Ο Άγιος και άλλες παλιές σειρές με ελληνικούς υπότιτλους στο Youtube

Ρότζερ Μουρ αλλά και Μαιγκρέ, Σέρλοκ Χολμς αλλά και… Ζήνα θα βρεις με ελληνικούς υπότιτλους, δωρεάν στο Youtube.

Ο Άγιος και άλλες παλιές σειρές με ελληνικούς υπότιτλους στο Youtube

Πριν από μερικές εβδομάδες μιλούσαμε για το πόσο μας γέμισε νοσταλγία το γεγονός ότι η αγαπημένη σειρά των 90s, Αυτός Αυτή και τα Μυστήρια είναι διαθέσιμη στο Youtube με ελληνικούς υπότιτλους.

Όμως δεν είναι η μονή. Αν ψάξεις, θα βρεις και άλλες ωραίες σειρές από το ένδοξο παρελθόν της συνδρομητικής τηλεόρασης και όχι μόνο, όπως οι παρακάτω.

Επιθεωρητής Μαιγκρέ (1992)

Από τη Μονμάρτρη μέχρι την απομακρυσμένη γαλλική ύπαιθρο, ο υπέροχος ήρωας του Τζορτζ Σιμενόν, με το κλασικό καπέλο και την πίπα, ξεδιαλύνει εγκλήματα και έρχεται αντιμέτωπος με την σκοτεινιά της ανθρώπινης ψυχής. Στον ρόλο του Μαιγκρέ, ο υπέροχος Μάικλ Γκάμπον, που αγαπήσαμε (και) ως Ντάμπλντορ στο Χάρι Πότερ.

Ο Άγιος (1961)

Ρίγη συγκίνησης για τη σειρά που έκανε διάσημο τον Ρότζερ Μουρ πολύ πριν γίνει πράκτορας 007. Ο Άγιος βασίζεται στα βιβλία του Λέσλι Τσάρτερις, με πρωταγωνιστή τον Σάιμον Τέμπλαρ, έναν γοητευτικό, ιδιόρρυθμο και φινετσάτο ιδιωτικό ντετέκτιβ που τα βάζει με πάσης φύσεως κακοποιούς.

Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό (1989)

Συνεχίζουμε με ντετέκτιβ, και δίνουμε απλόχερα χώρο για έρευνα στον υπέροχο μουστακαλή ήρωα της Άγκαθα Κρίστι, τον οποίο εδώ υποδύεται απολαυστικά ο Ντέιβιντ Σουσέι. Η σειρά βραβέυτηκε με το BAFTA TV Awards, καθώς και δύο φορές με το On Line Film and Television Association και προβλήθηκε μέχρι και το 2013.

Ντιούν (2000)

Το ήξερες ότι το έπος του Φρανκ Χέρμπερτ είχε γίνει μίνι σειρά; Τώρα το έμαθες και έχεις κάθε λόγο να τη δεις αν είσαι φαν, μιας και πρόκειται για εξαιρετική παραγωγή, με δυνατές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές, μεταξύ των οποίων και ο αδικοχαμένος Ουίλιαμ Χαρτ.

Οι περιπέτειες του Σέρλοκ Χόλμς (1984)

Λίγο μυστήριο ακόμα; No shit Σέρλοκ! Ο διάσημος ντετέκτιβ που ξεπήδησε μέσα από τις πρωτότυπες ιστορίες και τα μυθιστορήματα του Κόναν Ντόιλ πρωταγωνιστεί σε μια εξαιρετική σειρά με τον υπέροχο Τζέρεμι Μπρετ στον κεντρικό ρόλο και υποδειγματική αναπαράσταση της εποχής.

Ζήνα: Η Πριγκίπισσα του Πολέμου (1995)

Η ελληνική μυθολογία αποτέλεσε βάση για μια σειρά που της άλλαξε τα φώτα, προβλήθηκε στην Αμερική από το 1995 μέχρι το 2001 και συνάντησε τεράστια επιτυχία. Και πώς να μην. Η Λούσι Λόουλες δίνει ρέστα στον κεντρικό ρόλο, η Γαβριέλα επίσης, και γενικά το trash σύμπαν της σειράς ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Γεια σου καλή noches!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v