Το Tales of Ales έκλεισε τα 5 και το γιορτάζει με μια διήμερη μπυρο-φιέστα

Το αγαπημένο beer bar της Μιλτιάδου σβήνει πέντε κεράκια και μας καλεί σε μια διήμερη φιέστα με άφθονο ποιοτικό ζύθο και επικό street food.

Το Tales of Ales έκλεισε τα 5 και το γιορτάζει με μια διήμερη μπυρο-φιέστα

Προ πενταετίας, το στενό της Μιλτιάδου ήταν ένας ακόμα πεζόδρομος του κέντρου με καταστήματα ρούχων και υφασμάτων που «έσβηνε» τα βράδια.

Κάπου εκεί, στις αρχές του Οκτώβρη του έτους 2018, φώλιασε η αγάπη δύο μουσάτων μπυρολατρών για τον ποιοτικό ζύθο και καρπός αυτής της αγάπης ήταν ένα μαγαζάκι που ακόμα μνημονεύουμε και τιμάμε στις εξόδους μας.

Το Tales of Ales, κλείνει φέτος τα πέντε του έτη. Έτη δύσκολα, καραντινιασμένα, αλλά και χαρούμενα, με αναποδιές, αλλά και πολλά χαμόγελα, τα οποία πλέον βλέπεις έκδηλα στα πρόσωπα των φανατικών του θαμώνων, που έχουν μεταμορφώσει την βραδινή όψη της Μιλτιάδου σε έναν ολοζώντανο, γεμάτο γέλια και όμορφες μουσικές πεζόδρομο.

Φτάσαμε τέλος Οκτώβρη, όμως υπάρχει σοβαρός λόγος που η επέτειος έλαβε παράταση. Και ο λόγος αυτός ακούει στο όνομα Jorōgumo.

Από τότε που άνοιξε το μαγαζί ο κόσμος ρώταγε «Έχετε δική σας μπύρα;», «Βράζετε μπύρα;».

Ε λοιπόν, πλέον έχουν. Αφού συνεργάστηκαν με έναν από τους καλύτερους και πιο δραστήριους του χώρου, την P.i.g.s. Brewery, εκ Λαρίσης, κι έτσι γεννήθηκε η Jorōgumo, μια πλούσια ΝΕΙΡΑ, 6.8%, η οποία από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, και πέρα, θα την βρίσκεις σε βαρελάκι, αλλά και σε κουτάκι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Τales of Αles (@talesofales2018)

Την Παρασκευή λοιπόν ξεκινά και η διήμερη επετειακή τους φιέστα, ένα μπυρο-πάρτι με επικό street food από το μοναδικό «Ρακόρ» (Παρασκευή) και λαχταριστά burgers από τα «Guerilla Chef Burgers» (Σάββατο) που κανείς δεν πρέπει να λείψει.

Φυσικά, όλες οι βρύσες του μαγαζιού θα ενισχυθούν με Larger-Than-Life ζύθους ειδικά για την περίσταση, ενώ οι μουσικές θα παίζουν σε ανεβαστικό τέμπο για να συνοδεύσουν όπως πρέπει την εμπειρία.

Άντε και στη δεκαετία!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by in2life (@in2life)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v