Periscope: Καθημερινές απολαύσεις στον παλμό της πόλης

Νέο στέκι για τους θαμώνες της δημοφιλούς Χάρητος στο Κολωνάκι φαίνεται πως θα αποτελέσει το ομώνυμο lounge bar του city hotel Periscope, προσφέροντας πρωινό και καφέ, αλλά και κοκτέιλ με γευστικά σνακ όλες τις ώρες της ημέρας.
Periscope: Καθημερινές απολαύσεις στον παλμό της πόλης
Στο ισόγειο του city hotel PERISCOPE, το lounge bar PERISCOPE εκφράζει δυναμικά τον παλμό της πόλης σε έναν χώρο που αποτελεί πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας.

Στο κέντρο της Αθήνας, στην ‘διαχρονική’ και κοσμοπολίτικη οδό Χάρητος στο Κολωνάκι, το PERISCOPE αποτελεί έναν σύγχρονο lounge χώρο που συνοψίζει την αισθητική πόλης. Με έντονη διάθεση περιήγησης στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα και με το όνομα του, το lounge bar PERISCOPE χαρακτηρίζεται από τις εργονομικές και αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες στην διακόσμηση με σχέδια πόλης που εμφανίζονται περιμετρικά στους τοίχους απεικονίζοντας ρεαλιστικά την σύγχρονη πρωτεύουσα.

Η interactive δράση με τα ερεθίσματα της πόλης συμπληρώνεται από το ηλεκτρονικό περισκόπιο, που επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει εικόνες της Αθήνας, να τις μεταφέρει από τον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου σε πραγματικό χρόνο και να τις προβάλει στους χώρους του lounge bar, ζώντας την εμπειρία της 24ωρης περισκοπικής παρακολούθησης.

Το PERISCOPE λειτουργεί καθημερινά για πρωινό και καφέ, καθώς και γευστικά snacks, απολαυστικές bar food προτάσεις και προσιτά πιάτα, ενώ αγαπημένα cocktails προσφέρονται κατά τη διάρκεια της ημέρας μέχρι και αργά το βράδυ.

Το lounge bar PERISCOPE προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για τις καθημερινές συναντήσεις, δίπλα στο επιχειρηματικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της Αθήνας. Νωρίς το πρωί για τον πρώτο καφέ πριν το γραφείο, το απόγευμα για ελαφρύ δείπνο μετά τη βόλτα στα καταστήματα της περιοχής ή αργότερα για mojito ή champagne bellini στη βραδινή έξοδο, το PERISCOPE διαθέτει τα προσόντα και τις υπηρεσίες για κουβέντα και χαλάρωση, συνδυασμένη με την διαρκή αίσθηση urban ενέργειας. Ειδικά τα επαγγελματικά meetings που απαιτούν μεγαλύτερη διακριτικότητα, μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με το ευέλικτο meeting room του ξενοδοχείου.

Η φιλοσοφία του lounge bar όπως και του ξενοδοχείου PERISCOPE, εκφράζεται έντονα από την ζωή στο κέντρο της πόλης και στο επίκεντρο των εξελίξεων - ένας σύγχρονος χώρος city hotel διαμορφωμένος σύμφωνα με την παγκόσμια αντίληψη για τις ανάγκες του μοντέρνου ταξιδιώτη του 21ου αιώνα. Στα 21 δωμάτια του, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία διαμονής σε έναν χώρο που θυμίζει μοντέρνο vip διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης συνδυασμένο με προσωποποιημένες και ευέλικτες παρεχόμενες υπηρεσίες.

Μεταξύ των δωματίων, ξεχωρίζουν οι 4 junior σουίτες και η πολυτελής penthouse σουίτα με αποκλειστικό εξωτερικό τζακούζι στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, από όπου η πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και ολόκληρη την πόλη αποτελεί μοναδικό θέαμα. Ο παλμός της πόλης μεταφέρεται ουσιαστικά και μέσα στα δωμάτια του ξενοδοχείου: διαφορετικές αεροφωτογραφίες ημέρας και νύχτας από περιοχές της Αθήνας διακοσμούν τον χώρο με ένα νοητό ταξίδι στους δρόμους της.

PERISCOPE: Χάρητος 22, Κολωνάκι, τηλ. 210 7297200
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v