5 σειρές ιδανικές για αυγουστιάτικο λιώσιμο

Αν για σένα ο Αύγουστος δεν είναι (μόνο) κάθε μέρα κι άλλο πάρτι, σου βρήκαμε τις τέλειες σειρές για να λιώσεις τα ζεστά απογεύματα στον καναπέ σου.

5 σειρές ιδανικές για αυγουστιάτικο λιώσιμο

Σε φάγαν’ τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια; Κάνει πολλή ζέστη για να βγεις; Σου ξετίναξαν οι διακοπές το μπάτζετ; Μην στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι. Φτιάξε ποπκόρν, άραξε αναπαυτικά στον καναπέ, και πάτα play σε αυτές τις σειρές που είναι ό,τι πρέπει για binge watching.

The Bear

Η σειρά του Disney+ που σπάει τα κοντέρ μόλις απέκτησε δεύτερη σαιζόν, και αν δεν έχεις δει ακόμα την πρώτη… σε ζηλεύουμε για τον μαραθώνιο που θα κάνεις. O νέος κύκλος της σειράς, που λες, ακολουθεί τον Carmen «Carmy» Berzatto (Jeremy Allen White), τη Sydney Adamu (Ayo Edebiri) και τον Richard «Richie» Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) καθώς εργάζονται σκληρά, για να ανεβάσουν το επίπεδο στο βρώμικο σαντουϊτσάδικο τους. Καθώς αλλάζουν ριζικά το εστιατόριο, αλλάζουν και οι ίδιοι, μέσα από το δικό τους προσωπικό ταξίδι, καθώς ο καθένας αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν και να αναμετρηθεί με το ποιος θέλει να είναι στο μέλλον. Οκτώ μισάωρα επεισόδια για την πρώτη σαιζόν και δέκα για τη δεύτερη, που βλέπονται όλα μονορούφι.

Διαβάστε περισσότερα - Eίδαμε τη 2η σεζόν του The Bear μονοκοπανιά κι ακόμη να συνέλθουμε

The Days

Η σειρά του Netflix που κάποιοι χαρακτήρισαν «ιαπωνικό Chernobyl» αποτελείται από οκτώ ωριαία επεισόδια που βλέπονται με κομμένη την ανάσα. «Άλλοι τους κατηγορούν, άλλοι τους βλέπουν σαν ήρωες, μα όσοι βρίσκονται στο Νταΐτσι της Φουκουσίμα αντιμετωπίζουν μια θανάσιμη, αόρατη απειλή: Την πυρηνική καταστροφή» διαβάζουμε στην περίληψη, και από εκεί καταλαβαίνεις τι σε περιμένει. Οι χρήστες του IMDB χάρισαν στη σειρά υψηλές βαθμολογίες, πράγμα που όπως ίσως έχεις προσέξει δεν είναι πολύ σύνηθες τελευταία για τα Netflix Originals.

Only Murders in the Building

Οι τρεις δαιμόνιοι… κατά λάθος ντετέκτιβ και σταθερά αγαπημένοι κωμικοί, Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez επιστρέφουν στις οθόνες μας για την τρίτη σαιζόν της απολαυστικής σειράς που τους βρίσκει να ερευνούν έναν φόνο στα παρασκήνια μιας παράστασης του Μπρόντγουεϊ. Ο Μπεν Γκλένροι (νέα πολυαναμενόμενη προσθήκη στο καστ ο Paul Rudd) είναι ένας αστέρας του Χόλιγουντ, του οποίου το ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ διακόπτεται από τον πρόωρο θάνατo του. Με τη βοήθεια της συμπρωταγωνίστριας, Λορέττα Ντάρκιν (κυρίες και κύριοι, η Meryl Streep), οι τρείς πρωταγωνιστές ξεκινούν την πιο δύσκολη υπόθεση που έχουν αναλάβει ποτέ, ενώ ο σκηνοθέτης Όλιβερ προσπαθεί απεγνωσμένα να ξαναφτιάξει την παράσταση του. Δέκα απολαυστικά επεισόδια, ένα κάθε εβδομάδα από τις 8 Αυγούστου ως τις 3 Οκτωβρίου, στο Disney+.

Silo

Η σειρά του Apple TV που συζητήθηκε περισσότερο απ’ όλες φέτος, έχει απολαυστικούς πρωταγωνιστές τη Rebecca Ferguson (ναι, του Dune) τον Tim Robbins και τον rapper Common. Η υπόθεση έχει ως εξής: «Σε ένα ερειπωμένο και τοξικό μέλλον, χιλιάδες άνθρωποι ζουν σε ένα γιγάντιο σιλό βαθιά κάτω από τη γη. Αφού ο σερίφης του παραβιάζει έναν θεμελιώδη κανόνα και οι κάτοικοι πεθαίνουν μυστηριωδώς, η μηχανικός Τζούλιετ αρχίζει να ανακαλύπτει συγκλονιστικά μυστικά και την αλήθεια για το σιλό». Δέκα απολαυστικά 45λεπτα επεισόδια κρατούν την αγωνία αμείωτη.

The Crowded Room

Στο Apple TV και αυτή, με ένα ακόμα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών: Tom Holland, Amanda Seyfried, Sasha Lane. Δημιουργός της σειράς είναι ο Akiva Goldsman, βραβευμένος με Όσκαρ σεναρίου για το A Beautiful Mind (την ταινία για τη ζωή του μαθηματικού John Nash). «Ένα ψυχολογικό θρίλερ που διαδραματίζεται στο Μανχάταν το καλοκαίρι του 1979, όταν ένας νεαρός άνδρας συλλαμβάνεται για ένα σοκαριστικό έγκλημα –και μια απρόσμενη ερευνήτρια πρέπει να λύσει το μυστήριο». Δέκα 45λεπτα επεισόδια που μιλούν για τις ψυχικές διαταραχές όπως δεν έχει μιλήσει καμία σειρά ως τώρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v