7 νέες σειρές για να βγάλει το Netflix τα λεφτά του κι αυτόν τον μήνα

Ξεψαχνίσαμε το Netflix και βρήκαμε 7 σειρές που αξίζει να τους δώσεις μια ευκαιρία γιατί καλοκαίρι χωρίς binge watching δεν γίνεται.

7 νέες σειρές για να βγάλει το Netflix τα λεφτά του κι αυτόν τον μήνα

Καλοκαιράκι και λιώσιμο σε σειρές πάνε παρέα και το Netflix όπως και να το κάνουμε πρέπει να βρει έναν τρόπο να βγάλει τα λεφτά του. Βλέπεις η πλατφόρμα της καρδιάς μας συνεχίζει να δίνει βάση στην ποσότητα έναντι της ποιότητας με αποτέλεσμα η διαλογή των καλών σειρών να απαιτεί σοβαρή και χρονοβόρα δουλίτσα. Εμείς ωστόσο ψάξαμε και βρήκαμε 7 νέες σειρές που θα σε κάνουν να κολλήσεις στη streaming πλατφόρμα κι αυτό το καλοκαίρι δικαιολογώντας απόλυτα το μηνιάτικο που πληρώνεις.

Black Mirror (2011- 2023, 6 σεζόν)

Στην κορυφή των πιο πολυαναμενόμενων επιστροφών της πλατφόρμας για το 2023 βρισκόταν φυσικά το Black Mirror. Η σειρά του Τσάρλι Μπρούκερ μας έδωσε τα μυαλά στα χέρια στις προηγούμενες 5 σεζόν και στην 6η της συνέχεια βαδίζει στα ίδια πολυαγαπημένα δυστοπικά μονοπάτια. Παρά το γεγονός ότι κάποια επεισόδια είναι άνισα, η σειρά παραμένει κοφτερή, αιχμηρή και άκρως αινιγματική αποκαλύπτοντάς μας ένα ζοφερό μέλλον που δυστυχώς δεν φαντάζει πια τόσο μακρινό.

Νew Amsterdam (2018-2023, 3 σεζόν)

Ένα από τα παλαιότερα νοσοκομεία της Αμερικής υποδέχεται έναν νέο αντικομφορμιστή διευθυντή, τον Δρα. Γκούντγουιν που θέλει να αλλάξει το κατεστημένο και να σώσει ζωές. Το New Amsterdam φέρνει ξεκάθαρα στο νου το House MD χωρίς να το μιμείται βάζοντας έναν αντιδραστικό χαρακτήρα στο επίκεντρό του. Αν είσαι φαν των ιατρικών σειρών, τότε επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε το νέο σου κόλλημα. Φοβερές ατάκες, έξυπνο σενάριο και μπόλικα cliffhangers γιατί έτσι μας αρέσει.

FUBAR (2023, 1 σεζόν)

Όταν ένας πατέρας και μια κόρη μαθαίνουν ότι και οι δύο ήταν μυστικοί πράκτορες της CIA επί χρόνια, συνειδητοποιούν ότι ολόκληρη η σχέση τους ήταν ένα ψέμα κι ότι δεν γνωρίζουν καθόλου, στην πραγματικότητα, ο ένας τον άλλο. Αναγκάζοντάς τους να συνεργαστούν, το FUBAR εξερευνά την καθολική δυναμική της οικογένειας, με φόντο ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων, απίστευτης δράσης και χιούμορ. Μετά τον Συλβέστερ Σταλόνε κι ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ περνά στην τηλεόραση κι αν πούμε ότι δεν ανυπομονούσαμε να συμβεί αυτό, θα είναι ψέμα. Προσφέρεται για αθεράπευτο binge watching.

Arnold (2023, 1 σεζόν)

Επειδή μια μόνο σειρά για τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ δεν είναι φυσικά αρκετή, άσε μας λίγο να σου μιλήσουμε για το ντοκιμαντέρ του Netflix το οποίο μας συστήνει την ιδιόρρυθμη περσόνα του διάσημου ηθοποιού. Ο Σβαρτζενέγκερ κάθεται απέναντι από την κάμερα και μας αφηγείται τις σημαντικότερες στιγμές της πολυτάραχης ζωής του. Από το body building στην κατάκτηση του Hollywood κι από εκεί στη διακυβέρνηση της Καλιφόρνια το Αrnold θα σου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό προβολής του.

Βarracuda Queens (2023, 1 σεζόν)

Έχοντας συσσωρεύσει πολλά χρέη, μια παρέα νεαρών γυναικών σε ένα εύπορο προάστιο της Στοκχόλμης, αρχίζει να ληστεύει τα σπίτια των γειτόνων. Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα η συγκεκριμένη σειρά ανήκει στα νέα διαμαντάκια της πλατφόρμας κι αξίζει το μέχρι τέλους binge watching της. Ευρηματική σκηνοθεσία, εξαιρετικές ερμηνείες, ανατροπές επί ανατροπών θα σε αποζημιώσει αν της αφιερώσεις τον χρόνο που της αναλογεί.

Human Resources (2022-2023, 2 σεζόν)

Από τις περιπέτειες της μιας βραδιάς μέχρι τα ειδύλλια στη δουλειά, τα πλάσματα που εργάζονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό έχουν φουλ δουλειά με μια νέα παρτίδα ανθρώπων. Το αγαπημένο μας αθυρόστομο animation επιστρέφει και φέρνει μαζί του μπόλικες ιστορίες εργασιακής τρέλας, μαζί με δηλητηριώδεις ατάκες, ξεκαρδιστικά ξεσπάσματα και κάφρικο χιούμορ που δεν γίνεται να μην εκτιμήσεις όσο χρονών κι αν είσαι.

Μanifest (2018-2023, 4 σεζόν)

Καθώς πλησιάζει η «Ημερομηνία Θανάτου», οι επιβάτες της πτήσης 828 αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα Καλέσματά τους και να αποτρέψουν το τρομακτικό μέλλον που τους περιμένει. Το Manifest θέλοντας και μη φέρνει στη μνήμη των θεατών του το Lost με ολίγη από Leftovers κι αν μας ρωτάς δεν βρίσκουμε πουθενά κάτι κακό. Ίσα ίσα η σειρά διατηρεί και στη νέα της σεζόν αμείωτη την ένταση και τον ρυθμό της χωρίς να κοιλιάζει λεπτό. Από εμάς είναι μεγάλο ναι.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v