Τι λέει για σένα ο τρόπος που κοιμάσαι

Ο τρόπος που κοιμόμαστε λέει πολλά για τον χαρακτήρα μας και για τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους. Και θα σου τα αποκαλύψουμε όλα.

Τι λέει για σένα ο τρόπος που κοιμάσαι

Δεν είναι μόνο η αυτογνωσία σπουδαίο πράγμα. Ο τρόπος που κοιμόμαστε οι άνθρωποι αποκαλύπτει πράγματα για το άτομό μας, τα οποία μπορεί να σου φανούν χρήσιμα και την πρώτη φορά που θα κοιμηθείς με κάποιον. Δεν ξέρουμε, ιδέες ρίχνουμε. Εσύ αποφασίζεις τι θα την κάνεις την πολύτιμη γνώση που ακολουθεί.

Οι άνθρωποι που κοιμούνται ανάσκελα…

Είναι άνθρωποι αξιόπιστοι, πετυχαίνουν εύκολα ό,τι στόχο βάλουν στο μυαλό τους, μπορείς να βασιστείς στον λόγο τους, αλλά και στην υποστήριξή τους αν είσαι δικός τους άνθρωπος. Αγαπούν την τάξη και έχουν την τάση να παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά, πράγμα που ενίοτε τους δημιουργεί δυσκολίες στις σχέσεις τους, καθώς έχουν υψηλές προσδοκίες τόσο από τον εαυτό τους όσο και από τους άλλους. Επίσης, έχουν την τάση να ροχαλίζουν, γιατί αυτή είναι η στάση ύπνου που στενεύει πιο πολύ τον λαιμό. Αν μπλέξεις με έναν τέτοιον, σκούντα τον να γυρίσει στο πλάι, μετριάζεται κάπως.

Όσοι κοιμούνται στο πλάι…

Είναι απλοί άνθρωποι. Χαλαροί, κοινωνικοί, γνωρίζουν εύκολα κόσμο και κάνουν εξίσου εύκολα φίλους. Τα ταλέντα τους αυτά, βέβαια, σε συνδυασμό με μια τάση να εμπιστεύονται αυθόρμητα τους ανθρώπους, τους κάνουν ενίοτε εύπιστους και τους βάζουν εύκολα σε μπελάδες. Η συγκεκριμένη στάση ύπνου είναι η δεύτερη δημοφιλέστερη, μετά την αμέσως επόμενη:

Αυτοί που κοιμούνται στο πλάι, αλλά κουλουριασμένοι…

Αυτό που λέμε εμβρυϊκή στάση, δείχνει άνθρωπο που αποζητά την ασφάλεια, έχει την τάση να είναι ευαίσθητος, αλλά συχνά προβάλλει ένα «σκληρό» περίβλημα, ακριβώς για να προστατεύσει τα εύθραυστα συναισθήματά του. Μιλάμε όμως για ανθρώπους φοβερά αγαπησιάρηδες, όσο ντροπαλοί ή/και απόμακροι και αν φαίνονται τις πρώτες φορές που θα τους συναναστραφείς.

Η μειοψηφία που κοιμάται εντελώς μπρούμυτα…

«Εντελώς μπρούμυτα» αν αναρωτιέσαι σημαίνει πλάτη παράλληλη με το ταβάνι, κεφάλι μόνο ελαφρώς γυρισμένο στο πλάι (γιατί κάπως πρέπει να αναπνέουν αυτοί οι περίεργοι τύποι). Αυτοί που λες είναι οι πιο κοινωνικοί απ’ όλους, θέλουν απεγνωσμένα να αγαπιούνται από τους πάντες, πράγμα που μερικές φορές τους κάνει φασαριόζους, στην προσπάθειά τους να τραβήξουν την προσοχή. Αυτό που δεν αντέχουν με τίποτα είναι η κριτική, την οποία αντιλαμβάνονται σαν απόρριψη, και δεν έχουν τα εργαλεία να τη διαχειριστούν. Ακριβώς γι’ αυτό γυρνάνε πλάτη στον κόσμο τη μοναδική ώρα που δεν έχουν τον έλεγχο του εαυτού τους –όταν κοιμούνται.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v