BON AGAPIΖΥΜΕΣ, ΠΙΤΕΣ & ΤΑΡΤΕΣ

Μια ιδιαίτερη τάρτα με σύκα και ζαμπόν

Μια πολύ ιδιαίτερη τάρτα για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο, που συνδυάζει τόσες πολλές γεύσεις και τις δένει άψογα.

Πόσο τάρτα είναι η τάρτα;

Η Αγάπη μάς φτιάχνει μια τάρτα με τόνο και ντοματίνια, κι εμείς θα την απολαύσουμε με ένα ποτήρι παγωμένο κρασί.

Η τύχη του πρωτάρη

Αυτή τη βδομάδα, η Αγάπη μας ετοιμάζει focaccia, ένα υπέροχο ιταλικό ψωμί.

Μοντελάκι για όλες τις ώρες

Η Αγάπη μπορεί να ακολουθεί συγκεκριμένους στιλιστικούς κανόνες, αλλά αυτή η πίτα που μας φτιάχνει σήμερα ταιριάζει... παντού!

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη ανοιξιάτικη τάρτα με λαχανικά, γιαούρτι και φέτα για το πασχαλινό τραπέζι.

Γιορτές με πολλή νοστιμιά και ολίγη… γκρίνια!

Μία γιορτινή συνταγή για τάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια, μήλα και chevre, ό,τι πρέπει για να μπούμε στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Η πιο λαχταριστή κις με μανιτάρια

Μια υπέροχη συνταγή για την πιο πλούσια, νόστιμη και παχουλή quiche με μανιτάρια… σκέτο όνειρο.

Μια κυρία από τη Νίκαια

Πώς θα φτιάξετε την pissaladiere, την γαλλική πίτσα που τρώγεται κατά κόρον στην Προβηγκία και θα σας εκπλήξει με την γεύση της.

Μια κυρία απ’ τα παλιά

Μια υπέροχη συνταγή για πασχαλινή πίτα που θα γεμίσει το τραπέζι με αρώματα της άνοιξης και θα σας θυμίσει… παλιά Αθήνα.

Τα «ξέφτια» της γιορτής

Πώς θα αξιοποιήσετε τα «απομεινάρια» των γιορτινών φαγητών για να φτιάξετε μια πεντανόστιμη σκεπαστή πίτα με γαλοπούλα και κάστανα.

"Υπάρχει κάποιο σημείο, πέρα από το οποίο, η υπομονή παύει να είναι αρετή."

Thomas Morton

  • 1502 - Φτάνει στην Κόστα Ρίκα ο Χριστόφορος Κολόμβος, στο τέταρτο και τελευταίο ταξίδι του.

    1834 - Η Αθήνα ονομάζεται Πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους

© 2002-2019 MEDIA2DAY