Cafe Kolbert: Η τρέλα πάει... παραλία (στο El Pecado)

Στο πιο... ριψοκίνδυνο δείπνο της ζωής μας μάς προσκαλεί το El Pecado Isla, που φέρνει για δύο ημέρες, στις 9 και 10 Μαΐου, τους πιο τρελούς σερβιτόρους του κόσμου, τους Cafe Kolbert, για να εξηπυρετήσουν κάθε τρελή επιθυμία μας.
Cafe Kolbert: Η τρέλα πάει... παραλία (στο El Pecado)
Το καλοκαίρι πλησιάζει απειλητικά και το Εl Pecado σας προσκαλεί στο πιο ριψοκίνδυνο δείπνο της ζωής σας. Το ιστορικό hot spot του Ψυρρή, φοράει τα καλοκαιρινά του και κατηφορίζει στην παραλιακή, στον χώρο του πρώην ΒΟ. Και όπως μας έχει συνηθίσει, ανοίγει τη σεζόν με την πιο ανατρεπτική πρόταση διασκέδασης και fun dinning.

Η Δανία που είναι περισσότερο γνωστή για τους θρυλικούς Βίκινγκς, τα λαχταριστά αλλαντικά και τυροκομικά και την σπουδαία ποδοσφαιρική ομάδα της, εξάγει και τους πιο τρελούς σερβιτόρους του κόσμου. Το όνομα τους Café Κolbert.

Η τρέλα ίσως να μην πηγαίνει στα βουνά, σερβίρεται όμως σε μεγάλες δόσεις από τους δίσκους των εκκεντρικών αυτών Δανών σερβιτόρων. Οι Café Kolbert ανατρέπουν τους κανόνες και τα στερεότυπα του υψηλού dinning, σερβίροντας με τον δικό τους ανεπανάληπτο τρόπο, με καυστικό χιούμορ, προτωφανή ευρηματικότητα, τραγούδια, χορό και ό,τι άλλο μπορείτε –και δεν τολμάτε- να φανταστείτε.

Οι ίδιοι δηλώνουν: «Η ξεδιάντροπα ευγενής ομάδα σερβιτόρων του Cafe Kolbert, περιμένει ταπεινά τις παραγγελίες σας... Θέλουμε να σερβίρουμε και να ικανοποιήσουμε τους λίγους και τους πολλούς, τους χοντρούς και τους λεπτούς, την αριστοκρατία και τον λαό, τα ζευγάρια και τις παρέες, τους λευκούς και τους μαύρους, τα παιδιά και τα σκυλιά. Οι σερβιτόροι μας σας υπόσχονται μια πρωτόγνωρη και αλησμόνητη εμπειρία, αρκεί να αντέξετε να μην κατουρηθείτε από τα γέλια. Η ευγενική εξυπηρέτηση και οι αναπάντεχες εμπνεύσεις των σερβιτόρων μας, θα σας κάνουν να λυθείτε στα γέλια και... τα κλάματα... με δάκρυα χαράς».

Οι Café Kolbert είναι περιζήτητοι σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας ένα θέαμα μοναδικό στο είδος του. Ο ίδιος ο βασιλιάς της Νορβηγίας, γέλασε τόσο πολύ στο δείπνο που του παρέθεσαν, ώστε τους έστειλε ευχαριστήρια επιστολή, ενώ η εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, επισκίασε τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου.

Οι επισκέψεις τους στην Ελλάδα έχουν μείνει αξέχαστες σε όσους τους είδαν από κοντά, γι’ αυτό και επιλέχθηκαν για να σερβίρουν το επίσημο δείπνο έναρξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2006, στην Πάτρα.

Café Kolbert, Τετάρτη 9 και Πέμπτη 10 Μαίου στο El Pecado Isla Cafe Bar Restaurant & Sushi, Λεωφόρος Καραμανλή 14 (πρώην Βο). Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210-8959645 και 6942010850
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v