Τέλεια εστιατόρια για… κυριλέ delivery

Το λοκντάουν έφερε τις γκουρμέ δημιουργίες αγαπημένων εστιατορίων στο σπίτι μας – κι εμείς το εκμεταλλευόμαστε για fine dining εμπειρίες.
Τέλεια εστιατόρια για… κυριλέ delivery

Στρώστε τραπέζι, ανάψτε κεριά, ντυθείτε καλά και όσο για το γεύμα, αφήστε το στα χέρια των εστιατορίων και των υπηρεσιών delivery, τα οποία φέρνουν γαστριμαργικά καλούδια στην πόρτα του σπιτιού σας.

Γιατί οι fine dining εμπειρίες μπορούν να βιωθούν ωραιότατα και στο σαλόνι του σπιτιού μας.

Άλφicon
Παραγγελίες από Wolt και Ε-food  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alficon (@alficonathens)


To εστιατόριο του Έλβι Δημήτρη Ζύμπα και του Νίκου Βοργιά στο Παγκράτι προσφέρει μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία και γνωριμία με την ελληνική αλλά και διεθνή κουζίνα μέσα από ένα πρωτότυπο μενού που αλλάζει συχνά. Ενδεικτικά αναφέρουμε το χειροποίητο σουβλάκι με πανσέτα, ντομάτα και σάλτσα επιλογής (3,5€), και το ιδιαίτερο γιαουρτλού με κεμπάπ, σάλτσα ντομάτας, χειροποίητη πίτα και πάπρικα (8€), όπως και τις φλουδάτες πατάτες με φέτα και ρίγανη (4,5€).

Cookoovaya
Παραγγελίες από Wolt και Ε-food

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cookoovaya (@cookoovaya)


Το… νυχτόβιο γαστριμαργικό πτηνό στη γειτονιά του Χίλτον, προσφέρει ένα premium delivery menu με τα κλασικά πιάτα του δια χειρός Περικλή Κοσκινά, καθώς και νέες επιλογές σε σάνουιντς με ψάι για πιο casual σκηνικά. Το Cookoo by Cookoovaya λοιπόν ετοιμάζει Carpaccio από βοδινό μπούτι με κρέμα gorgonzola  και vinaigrette τρούφας (14,5€), κεφτεδάκια από κιμά μαύρου χοίρου που συνοδεύονται από αγελαδινό γιαούρτι, σάλτσα ντομάτας και σαλάμι αέρος Λευκάδας (11€), Moσχαρίσιο διάφραγμα σχάρας συνοδεία πουρέ μανιταριών και άγριο μαύρο ρύζι (από 20€) και Burger τόνου με μπιφτέκι από κιτρινόπτερο τόνο, μπέικον μαύρου χοίρου, λάχανο τουρσί, αγγούρι και αρωματική μαγιονέζα (16,5€).

Matsuhisa Athens
Παραγγελίες από εδώ

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Matsuhisa Athens (@matsuhisa_athens)


Tο εστιατόριο του διάσημου σεφ Nobuyuki «Nobu» Matsuhisa στην αθηναϊκή Ριβέρα διαμόρφωσε ένα ειδικό μενού για το σπίτι, με πολλές επιλογές τόσο σε κρύα όσο και σε ζεστά πιάτα, για να απολαύσεις την απόλυτη fine dining εμπειρία στο σπίτι σου. Το γεύμα σου έρχεται με πολυτελή οχήματα της BMW, ενώ από τα πιάτα ξεχωρίζουν το εμβληματικό black cod (36€), τα ιδιαίτερα sushi rolls (από 13€) αλλά και τα signature cocktails από το Umi Bar στα 22€. Δες το μενού εδώ

The Royal Monkey
Παραγγελίες από Wolt και Ε-food

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Monkey (@the_royal_monkey)


Το μικρό «βασίλειο» του fusion στην Κηφισιά, σε ταξιδεύει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης με ιδιαίτερες γεύσεις και τη σφραγίδα του σεφ Γιάννη Λιόκα. Το μενού περιλαμβάνει λαχταριστά Bao Buns με αρνάκι ξεψαχνισμένο, μαγειρειμένο με μίσο (10€), γιαπωνέζικα σουβλάκια yakitori (7€), Fish and Chips (9€) και Beef Brisket από μοσχάρι Black Angus σε καπνιστή μαρινάδα, αγγούρι σχάρας και σάλτσα βουτύρου με yuzu (19€).

Ekiben by Birdman
Παραγγελίες από Wolt και Ε-food  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ekiben (@ekibenathens)


To όνομα του σημαίνει κουτί με φαγητό, στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου και αυτό είναι το νέο πρότζεκτ του Άρη Βεζενέ, ο οποίος ετοιμάζει όλα τα σουξέ του Βirdman: BBQ beef cheeks με μοσχαρίσια μάγουλα char siu style σε robata grill (11€), Ichibo nigiri με μοσχαρίσιο κρέας Wagyu με κοπή picanha (8,50€) και λαχταριστά Sandο, όπως το Iberico pork katsu με χοιρινό λαιμό, κόκκινο λάχανο, tonkatsu και sauce μήλο (9€).

Sushi lunchi
Παραγγελίες από Wolt και Ε-food   

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sushi Lunchi (@sushi_lunchi)


Το λιλιπούτειο sushi spot του Αντώνη Δρακουλαράκου στο Σύνταγμα φροντίζει να μην μας λείψει το εκλεκτό του ψάρι, σε κάθε παραλλαγή. Έτσι έφτιαξε sushi bowls με ψάρι της επιλογής σου συνοδεία αβοκάντο, τζίντζερ, wasabi, σόγια, τραγανό nori και ξυδάτου ρυζιού. Σημείωσε το Τoro Don με λιπαρή κοιλιά τόνου ψημένη με φλόγιστρο (20€), στο Sake-Don με σολομό (13€), το Unagi με χέλι (16€) και το Spicy Ebi με βρασμένες γαρίδες και πικάντικη μαγιονέζα (12,5€). Συνοδεύονται με καλό house sake και δροσιστική μπίρα Asahi.

Λεύκες
Παραγγελίες από Wolt και Ε-food    



Πειραματίζεται διαρκώς με παραδοσιακές συνταγές ελληνικής κουζίνας, και τις σερβίρει με γκουρμέ προσανατολισμό σε πρωτότυπες παραλλαγές. Το εστιατόριο στο Γαλάτσι έρχεται στο σπίτι μας μέσα από πιάτα όπως η φάβα με λεντίνες μανιτάρια, λάδι μαϊντανού, λάδι πιπεριάς και φρέσκια ρίγανη (5,5€), ζυμαρικά γεμιστά με πανσέτα, γραβίερα Νάξου, λάδι μαύρης τρούφας Γρεβενών και τρίμμα πατάτας βουτηγμένα σε pesto pepperoncino (9,5€), Χοιρινό iberico πάνω σε τηγανιά πατάτας με τζατζίκι avocado (14€) και άλλα τέτοια ωραία.

Blue Pine
Παραγγελίες μέσω e-food

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Blue Pine (@bluepinekifissia)


Ποιος θα το περίμενε ότι το πιο παλιό γαλλικό εστιατόριο της Κηφισιάς θα έκανε delivery; Κι όμως, το εκλεκτό μενού του είναι διαθέσιμο για παραγγελία στο σπίτι, έτσι έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε μια κλασική Entrecote cafe de Paris με μοσχαρίσιο κρέας και λεπτοκομμένες τηγανιτές πατάτες (22€), ένα Σατωμπριάν (76€), μια πάπια με πορτοκάλι (18€) ή ένα μοσχαρίσιο φιλέτο μινιόν με σάλτσα μαδέρα (32€), στο σαλόνι του σπιτιού μας. Κι ας μην μας τα σερβίρουν τα ευγενέστατα γκαρσόνια με τα παπιγιόν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v