Τα καλύτερα delivery για τις σκληρές λιγούρες

Αφού δεν μπορούμε να πάμε εμείς για φαγητό… έρχεται το φαγητό σε εμάς. Ένα από τα λίγα πράγματα που έχουν μείνει όρθια στο δεύτερο λοκντάουν.
Τα καλύτερα delivery για τις σκληρές λιγούρες
Δικαιολογημένος πανικός προκλήθηκε στα social media για ένα δίωρο το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης, μέχρι να διευκρινιστεί πως η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 21.00 το βράδυ δεν θα περιλαμβάνει απαγόρευση του delivery. Κι αφού το σώσαμε από του χάρου τα δόντια, σου φτιάξαμε αυτή τη μικρή αλλά κατατοπιστική λίστα με τα καλύτερα delivery για τις μεγαλύτερες λιγούρες.

Στα ίδια στέκια θα ξαναβρεθούμε…

Και μέχρι τότε, θα έχουμε τις γεύσεις τους στο σπίτι να κρατάνε την ανάμνηση ζωντανή. Το αγαπημένο Άμα Λάχει της Καλλιδρομίου το φέρνουν στην πόρτα σου και το efood και η Wolt, το ταϊλανδέζικο Dara Thai του Six D.O.G.S. το αναλαμβάνει η Wolt, όπως και τα καλύτερα burgers της Αθήνας, αυτά του χολαργιώτικου Juicy Grill, και το εκλεκτό μενού του Ergon House της Μητροπόλεως.

Οι λάτρεις του ιταλικού εξακολουθούν να απολαμβάνουν τις θεσπέσιες μακαρονάδες του Da Bruno στο Παλαιό Φάληρο και τα πέριξ του, ενώ το απόλυτο αθηναϊκό brunch-άδικο, The Underdog, φέρνει μέσω efood αυγά Μπένεντικτ, συγκλονιστικά pancakes και άλλες νοστιμιές στην πόρτα μας. Στην κατηγορία brunch, δυνατά παίζει και η γνωστή και μη εξαιρετέα Ρίζα Ρίζα στο Κουκάκι, με τα επίσης φανταστικά της pancakes.

Μωρέ σαν να λιγουρεύτηκα μια πίτα…

Οι θρυλικές Γεωργιανές Πίτες της Αριστοτέλους έρχονται στην πόρτα σου μέσω του efood ενώ η Wolt ταΐζει τους παροικούντες τον βορρά τις εξίσου θρυλικές (από το 1960, παρακαλούμε) παραδοσιακές πίτες της μαρουσιώτικης Βελανιδιάς.  Αν μένεις Καλλιθέα και τριγύρω, το ξακουστό Fillo σου στέλνει με τη Wolt απίστευτες πίτες ταψιού, μπουγάτσες και άλλα εκλεκτά και πεντανόστιμα. 

Μαμά, θέλω παγωτόοοο

Σκληρές λιγούρες χωρίς παγωτό γίνονται; Δε γίνονται. Σημείωσε το Spoild στο Σύνταγμα που έρχεται μέσω efood με γεύσεις να σου τρέχουν τα σάλια, το Slurp Soft Icecream στο Χαλάνδρι, το Solo Gelato στην Κυψέλη, το Bufala Gelato στην Κηφισιά και τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης που φέρνουν, εκτός από παγωτό, το κοσμαγάπητο μιλφέιγ τους και όλα τα υπόλοιπα χειροποίητα γλυκά τους στην πόρτα σου με δικό τους delivery. Κι αν λαχταρήσεις μακαρόν, ο Λόνης έρχεται στο σπίτι σου μέσω του efood.

Δες κι αυτό…

Το αγαπημένο Ergon to Go φέρνει μέσω του efood στο σπίτι σου λιχουδιές που περιλαμβάνουν χειροποίητα γλυκά, κριτσίνια, σαντουιτσάκια και λοιπά τσιμπολογήματα, αλλά και τα κοκτέιλ του ανακηρυγμένου ως ένα από τα 50 καλύτερα μπαράκια του πλανήτη μας, The Clumsies. Αν μένεις στον βορρά, υπάρχει το Clumsies του Χαλανδρίου που σου στέλνει εξίσου εύκολα τα κοκτέιλ του μέσω efood

Δεν σου φτάνει, θέλεις κι άλλο;

Εδώ σου έχουμε τα καλύτερα μαγειρεία που θα φέρουν φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό στην πόρτα σου κι εδώ άλλα 40-κάτι αγαπημένα εστιατόρια που κάνουν delivery.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v