθεση και φρέσκιες γεύσεις για πρωινά μεσημεριανά διαλείμματα και βραδινές αποδράσεις κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια του.

Το Ristorante 21 παρουσιάζει ένα εξαιρετικό στην απλότητά του μενού, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φρέσκα προϊόντα εποχής για τους λάτρεις του απλού και νόστιμου φαγητού. Οι δροσερές σαλάτες, τα μοναδικά πιάτα ζυμαρικών και οι πρωτότυπες συνταγές με βάση το κρέας και το ψάρι, μεταφέρουν την γευστική κουλτούρα της γειτονικής χώρας, ενώ τα αγαπημένα ριζότο κεντρίζουν το ενδιαφέρον των φανατικών και όχι μόνο. Ιδανικές νότες δροσιάς και απόλαυσης αποτελούν οι προτάσεις καφέ ή cocktail.
 
Semiramis Hotel: Χαρ. Τρικούπη 48, Κεφαλάρι. Semiramis Restaurant: τηλ. 210 62845.

Twentyone: Κολοκοτρώνη 21 & Μυκόνου, Κεφαλάρι. Ristorante 21: τηλ. 210 6230621.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v