Nέα στέκια σε Αιγάλεω και Περιστέρι

Μάθαμε πριν από σένα, για σένα τα νέα hot στέκια σε Αιγάλεω και Περιστέρι που άνοιξαν πρόσφατα και σε περιμένουν για να σε τρατάρουν το κατιτίς τους.

Nέα στέκια σε Αιγάλεω και Περιστέρι

Αν μας παρακολουθείς, μάλλον θα έχεις καταλάβει, ότι στα δυτικά προάστια έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία κι ειδικά στις γειτονιές του Αιγάλεω και του Περιστερίου, που εξελίσσονται σε δύο από τις πλέον δημοφιλείς πιάτσες της πρωτεύουσας. Απόδειξη για του λόγου το αληθές το γεγονός ότι αυξάνουν και πληθαίνουν τα νέα στέκια στα πέριξ του Περιστερίου και του Αιγάλεω δίνοντάς μας ακόμη μια αφορμή να γυρίσουμε την πυξίδα μας προς τα δυτικά. Εμείς ανακαλύψαμε όλα τα νέα στέκια και στις δύο περιοχές, κρατώντας ζεστή τη θεσούλα σου μέχρι να έρθεις να μας βρεις και να σε κεράσουμε λίγο hype.

Cin Cin pleasure and more

Μάρκου Μπότσαρη 14, Αιγάλεω

Με έναν ντελικάτο κι αρτιστίκ εσωτερικό χώρο που κλέβει με την πρώτη ματιά τις εντυπώσεις, το Cin Cin σε προσκαλεί σε ένα all day bar που τιμά το όνομά του και αποδεικνύει γιατί η Μάρκου Μπότσαρη είναι ένας από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους των δυτικών προαστίων. Αν είσαι του καφέ, τότε θα βρεθείς εκεί νωρίς και θα μπορέσεις να απολαύσεις κι εξαιρετικό brunch ( συγκλονιστικά τα eggs benedict του καταλόγου με english muffin, αβοκάντο, καπνιστός σολομός, ποσέ αυγό και hollandaise sauce). Aν πάλι είσαι νυχτοπούλι η κάβα του θα δώσει όλες τις αλκοολούχες κι άμα λάχει κοκτεϊλούχες απαντήσεις που ψάχνεις στα ξενύχτια σου, την ώρα που στο φαγητομενού του θα βρεις εκλεκτές κοπές κρέατος, γευστικότατες μακαρονάδες (με την καρμπονάρα, και τη σπαγγέτι με σολομό να κερδάνε στις λεπτομέρειες). Ο λογαριασμός για πλήρες γεύμα, μαζί με κρασί στα 22-25€ το άτομο.

Overoll

Παλαιών Πατρών Γερμανού 1 και Πλατεία Ελευθερίας, Αιγάλεω, τηλ.: 21 3099 6072’

Δεν έχει πολλές μέρες που το Overoll κατέφθασε και στο Αιγάλεω, δίνοντας σε όσους κινούνται στην περιοχή έναν εξαιρετικά αφράτο, πεντανόστιμο κι όσο πρέπει βουτυράτο λόγο να το επισκεφθούν. Μιλάμε φυσικά για την croissanterie της καρδιάς μας την οποία μπορείς να την βρεις ακόμη στο Χαλάνδρι, στην Πραξιτέλους και σύντομα στη Νέα Σμύρνη και να γευτείς τις φρεσκοφουρνιστές νοστιμιές της. Eδώ το pistachio με το φυστίκι και το τσίζκεικ με τα κόκκινα φρούτα τρελαίνουν το κρουασασνόμετρό σου, οδηγώντας την απόλαυση σε δυσθεώρητα επίπεδα. Υπέροχα και τα αλμυρά κροκ μαντάμ κρουασάν αλλά και τα cookies που θα καταλήξουν με μαθηματική ακρίβεια στην χαρτοσακούλα που περιλαμβάνει την παραγγελία σου. Οι τιμές ανά τεμάχιο ξεκινούν από 2€.

Pizza Parco

Πλ. Ελευθερίας 4, Αιγάλεω, τηλ.: 21 1001 9191

Νέα άφιξη στο Αιγάλεω η Pizza Parco ήρθε να αποδείξει γιατί αγαπάμε τον ξυλόφουρνο και τις αυθεντικές ιταλιάνες συνταγές. Σε έναν πολύ μεγάλο κι όμορφα διακοσμημένο χώρο, επί της πλατείας Ελευθερίας μπορείς να διαλέξεις από μια μεγάλη ποικιλία πιτσών, αυτή που θα γαργαλήσει πιο ερεθιστικά τον ουρανίσκο σου.

Εμείς σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα την Parcopizza (με σάλτσα parcopizza, gouda, μοτσαρέλα, λουκάνικο χωριάτικο, ζαμπόν, μπέικον, φρέσκα μανιτάρια, πεπερόνι, πράσινη πιπεριά και σουτζούκι) την Μετσοβόνε με σάλτσα ντομάτας, μετσοβόνε, παρμεζάνα, πιπεριά Φλωρίνης και λιαστή ντομάτα. Οι πίτσες ξεκινούν από 8,30€.

Easy Peasy

Αιμιλίου Βεάκη 12, Περιστέρι τηλ.: 6978949361

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Easy Peasy (@easypeasy.ath)

Ευκολάκι (pun intended) να το βρεις το Easy Peasy αφού βρίσκεται επί της Βεάκη, που η φήμη του ονόματός της φτάνει σε κάθε γειτονιά σχεδόν της πρωτεύουσας. Ευκολάκι και να το αγαπήσεις αφού πρόκειται για ένα γλυκύτατο all day bar με 90s vibes χάρη στα arcade βιντεοπαιχνίδια που ξυπνάνε μνήμες της αγαπημένης μας δεκαετίας. Specialty χαρμάνια καφέ, γευστικότατες brunch επιλογές κι όλα τα αλκοολούχα ζητούμενα (ψαγμένη κάβα, μπυρο-ετικέτες από μικροζυθοποιίες και signature κοκτεϊλάκια) θα σε «αναγκάζουν» να το κάνεις στέκι σου. Εξαιρετική κι η industrial αυλίτσα για τα καλοκαίρια, με τη μπασκέτα να κλέβει τις εντυπώσεις.

Borracho

Aιμιλίου Βεάκη 21, Περιστέρι, τηλ.:21 0573 3533

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Borracho Street Bar (@borracho_street)

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς πάντοτε κάναμε κέφι ένα διαστημικό street bar με funky διάθεση κι αυτή την ανάγκη μας ήρθε να καλύψει το Borracho στο Περιστέρι. Εδώ όπως καταλαβαίνεις γίνεται της κοκτεϊλοποσίας το κάγκελο, αφού η μπάρα παίρνει φωτιές για να εξυπηρετήσει όλες τις παραγγελίες. Εμείς εδώ πίνουμε στην υγειά σου ένα Dear (με Chairman’s, μαστίχα, σοκολάτα bitter, ginger ale) ένα Sinatra (ρούμι, triple sec, blueberry, περγαμόντο και λάιμ) ή ένα Colours (βότκα, λικέρ καρύδας, ανανά, γρεναδίνη batida, και blue curacao. Τα κοκτέιλ, ξεκινάνε από 7€ για takeaway ολονυχτίες.

Tipsy Fun

Ορφέως 35, Περιστέρι, τηλ.: 21 0010 1189

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tipsy Fun Bar (@tipsy.fun.bar)

Στις αρχές του Σεπτέμβρη άνοιξε το Tipsy Fun κι είχαμε χαρά μεγάλη γιατί καιρό είχαμε να δούμε ένα τόσο κουλ μπαρ στα πέριξ των δυτικών προαστίων. Αρχικά για το φωτιζόμενο «aporw an esthanese tipsy» σταντ πάνω στη μπάρα του και έπειτα για τα παιχνιδάκια που μπορείς να παίξεις εκεί, αποδεικνύοντας τις ικανότητές σου στο beer pong και το shot roulette. Neon φώτα, ωραίες μουσικάρες στα ηχεία, μια απαστράπτουσα μπάρα και μπόλικες signature κοκτειλάρουν συνθέτουν το κατάλληλο σκηνικό για να τα πιείς και να τα πεις μέχρι πρωίας σε αυτό το ultra cool Περιστεριώτικο στέκι. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v