Νέες σειρές για να ξεκαλοκαιριάσεις στο Netflix

Την είδαμε binge watchers στο Netflix, ξεδιαλέγοντας τις καλύτερες σειρές που κυκλοφόρησαν στη συνδρομητική πλατφόρμα.

Νέες σειρές για να ξεκαλοκαιριάσεις στο Netflix

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι haters του Netflix, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κολληματικές σειρές αλλά και εξαιρετικά ταινιάκια στην πλατφόρμα του. Τώρα που καλοκαιριάζει το λιώσιμο θα φορεθεί στη χώρα μας, για αυτό κάναμε μια πολύ καλή ξεδιαλεκτική στο πρόγραμμά του και βρήκαμε τα επόμενα κολλήματά μας. Επειδή είμαστε μεγάλες καρδιές, σου πασάρουμε τη σχετική λίστα για να κινηθείς αναλόγως.

Florida Man (2023, 1 σεζόν)

Όταν ένας πρώην αστυνομικός επιστρέφει στην Φλόριντα για να βρει την κοπέλα ενός μαφιόζου που το έχει σκάσει, μια σχετικά εύκολη υπόθεση μετατρέπεται σε οδύσσεια. Το Florida Man δεν χρήζει δάφνες ποιότητας, ωστόσο είναι μια από εκείνες τις σειρές που αφήνεις να παίζει ασυναίσθητα και το επόμενο επεισόδιο, γιατί σε τρώει να μάθεις τι θα γίνει μετά. Ο Edgar Ramirez (δείτε τον στο βαθιά υποτιμημένο Domino, από τις καλύτερες ταινίες των 2000s) αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο καλός ηθοποιός είναι, ενώ η σκηνοθεσία, το έξυπνο μα όχι εξυπνακίστικο σενάριο κι οι ευκολομνημόνευτες ατάκες δίνουν το κάτι παραπάνω στο Florida Man.

FUBAR (2023, 1 σεζόν)

Όταν ένας πατέρας και μια κόρη μαθαίνουν ότι και οι δύο ήταν μυστικοί πράκτορες της CIA επί χρόνια, συνειδητοποιούν ότι ολόκληρη η σχέση τους ήταν ένα ψέμα κι ότι δεν γνωρίζουν καθόλου, στην πραγματικότητα, ο ένας τον άλλο. Αναγκάζοντάς τους να συνεργαστούν, το FUBAR εξερευνά την καθολική δυναμική της οικογένειας, με φόντο ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων, απίστευτης δράσης και χιούμορ. Μετά τον Συλβέστερ Σταλόνε κι ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ περνά στην τηλεόραση κι αν πούμε ότι δεν ανυπομονούσαμε να συμβεί αυτό, θα είναι ψέμα. Προσφέρεται για αθεράπευτο binge watching.

Νυχτερινός Πράκτορας (2023, 1 σεζόν)

Ενώ παρακολουθεί μια γραμμή έκτακτης ανάγκης, ένας άγρυπνος πράκτορας του FBI απαντά σε μια κλήση που τον παρασύρει σε μια θανάσιμη συνωμοσία κατασκόπων στον Λευκό Οίκο.  Από τον διευθυντή παραγωγής των «The Shield» και «S.W.A.T.: Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης» έρχεται ο «Νυχτερινός Πράκτορας» κι υπόσχεται ατελείωτη δράση, αδιάκοπο πιστολίδι, μπόλικο ξυλίκι και φυσικά ανατροπές επί ανατροπών. Αν είσαι φαν των σειρών του είδους, εδώ είσαι.

Black Knight (2023, 1 σεζόν)

Σε ένα δυστοπικό μέλλον ρημαγμένο από την ατμοσφαιρική ρύπανση, η επιβίωση της ανθρωπότητας εξαρτάται από τους Μαύρους Ιππότες. Σε μια χερσόνησο που έγινε έρημος, μόνο το 1% της ανθρωπότητας επέζησε. Οι Μαύροι Ιππότες είναι η τελευταία τους ελπίδα να αλλάξει ο κόσμος. Αν έψαχνες το επόμενο κόλλημά σου, μετά το Squid Game, τότε το Black Knight σε ψάχνει. Μέσα σε ένα γενικότερα δυστοπικό περιβάλλον που άλλοτε φέρνει στο νου το Walking Dead κι άλλοτε το Lost το Black Knight έχει βρει την κατάλληλη συνταγή για να πατήσεις play στο επόμενο επεισόδιο, μόλις τελειώσει αυτό που παρακολουθείς.

Sweet Tooth (2021-2023, 2 σεζόν)

Βασισμένο στο αγαπημένο κόμικ της DC και σε διεύθυνση παραγωγής Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, το "Sweet Tooth" είναι ένα μετα-αποκαλυπτικό παραμύθι για ένα υβριδικό αγόρι-ελάφι και έναν μοναχικό περιπλανώμενο που ξεκινούν μια απίθανη περιπέτεια. H δεύτερη σεζόν συνεχίζει από εκεί που μας άφησε η πρώτη κι είναι βέβαιο πως ένα επεισόδιο και μόνο αρκεί για να εθιστείς στον φαντασιακό της κόσμο. Υποδειγματική σκηνοθεσία, υπέροχα εφέ κι ένα σενάριο που δεν κοιλιάζει ευτυχώς καθόλου. Από εμάς είναι μεγάλο ναι.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v