Σειρές στο Netflix που βλέπονται μονορούφι

Αν αναζητήσεις τον νέο σου τηλεοπτικό εθισμό τότε έχουμε 5 βαρβάτες επιλογές για σένα και την παρέα σου κατευθείαν από τον θαυμαστό κόσμο του Netflix.

Σειρές στο Netflix που βλέπονται μονορούφι

Καλοκαιράκι μύρισε μετά από καιρό με καυσωνικές μέρες να διαδέχονται στο βροχερό πρώτο μισό του Ιουνίου, βάζοντας μας επιτέλους σε κλίμα θερινής ραστώνης, διακοπών και όλων των παρελκόμενων. Όπου παρελκόμενα κι η ανάγκη μας να βρούμε τον επόμενο τηλεοπτικό μας εθισμό για να γεμίσουν κάπως τα απάλευτα ζεστά μεσημέρια του καλοκαιριού κι όχι μόνο. Το Netflix με την υπερπληθώρα των επιλογών έχει μπόλικες σειρές για κάθε περίσταση. Αν τώρα βαριέσαι να ψάχνεις μέσα στις αμέτρητες σειρές του, εμείς είμαστε εδώ για να ξεσκαρτάρουμε τον σορό και να σε βγάλουμε ασπροπρόσωπ@ για άλλη μια φορά επειδή μας εμπιστεύτηκες.

Diplomat (1 σεζόν, 2023)

Η Keri Russell (The Americans, Felicity) είναι η Kate Wyler, μια πετυχημένη διπλωμάτισσα, η οποία θα δει την ζωή της να αλλάζει ριζικά, όταν η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών τη στρατολογεί να υπηρετήσει ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο εν μέσω μιας διεθνούς κρίσης. Η Wyler δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, σε μια σειρά- δημιούργημα της Debora Cahn (Homeland, The West Wing), η οποία ξέρει να στήνει σειρές πολιτικής δράσης και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ανυπομονούμε για τη δεύτερη σεζόν που έρχεται.

Νυχτερινός Πράκτορας(1 σεζόν, 2023)

Ενώ παρακολουθεί μια γραμμή έκτακτης ανάγκης, ένας άγρυπνος πράκτορας του FBI απαντά σε μια κλήση που τον παρασύρει σε μια θανάσιμη συνωμοσία κατασκόπων στον Λευκό Οίκο.  Από τον διευθυντή παραγωγής των «The Shield» και «S.W.A.T.: Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης» έρχεται ο «Νυχτερινός Πράκτορας» κι υπόσχεται ατελείωτη δράση, αδιάκοπο πιστολίδι, non stop ξυλίκι και φυσικά ανατροπές επί ανατροπών. Αν είσαι φαν των σειρών του είδους, κράτα την ανάσα σου γιατί κάπου εδώ είσαι.

Το κουτί της Πανδώρας (1 σεζόν, 2023)

Ένας πρώην ντετέκτιβ που πλέον ζει στον δρόμο αναζητά την αλήθεια όταν ένας νέος θάνατος εγείρει ανησυχητικές αμφιβολίες για μια τάχα κλειστή υπόθεση δολοφονίας. Γερμανική αστυνομική σειρά που έχει όλα τα φόντα να μπει σε περίοπτη θέση στη watchlist σου αφού ακολουθεί πιστά τους κανόνες του παιχνιδιού. Σου δίνει που λες εξαιρετικές ερμηνείες, μετρημένες απαντήσεις για να σε κρατά σε αγωνία, μπόλικα cliffhangers με αλεπάλληλες κορυφώσεις επεισόδιο, το επεισόδιο. Επιβάλλεται να την τσεκάρεις.

Cunk on Earth (1 σεζόν, 2022)

Η Φιλομίνα Κανκ μάς μιλά για την πρόοδο που έχει –ή δεν έχει– σημειώσει η ανθρωπότητα, σ' αυτό το έξυπνο σατιρικό ντοκιμαντέρ για την ιστορία του πολιτισμού. Ο Charlie Brooker (δημιουργός του Black Mirror μεταξύ άλλων) φτιάχνει ένα απολαυστικό ντοκιμαντέρ δίνοντας την ευκαιρία στην Diane Morgan (την είχαμε απολαύσει στο After Life του Ricky Gervais) να λάμψει μέσα από την υπέροχα άβολη κι έντονα σαρκαστική ερμηνεία της. Βλέπεται απνευστί.

Κaleidoscope (1 σεζόν, 2023)

Με το Kaleidoscope το Netflix έκανε κάτι που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά της σύγχρονης τηλεόρασης. Έδωσε τη δυνατότητα στον θεατή να μπορεί να δει τη σειρά, με τα επεισόδια ανακατεμένα, καλύπτοντας ένα διάστημα 25 χρόνων.

Ο θεατής παρακολουθούσε μια ομάδα αρχικλεφτών και την προσπάθειά τους να παραβιάσουν ένα φαινομενικά άθραυστο θησαυροφυλάκιο για τη μεγαλύτερη λεία στην ιστορία. Όπως μπορείς να καταλάβεις από το στόρι της σειράς, εδώ τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και κάθε χαρακτήρας κρύβει άπειρα μυστικά κάτω από μια φαινομενικά συνηθισμένη περσόνα εγκληματία.

Η σειρά κερδίζει το στοίχημα, αφού βλέπεται μονοκοπανιά, αποθεώνοντας το binge watching.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v