Οι πιο hot καλοκαιρινές σειρές του Disney+

Αν βάλεις το aircondition και τα παγωτάκια, βάζουμε εμείς τις καλύτερες καλοκαιρινές σειρές του Disney+ να δούμε παρέα γιατί είμαστε κιμπάρηδες.

Οι πιο hot καλοκαιρινές σειρές του Disney+

Ο Ιούλιος δεν μας έχει φερθεί καθόλου καλά από πλευράς ζέστης κι εμείς θέλοντας και μη έχουμε πάρει αγκαλιά το air-condition και συχνάζουμε μόνο σε κλιματιζόμενες αίθουσες, μέχρι να περάσει κι αυτός ο καύσωνας διαρκείας. Εκεί έχουμε συντροφιά αγαπημένες σειρές για να λιώσουμε χωρίς τάσεις λιποθυμίας, τιμώντας το binge-watching το σωστό και ορθόδοξο. Σου φτιάξαμε και λίστα να έχεις να πορεύεσαι κερασμένη από το Disney+.

The Bear (2022, 2 σεζόν)

To Bear είναι μια σειρά που θα έκανε τον Άντονι Μπουρντέν περήφανο μιας και περιγράφει όσα θαυμαστά, περίεργα, πεντανόστιμα κι ενοχλητικά συμβαίνουν στην κουζίνα ενός εστιατορίου. Ο επαγγελματίας σεφ Κάρμι Μπερζάτο αναγκάζεται να επιστρέψει στη γενέτειρά του, το Σικάγο και να διευθύνει το ιταλικό εστιατόριο της οικογένειάς του, μετά την αυτοκτονία του αδερφού του. Το στόρι μπορεί να μην χρήζει δάφνες πρωτοτυπίας ωστόσο επεισόδιο με επεισόδιο σε ανταμείβει προσφέροντας σου μια από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων.

Ένταση, νεύρο, ρεαλισμός, τσακισμένοι μα συνάμα τόσο γοητευτικοί χαρακτήρες κι ένας Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ (τσέκαρε επειγόντως το Shameless, που έπαιζε επίσης) με ένα πατσινικό βραδυφλεγές βλέμμα που καιρό είχαμε να δούμε. Μια συμβουλή θα σου δώσουμε μόνο. Όταν φτάσεις στο έβδομο επεισόδιο πάρε μια βαθιά ανάσα πριν το ξεκινήσεις, γιατί δύσκολα θα μπορέσεις να πάρεις δεύτερη όσο το παρακολουθείς. Μετράμε αντίστροφα για την 2η σεζόν με την ίδια ζέση που οι κρατούμενοι μετρούν για την αποφυλάκισή τους.

Άντρες με τα όλα τους (2023, 1 σεζόν)

Τοποθετημένη χρονικά 25 χρόνια μετά από την πρωτότυπη Βρετανική ταινία, που σημείωσε τεράστια επιτυχία, η νέα σειρά 8 ωριαίων επεισοδίων, ακολουθεί την ίδια παρέα αδελφικών φίλων, στη μετα-βιομηχανική πόλη του Σέφιλντ, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με το υπό κατάρρευση εθνικό σύστημα υγείας, εκπαίδευσης και επαγγελματικής απασχόλησης. Η νέα σειρά, θα αποκαλύψει τι συνέβη στην παρέα, όταν έβαλαν ξανά τα ρούχα τους, για να εξερευνήσουν τις πιο φωτεινές, ανόητες και απελπισμένες στιγμές της ζωής τους. Όποιος είχε δει την χαρακτηριστική ταινία, θα νιώσει λίγο γέρος νοσταλγικά βλέποντας τους τότε πρωταγωνιστές να ρυτιδιάζουν (Ρόμπερτ Καρλάιλ άρχοντα, πάρε μας τα υπάρχοντα) ενώ όσοι δεν την έχουν δει, καλό είναι να τα πιάσουν back to back.

Great Expectations (2023, 1 σεζόν)

Το πρότζεκτ πρόκειται για τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Καρόλου Ντίκενς από το 1861, σε παραγωγή των δικτύων FX και BΒC. Πρωταγωνιστούν ο Φίονν Γουάιτχεντ (Πιπ) και η Ολίβια Κόλμαν (Κυρία Χάβισαμ). Το τρίτο επεισόδιο της Κυριακής παρουσίασε τον ραδιούργο κύριο Τζάγερς (Άσλι Τόμας) να εκπαιδεύει τον Πιπ, προκειμένου να ανέβει στην ανώτερη κοινωνική τάξη.

Η σειρά ακολουθεί πιστά τη λογική ενός διεστραμμένου παραμυθιού, με τη σκοτεινή σκηνοθεσία και τις μακάβριες σκηνές να είναι άκρως εντυπωσιακές και φοβιστικές. Εξαιρετικές ερμηνείες και μια εξαιρετική απόδοση του κειμένου του Ντίκενς κάνουν τις Μεγάλες Προσδοκίες, ένα από τα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς.

The Clearing (2023, 1 σεζόν)

Πρόκειται για μία τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στο best seller του J.P. Pomare με πρωταγωνιστές Τερέζα Πάλμερ (Discovery of Witches, Lights Out), Mιράντα Ότο (Talk to Me, Annabelle: Creation), Γκάι Πιρς (Prometheus, Ravenous), Χαζέμ Σαμάς (Safe Harbour), Μαρκ Κόουλς Σμιθ (Mystery Road), Κέιτ Μουλβάνι (The Twelve) και Τζούλια Σάβατζ (Blaze, Mr. Inbetween).Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ που ακολουθεί τους εφιάλτες μιας αίρεσης και μιας γυναίκας που αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπη με τους δαίμονές της από το παρελθόν. Στόχος της είναι να σταματήσει την απαγωγή αθώων παιδιών.

Οι Αυστραλοί έχουν τον τρόπο τους με τον τρόμο κι έτσι το Clearing κερδά στις λεπτομέρειες αντίστοιχου ύφους σειρές, αφού στήνει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο ένα σκηνικό ανοίκειου φόβου που κλιμακώνεται καθόλη την παρακολούθησή του.

Τα μυστικά του Χιλ Σονγκ (2023, 1 σεζόν)

To ντοκιμαντέρ βασίζεται στο αποκαλυπτικό αρχικό ρεπορτάζ του Vanity Fair για τα σκάνδαλα της εκκλησίας από τους δημοσιογράφους Άλεξ Φρεντς και Νταν Άντλερ. Η σειρά παρουσιάζει τις πρώτες συνεντεύξεις με τους πάστορες Καρλ και Λόρα Λεντζ μετά τη δημόσια απομάκρυνσή τους από την εκκλησία που για καιρό περιλάμβανε διάσημους ηθοποιούς, μουσικούς κι αθλητές στο ποίμνιό της. Το ένα σκάνδαλο έφερε το άλλο κι η παγκόσμια κατακραυγή δεν άργησε να έρθει για τα μέλη του ποιμνίου που παρελαύνουν από το ντοκιμαντέρ ενώ εσύ προσπαθείς να μαζέψεις τα σαγόνια σου από το πάτωμα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v