«Ας μαγειρέψουμε» εύκολα και οικονομικά!

12 πεντανόστιμες, αγαπημένες ελληνικές συνταγές με λαχανικά από τον Μπάρμπα Στάθη μας περιμένουν να τις μαγειρέψουμε εύκολα και οικονομικά.
«Ας μαγειρέψουμε» εύκολα και οικονομικά!
Η μαγειρική ξεκινάει από τη σκέψη του τι θα μαγειρέψουμε και με ποιο τρόπο ώστε να αρέσει. Είναι η επιλογή των υλικών, ο τρόπος που θα τα συδυάσουμε και θα τα αναδείξουμε, η έγνοια για το αποτέλεσμα, η αγάπη και η τέχνη που θα βάλουμε στο φαγητό.

Ο Μπάρμπα Στάθης, παραμένοντας σταθερός στις αξίες της μεσογειακής διατροφής και ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε τη σειρά «Ας Μαγειρέψουμε», προσφέροντάς μας 12 πεντανόστιμες, αγαπημένες ελληνικές συνταγές λαδερών και οσπρίων.

Κάθε σακουλάκι «Ας Μαγειρέψουμε» κλείνει μέσα του όλα τα λαχανικά που χρειαζόμαστε για να μαγειρέψουμε μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή, κομμένα, πλυμένα και συγκεντρωμένα στις σωστές αναλογίες. Προσθέτουμε στα λαχανικά μόνο νερό, λάδι, χυμό ντομάτας ή ντομάτα στον τρίφτη Μπάρμπα Στάθης από 100% ελληνικές ντομάτες, που δίνουν στο φαγητό την μοναδική γεύση και το άρωμα της σπιτικής φρεσκοτριμμένης ντομάτας. Ακολουθούμε τους χρόνους μαγειρέματος των συσκευασιών «Ας μαγειρέψουμε» και είμαστε σίγουρες πως η συνταγή μας θα πετύχει και το φαγητό θα είναι πεντανόστιμο.

Τα «Ας Μαγειρέψουμε» είναι η ιδανική λύση ώστε η ελληνική οικογένεια να απολαμβάνει κάθε μέρα νόστιμες και θρεπτικές συνταγές λαδερών και οσπρίων, εύκολα και οικομικά. Με τα «Ας Μαγειρέψουμε» γλιτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήματα αφού αποφεύγουμε την αγορά των πολλών και διαφορετικών λαχανικών μιας συνταγής, την προετοιμασίας τους, αλλά και σπατάλη από το κόψιμο και το «πέταμα» μέρους του λαχανικού.

Στον Μπάρμπα Στάθη, εδώ και πάνω από 45 χρόνια, καλλιεργούμε την εύφορη ελληνική γη σε συνεργασία με επιλεγμένους Έλληνες αγρότες. Διασφαλίζουμε την ποιότητα των λαχανικών μας, ελέγχοντας πλήρως όλα τα στάδια καλλιέργειας και συγκομιδής. Συλλέγουμε τα λαχανικά μας την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και τα καταψύχουμε άμεσα, σφραγίζοντας έτσι όλη την φρεσκάδα, τις βιταμίνες και τη γεύση τους. Λαχανικά τόσο φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν.

Mε τη σειρά «Ας Μαγειρέψουμε» από τον Μπάρμπα Στάθη το μαγείρεμα αγαπημένων ελληνικών συνταγών με λαχανικά δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο και οικονομικό!

Μπάρμπα Στάθης. Μας κάνει καλό!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
 
Βρείτε μας στο fb, Instagram και Youtube κάνοντας κλικ στα εικονίδια.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v