Αυτά τα κολασμένα cheesecake στην Αθήνα πρέπει να τα φας

Λέμε τέλος στη δίαιτα και δοκιμάζουμε μερικά από τα καλύτερα και πιο ιδιαίτερα cheesecake της πόλης.

Αυτά τα κολασμένα cheesecake στην Αθήνα πρέπει να τα φας

Με νουτέλα και φρούτα του δάσους ή με εξωτικά φρούτα και μαρμελάδα αγριοκέρασο; Γλυκό και ολίγον τι αλμυρό, το Cheesecake είναι ένα από τα αγαπημένα μας γλυκά και με κάθε αφορμή δεν χάνουμε ευκαιρία να πατήσουμε παύση στη δίαιτα για να το απολαύσουμε.

Στην κλασική, αμερικάνικη έκδοσή του, αλλά και στη βάσκικη ή και σε ελεύθερη… διασκευή ανάλογα με τα κέφια των pastry chef, ιδού μερικά από τα καλύτερα Cheesecake της Αθήνας.

Vegan Cheesecake στα Fresh 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fresh Pâtisserie (@freshpatisserie)

Ποιος είπε ότι δεν γίνεται vegan cheesecake και μάλιστα πεντανόστιμο; Θα το βρεις στα καταστήματα Fresh, όπου το φτιάχνουν με μπισκότο vegan crumble με αμύγδαλο, vegan κρέμα τυριού και, επικάλυψη μαρμελάδα αγριοκέρασο ή εξωτικό passion fruit. Στα 7,20€.

Basque Cheesecake στο Choc-O'-Rock Pastry Lab 

Στον Χολαργό, θα βρεις ένα από τα πιο ιδιαίτερα cheesecake, με αυθεντική συνταγή από τη χώρα των Βάσκων. Φτιάχνεται με κρέμα από μασκαρπόνε και τυρί κρέμα, ψημένο με καψαλισμένη όψη. Έχουν επίσης και ένα φοβερό Cheesecake raw praline με μπισκότο, φυσική πραλίνα, cream cheese και φουντούκια. Στα 7€ και 4,5€ αντίστοιχα.

Salted caramel + Oreo Cheesecake στο I Cake You 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by I Cake You (@icakeyou.gr)

Στη Θεμιστοκλέους το I Cake You είναι ο παράδεισος των μπισκοτολατρών, οι οποίοι ανάμεσα σε όλα κάνουν τάμα για το εξαιρετικό cheesecake με αλατισμένη καραμέλα και Oreo, ένας συνδυασμός που δύσκολα θα σε αφήσει ασυγκίνητο.

Cheesecake με νουτέλα στην Κουκουβάγια 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Koukouvaya_Athens (@koukouvaya_athens)

Το χανιώτικο γλυκοπωλείο έπιασε πόστο και στην Αθήνα (ευτυχώς) και σερβίρει όλα τα κολασμένα του γλυκά, από τα οποία δε γίνεται να μη λιμπιστούμε το Cheesecake. Το σερβίρουν σε διάφορους συνδυασμούς- αγαπημένος μας, αυτός με νουτέλα, τριμμένo μαύρο μπισκότο και μαρμελάδα φράουλα, στα 6,5€.

Cheesecake με κόκκινα φρούτα στη Ζουμπουρλού 

Η Ζουμπουρλού στου Ψυρρή ξέρει από γλυκά και το αποδεικνύει περίτρανα με αυτό το Cheesecake με απαλή κρέμα, κόκκινα φρούτα, μαρμελάδα βατόμουρο και τραγανή βάση μπισκότου. Πολύ δυνατά και τα σιροπιαστά της. Τιμή στα 6,50€.

Cheesecake με φρούτα του δάσους στο Poulette 

Στη νέο-πατισερί της Αγίας Παρασκευής, όλα τα γλυκά καλούδια φτιάχνονται με μεράκι, όπως και το cheesecake. Έχει βελούδινη ψημένη κρέμα, αρωματισμένη με καρπό τόνκα και χειροποίητο μπισκότο βουτύρου, και σερβίρεται σε bamboo καλαθάκι με toping compote. Τιμή στα 6,20€.

Rose Cheesecake στο Madame Fraise

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madame Fraise (@madamefraise_)

Στο Μετς, η Madame Fraise ετοιμάζει ένα από τα πιο ιδιαίτερα, κομψά και νόστιμα «τριανταφυλλένια» cheesecake. Θα το βρεις σε μεγάλο μέγεθος, με μους τριαντάφυλλο, μαρμελάδα βατόμουρο και sable αμυγδάλου και είναι υπέροχο. Τιμή στα 32€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v