ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΓΕΥΣΗ

Save One Seat: Η πρώτη πλατφόρμα στήριξης των χώρων εστίασης είναι εδώ

Το Save One Seat είναι η πρώτη μη κερδοσκοπική ελληνική πλατφόρμα που ήρθε για να στηρίξει τους χώρους εστίασης από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού.

Save One Seat: Η πρώτη πλατφόρμα στήριξης των χώρων εστίασης είναι εδώ

H δύσκολη περίοδος που διανύουμε έχει επιπτώσεις τόσο στην κοινωνία όσο και στην οικονομία της χώρας μας. Θέλοντας να προσφέρουν ένα θετικό αντίκτυπο στην Ελληνική κοινωνία οι Global Shapers, ένα δίκτυο νέων ανθρώπων 20-30 ετών, γεννημένο από το World Economic Forum, με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της πλατφόρμας e-table ενεργοποιούν ξανά την πρωτοβουλία του Save One Seat (SOS). Πρόκειται για μια δράση που στόχο έχει να στηρίξει τις επιχειρήσεις εστίασης της χώρας που πλήττονται για μια ακόμα φορά από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, τονώνοντας τη ρευστότητά τους και εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά τους.

Με βασική προτεραιότητα την ενίσχυση της ρευστότητας των ελληνικών χώρων εστίασης που θα παραμείνουν κλειστά για τουλάχιστον έναν μήνα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και με σεβασμό απέναντι στα κρατικά υγειονομικά μέτρα, η πλατφόρμα του Save One Seat καλεί τους καταναλωτές να επιλέξουν τα αγαπημένα τους στέκια και να αγοράσουν σήμερα vouchers που θα εξαργυρώσουν στο μέλλον. Οι χώροι εστίασης αυξάνουν έτσι τη ρευστότητά τους ενώ οι πελάτες έχουν ένα χρόνο στη διάθεση τους να χρησιμοποιήσουν το Save One Seat voucher τους αλλά και την ευκαιρία να απολαύσουν πληθώρα προσφορών στα αγαπημένα τους μαγαζιά.

Το Save One Seat είναι μια εντελώς μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία, σε πλήρη συμφωνία με όλες τις δράσεις των Global Shapers που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο στην εκάστοτε τοπική κοινωνία. Για κάθε voucher που αγοράζεται δεν παρακρατείται καμία προμήθεια για την υπηρεσία, γεγονός που τη διαφοροποιεί από άλλες παρόμοιες υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί.

Το πρόγραμμα “Save One Seat” ξεκίνησε ως ιδέα από τους Global Shapers της Ρώμης και πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία όλων των Global Shapers Hubs της Ιταλίας. Στη χώρα μας, υλοποιείται από το Global Shapers Athens Hub με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και του e-table. Το Athens Hub τα τελευταία πέντε χρόνια μεταξύ άλλων δράσεων, έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για νέους στην Ελλάδα, το ReGeneration. Σήμερα, στόχος του είναι να συμβάλει από κοινού στην ανάρρωση της χώρας μας από τις οικονομικές συνέπειες του COVID-19, αξιοποιώντας την τεχνολογία προς όφελος της κοινωνίας. Πρόσφατα, ξεκίνησε τη δράση του και το Global Shapers Thessaloniki Hub, στηρίζοντας κι αυτό με τη σειρά του την πρωτοβουλία Save One Seat σε συνεργασία με το Hub της Αθήνας.

Μπείτε εδώκαι αγοράστε σήμερα το δικό σας voucher, υποστηρίζοντας τα μαγαζιά που σας έχουν ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v