5 ρομαντικές ιδέες για του Αγίου Βαλεντίνου

Οκέι, οι παρακάτω ιδέες δεν είναι ρομαντικές από μόνες τους, η αγάπη σας θα τις κάνει ρομαντικές. Αλλά είναι πρακτικές.

 

5 ρομαντικές ιδέες για του Αγίου Βαλεντίνου

Δεν ξέρουμε κατά πόσο η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εξακολουθεί να γιορτάζεται με την ίδια ένταση στους κυνικούς καιρούς που ζούμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να περάσετε και έξτρα καλά για μία μέρα, χρησιμοποιώντας τον Άγιο Βαλεντίνο ως φτηνή δικαιολογία. Ναι, οκέι, αυτό το κείμενο δεν θα είναι τόσο σιροπιαστό όσο προστάζει η ημέρα, αλλά θα είναι όσο ρεαλιστικό προστάζει η εποχή.

Συνεπώς, αν είστε σε σχέση και θέλετε να περάσετε λίγες επιπλέον ώρες χαλάρωσης, έχουμε μερικές ιδέες για να το εκμεταλλευτείτε. Τις παρουσιάζουμε από την πιο low-effort, στην πιο υπερπαραγωγή.

Το πακέτο ʺδε θα κάνουμε τίποταʺ
Μπορείτε να πείτε απλώς πως θα περάσετε την μέρα ή την νύχτα μαζί, χωρίς σπέσιαλ καταστάσεις. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα λειτουργικό αν σας τρώει και τους δυο το στρες, οι δρόμοι, η δουλειά. Επειδή σε τέτοιες καταστάσεις, ο χρόνος που θα προγραμματίσεις με τον σύντροφό σου μπορεί να γίνει πολύ πικραμένο ζήτημα, και έτσι αποκτά ένα τσικ πιο συμβολική αξία – τόση όση χρειάζεται για να ικανοποιηθεί ο Άγιος.

Ραντεβού όπως παλιά
Τέλειο να είστε καιρό μαζί και έχετε αρχίσει να μπαίνετε σε ρουτίνα. Τέλειο για να κάνετε και λίγο πίτσι-πίτσι που μπορεί να μην σας βγαίνει πλέον τόσο αυθόρμητα. Τέλειο για να κάνετε μια επίσκεψη σε κάποιο παλιό σας στέκι, ή έστω να πάτε στο σημείο που ήταν το παλιό σας στέκι και να δείτε ότι είναι ενοικιαζόμενα δωμάτια πλέον. Αλλά αυτό θα σας κάνει απλώς να δείτε ότι πρέπει να εστιάσετε στο μέλλον και να βρείτε κάποιο άλλο μπαρ στην περιοχή.

Διπλό ραντεβού
Ιδανικό για άτομα που θέλουν να πουν ότι μπήκαν στον κόπο να κάνουν κάτι για τον Άγιο Βαλεντίνο, αλλά επίσης δεν θέλουν να το δουλέψουν και πολύ. Αν έχετε φίλους ζευγάρια, διαλέξτε κάποιους που έχουν πλάκα και θα είναι μια ωραία έξοδος χωρίς πίεση. Επίσης ιδανικό για άτομα που θέλουν να οργανώσουν όργιο.

Βγείτε ʺκάπου καλάʺ
Τώρα αυτό μπορεί να σημαίνει ακριβό εστιατόριο; Κάποιο θέατρο; Πρώτο τραπέζι πίστα; Ό,τι κι αν σημαίνει, είναι ταυτόχρονα low-effort και ακριβό, οπότε καλύπτει πολλά κουτάκια μαζεμένα.

Ρομαντικό διήμερο/τριήμερο
Ναι, το ξέρουμε ότι δεν πέφτει σε τριήμερο ή σαββατοκύριακο. Οκέι, και; Και πάλι θα οργανώσετε μια ρομαντική διέξοδο για να περάσετε καλά μες στη μέση του Φλεβάρη. Ο Άγιος Βαλεντίνος δεν νοιάζεται αν θα τον τιμήσετε ακριβώς πάνω στην ημέρα του, το μόνο που τον νοιάζει είναι τα λεφτά. Και αυτή είναι η πιο ακριβή και οργανωμένη πρόταση αυτού του κειμένου, οπότε μην ανησυχείς. Τον καλύπτει.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v