Πάσχα με έμπνευση από τα νησιά του Αιγαίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Φέτος το Πάσχα αγοράζουμε τα δώρα μας από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, εμπνευσμένα από τα νησιά του Αιγαίου.

Πάσχα με έμπνευση από τα νησιά του Αιγαίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Με έμπνευση από τα νησιά του Αιγαίου, το Cycladic Shop προτείνει για το Πάσχα πρωτότυπες ιδέες για δώρα που συνδυάζουν την παράδοση με τον σύγχρονο σχεδιασμό: χειροποίητα αυγά και αντικείμενα, λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, οικολογικά παιχνίδια και μοναδικά κοσμήματα, ενώ, όπως κάθε χρόνο, ξεχωρίζει η ιδιαίτερη συλλογή κεραμικών αντικειμένων.

Το Cycladic Shop συνεργάζεται με σύγχρονους αγγειοπλάστες και καλλιτέχνες από τα νησιά του Αιγαίου που χρησιμοποιούν παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων, απαράμιλλης τέχνης και ομορφιάς. Σίφνος, Σκύρος, Πάτμος και Κρήτη είναι μερικά από τα νησιά των οποίων η κεραμική τέχνη παρουσιάζεται στο Cycladic Shop, αντικατοπτρίζοντας τον ελληνικό πολιτισμό και τον μοναδικό συνδυασμό των πολύτιμων στοιχείων της Φύσης: Γη, νερό και φως.

Παράλληλα, στο Cycladic Shop διατίθεται μια ιδιαίτερη συλλογή διακοσμητικών μαξιλαριών. Τα υφάσματά τους είναι εικονογραφημένα με σχέδια και μοτίβα από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Τήνου, με θέματα από τη φύση του Αιγαίου, αποτυπώνοντας έτσι την αρμονική σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον του.

Ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο δώρο είναι, τέλος, μία συνδρομή στους Φίλους του Μουσείου. Για έναν ολόκληρο χρόνο, οι Φίλοι του Μουσείου απολαμβάνουν ελεύθερη είσοδο στο Μουσείο, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με δράσεις πολιτισμού, ξεχωριστές εμπειρίες, αποκλειστικά προνόμια και έκπτωση έως -30% στο Cycladic Shop. Επισκεφτείτε το cycladic.gr για να πραγματοποιήσετε μία εγγραφή για να την προσφέρετε ως δώρο.

Αγοράστε τα δώρα σας online στο: cycladic.gr/shop με αποστολή των αγορών σας στον χώρο σας ή όπου εσείς επιλέξετε σε όλο τον κόσμο. Με κάθε αγορά σας από το Cycladic Shop στηρίζετε το έργο του Μουσείου.

 

Εορταστικό Ωράριο Πάσχα Cycladic Shop

10-Απρ Μ. Δευτέρα 10:00 - 17:00

11-Απρ Μ. Τρίτη 10:00 - 17:00

12-Απρ Μ .Τετάρτη 10:00 - 17:00

13-Απρ Μ. Πέμπτη 10:00 - 20:00

14-Απρ Μ. Παρασκευή 12:00 - 17:00

15-Απρ Μ. Σάββατο 10:00 - 15:00

16-Απρ Κυριακή του Πάσχα ΑΡΓΙΑ

17-Απρ Δευτέρα του Πάσχα ΑΡΓΙΑ

18-Απρ Τρίτη Κλειστό 

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Νεοφύτου Δούκα 4

106 74, Αθήνα

Τ.: (+30) 210 7228321-3

cycladic.gr

Facebook.com/CycladicArtMuseum

Instagram: @Cycladic_museum

LinkedIn: The Museum of Cycladic Art

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v