Υπέροχα μπαράκια για ποτάρες με θέα τη θάλασσα

Η φάση είναι πάμε παραλία κι αν δεν μπορούμε δεν το βάζουμε κάτω, πίνοντας τις κοκτεϊλάρες μας με θέα θαλασσινή στην Αττική.

Υπέροχα μπαράκια για ποτάρες με θέα τη θάλασσα

Μπήκαμε κι επίσημα σε αυγουστιάτικο mood και πλέον μόνο οι διακοπές μας απασχολούν, δεν θα σου κρυφτούμε αφού έχουμε και μια άνεση παραπάνω μαζί σου. Κάποιοι που λες μετράνε μέρες σαν φυλακισμένοι για να αποδράσουν και να πάνε παραλία και κάποιοι άλλοι προσπαθούν να χωνέψουν ότι θα απομείνουν στο κλεινόν άστυ κατακαλοκαιριάτικα. Εμείς στέλνουμε συντροφικούς χαιρετισμούς σε αμφότερους και σε προσκαλούμε σε αγαπημένα μπαράκια μας με θέα θάλασσα για ποτοποσία και κοκτεϊλοκατάσταση μέχρι τελικής πτώσεως.  

Δον Κιχώτης

Αλέξανδρου Παπαναστασίου 68, Καστέλλα, τηλ.: 21 0413 7016

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DonQuixote (@donquixote_cocktail_bar)

Αγαπημένο πειραιώτικο στέκι, ο Δον Κιχώτης προσφέρει συγκλονιστική (και βάλε) θέα με πιάτο όλο τον Πειραιά, φέρνοντάς τον κυριολεκτικά μια ανάσα από το ποτήρι σου. Όσον αφορά το τελευταίο, μπορείς να το γεμίσεις με ψαγμένες ετικέτες ποτών, αλλά και δροσιστικά signature κοκτέιλ από τον κατάλογο του μαγαζιού. Οι μουσικές επιλογές του προγράμματος κρατάνε τα ροκ μπόσικα, δίχως να λείπουν και θεματικές βραδιές με καταξιωμένους djs. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 9-10€.

The Art of Bragi

Ακτή Θεμιστοκλέους 154, Πειραιάς, τηλ.: 21 1715 9272

Aπό την Καστέλλα πάμε τώρα στην Πειραϊκή γιατί η θάλασσα του Πειραιά όλους τους καλούς χωράει όπως άλλωστε και το Art of Bragi που είναι ένα από τα πιο όμορφα μπαράκια της περιοχής. Αν ψάχνεις ένα μέρος για να πιείς την κοκτεϊλάρα σου με θέα τη θάλασσα και δεν βρίσκεις, τότε εδώ είσαι. Το The Art of Bragi με την old fashioned διακόσμηση και τα ψαγμένα του ποτά μοιάζει η κατάλληλη επιλογή για να δώσει νόημα στην έξοδό σου, φιλοξενώντας μπόλικα wine και whiskey tastings για να το ζήσεις πιο ψαγμένα από τους φίλους σου. Πολύ δυνατός κι ο κοκτεϊλοκατάλογος του.

Nisos Café Bar

Λεωφ. Αθηνών Σουνίου 48, 5χιλ, Ανάβυσσος, τηλ: 690 730 6783

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ΝΗΣΟΣ (@nisoscafebar)

Ξεμακραίνουμε λίγο ακόμα και πιάνουμε θέση σε αυτό το beach bar που βρίσκεται ακριβώς πάνω από μια εκ των πλέον ήρεμων παραλιών της Αττικής και ενδείκνυται για ποτάκια/κοκτέιλ συνοδεία ωραίων μουσικών. Σχεδόν σε καθημερινή βάση, διοργανώνει θεματικές βραδιές με διάφορα είδη μουσικής (reggae, house, electro, funk κ.α.), ενώ συχνά φιλοξενεί και παραγωγούς ραδιοφωνικών σταθμών. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.

Nalu

Λεωφόρος Ποσειδώνος, Καλαμάκι, Ακτή Ηλίου, Άλιμος, τηλ: 2109880990

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nālu (@nalu_athens)

Το Νalu στην Ακτή του Ηλίου είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο hyped all day bars των νοτίων προαστίων. Ινσταγκραμικό και πολύ παρεΐστικο αποτελεί μια εγγυημένη λύση χαλάρωσης, σε περίπτωση που κάποιος ζητήσει να τα πείτε και να τα πιείτε αγναντεύοντας τη θάλασσα. Στο μενού του υπάρχουν αρκετές γαστρονομικές λιχουδιές με μια εμφανή κλίση προς τη μεσογειακή κουζίνα, οι οποίες θα ξεπεινάσουν, όσους δεν πρόλαβαν να φάνε. Παραμένει ανοικτό ως αργά, ανεβάζοντας ένταση με ελληνικές βραδιές και όχι μόνο.

Notos

Λεωφ. Κ. Καραμανλή 4, Βούλα, τηλ: 2108993702

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NOTOS Lounge (@notos_lounge)

Εκεί στον Notos που λες έχει πάντα καλοκαίρι, μιας και όποια εποχή κι αν κατηφορίσεις προς τα νότια προάστια, η θάλασσα θα σε παρασύρει σε mood διακοπών. To βράδυ μάλιστα στήνεται νησιώτικο σκηνικό με ποτά και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ αλλά και ωραίες μεσογειακές γεύσεις αν τυχόν πεινάσεις. Σταθερή κι αναλλοίωτη αξία για την Βούλα με τις τεράστιες τζαμαρίες και τον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο μοιάζει πάντα η ιδανική αφορμή για ποτάρες πλάι στη θάλασσα.

Ινδιάνος

Παραλία Ζούμπερι, τηλ: 6986972042

Μακράν το πιο χαλαρό και παρεΐστικο beach bar της Αττικής, ο Ινδιάνος απλώνει τα τραπεζάκια του πάνω στην άμμο της παραλίας στο Ζούμπερι, παίζει ωραίες reggae, rock και soul/funk μουσικές και (δεν του το ‘χες αλλά) φτιάχνει και σούπερ κοκτέιλ που δεν περιορίζονται στα κλασικά –ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο φανταστικοκαταπληκτικό Mojito του − αλλά περιλαμβάνουν και signature επιλογές που θα σε ενθουσιάσουν. Τα ποτά ξεκινούν από 7€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v