Oι καλύτερες νέες σειρές του Netflix

Αν το μηνιάτικο του Netflix πέφτει βαρύ στον προϋπολογισμό σου, τότε σού βρήκαμε κάποιους καλούς λόγους να πεις χαλάλι.

Oι καλύτερες νέες σειρές του Netflix

Η επάνοδος στην καθημερινότητα, μετά το καλοκαιράκι μόνο εύκολη δεν είναι αφού έχουν συσσωρευτεί υποχρεώσεις, απλήρωτοι λογαριασμοί και μεγάλη απροθυμία να δουλέψεις. Για αυτόν τον λόγο ίσως ψάχνεις να βρεις και νέες σειρούλες να κολλήσεις μαζί τους, ώστε να έχεις κάτι ευχάριστο να συζητάς στη δουλειά, όσο μετράς τις μέρες για τα Χριστούγεννα ή και όχι. Το Netflix κάθε μήνα κυκλοφορεί έναν σορό από νέα προγράμματα κι η διαλογή μόνο εύκολη δεν είναι ωστόσο εμείς είδαμε τις καλύτερες σειρές που παίζουν τώρα στην streaming πλατφόρμα της καρδιάς μας και σου τις παρουσιάζουμε.

Ο δικηγόρος με τη Λίνκολν (2022-2003, 2 σεζόν)

Ο πιο σέξι δικηγόρος του Λος Άντζελες επιστρέφει για δεύτερη σεζόν! Ο "Δικηγόρος με τη Λίνκολν", Μίκι Χάλερ (Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο), ένας ριζοσπαστικός ιδεαλιστής δικηγόρος που έχει για γραφείο το πίσω κάθισμα της Lincoln του, αναλαμβάνει μεγάλες και μικρές υποθέσεις σε όλο το Λος Άντζελες. Βασισμένη στη σειρά των μπεστ σέλερ μυθιστορημάτων του καταξιωμένου συγγραφέα Μάικλ Κόνελι, η δεύτερη σεζόν βασίζεται στο τέταρτο μυθιστόρημα της σειράς βιβλίων "Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν" με τίτλο "Ο Πέμπτος Μάρτυρας". Ο γοητευτικός αντιήρωας, οι badass ατάκες οι ισόποσες δόσεις σασπένς κι αγωνίας, αλλά και το σενάριο που ευτυχώς δεν χωλαίνει όσο προχωρά η σεζόν συνιστούν βασικούς λόγους για να την τσεκάρεις άμεσα.

Καλό μου παιδί (2023, 1 σεζόν)

Ένα γερμανικό αστυνομικό θρίλερ γεμάτο ανατροπές, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Romy Haussmann (κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο για να διαβάσεις και να διαπιστώσεις αν το βιβλίο είναι καλύτερο από την ταινία).

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία της Λένα και των παιδιών Χάνα και Τζόναθαν, που ζουν σε ένα σπίτι με υψηλή ασφάλεια, εντελώς απομονωμένο από τον υπόλοιπο κόσμο. Τρώνε τα γεύματά τους, χρησιμοποιούν το μπάνιο και πάνε για ύπνο σύμφωνα με ένα αυστηρό πρόγραμμα. Μόλις ο απαγωγέας τους μπαίνει στο δωμάτιο, παρατάσσονται και παρουσιάζουν τα χέρια τους. Κάνουν ό,τι λέει. Μέχρι που η Λένα καταφέρνει να δραπετεύσει. Το Καλό μου παιδί έχει στρογγυλοκαθίσει στην 1η θέση των πιο δημοφιλών του Netflix γιατί είναι εξαιρετικά καλογραμμένο και σκηνοθετημένο με τέτοιο τρόπο που περιμένουμε πώς και πώς το επόμενο cliffhanger του.

One Piece (2023, 1 σεζόν)

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στη μεταφορά σε ζωντανή δράση του πιο δημοφιλούς manga στην ιστορία, με την υπογραφή του Εϊτσίρο Όντα. Παραμυθένιοι θησαυροί, πανίσχυροι πειρατές και ένα θρυλικό πλήρωμα. To One Piece άνοιξε πανιά κι ήρθε να καταλάβει τη θέση της πιο πολυσυζητημένης σειράς που κυκλοφόρησε το Netflix το τελευταίο διάστημα. Μια βόλτα στα social media αρκεί για να καταλάβεις τη φρενίτιδα που έχει δημιουργήσει το One Piece στους εκατομμύρια θαυμαστές του που ασχολούνται κατ’ αποκλειστικότητα με την υπέρ-διασκεδαστική σειρά η οποία επενδύει στην βιντεοκλιπάδικη σκηνοθεσία αλλά και στους υπέροχους χαρακτήρες του Όντα.

Ποια είναι η Έριν Κάρτερ (2022, 1 σεζόν)

Η σειρά ξετυλίγει την ιστορία μιας Βρετανίδας καθηγήτριας που ζει στη Βαρκελώνη και στο πώς αλλάζει η ζωή της όταν βρεθεί μπροστά σε έναν καβγά σε ένα τοπικό supermarket. Ξαφνικά, το επικίνδυνο παρελθόν της θα της δημιουργήσει προβλήματα και θα πρέπει να παλέψει για να καθαρίσει το όνομά της. Εδώ ο άσσος στο μανίκι της σειράς δεν είναι άλλος από την υπέρ-ταλαντούχα Έβιν Αχμάντ που κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο κι εντυπωσιάζει. Η δράση σε σημεία είναι καταιγιστική κι οι ανατροπές θα σε αναγκάσουν πολλές φορές να μαζέψεις το σαγόνι σου από το πάτωμα, πατώντας play για το επόμενο επεισόδιο.

Painkiller (2023, 1 σεζόν)

Το «Painkiller», εξερευνά την απαρχή και τις συνέπειες της κρίσης των οπιοειδών στην Αμερική, δίνοντας έμφαση στις ιστορίες των δραστών, των θυμάτων και όσων αναζήτησαν την αλήθεια και είδαν τη ζωή τους να αλλάζει για πάντα με την ανακάλυψη του OxyContin. Αποτελεί ένα από τα βαριά χαρτιά του Netflix αυτή την περίοδο δίνοντας στον πολύ συμπαθή Μάθιου Μπρόντερικ έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έστω κι αν υπάρχουν κάποιες άνισες σεναριακές στιγμές η σειρά προσφέρεται για αθεράπευτο binge-watching αφού εξελίσσεται σε ένα δυνατό δράμα, που δύσκολα θα αποχωριστείς μέχρι να φτάσει στο τέλος του.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v