Ελληνικές βιολογικές καλλιέργειες Μπάρμπα Στάθης

Ο Μπάρμπα Στάθης επιλέγει και μας προσφέρει τα πιο νόστιμα και τρυφερά λαχανικά βιολογικής γεωργίας, ακολουθώντας παραδοσιακούς τρόπους καλλιέργειας, με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια.
Ελληνικές βιολογικές καλλιέργειες Μπάρμπα Στάθης

Τρυφερά, με όλες τους τις βιταμίνες, χωρίς συντηρητικά!

Ο Μπάρμπα Στάθης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη και το σεβασμό προς το περιβάλλον, τις φυσικές διεργασίες, την αειφόρο ανάπτυξη και τη βιοποικιλότητα, δημιούργησε τη σειρά προϊόντων «Βιολογικές Καλλιέργειες» Μπάρμπα Στάθης. Πρόκειται για Βιολογικό Αρακά, Βιολογικά Φασολάκια Στρογγυλά, Βιολογικά Φασολάκια Πλατιά, Βιολογικό Σπανάκι και Βιολογικό Καρότο, που καλλιεργούνται στην Ελληνική γη, πάντα με απόλυτη ασφάλεια και φυσικά με την προσωπική σφραγίδα του Μπάρμπα Στάθη.

Οι «Βιολογικές Καλλιέργειες Μπάρμπα Στάθης» πληρούν όλες τις αυστηρές προδιαγραφές πιστοποίησης και φέρουν την σφραγίδα της ΔΗΩ, επίσημου Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων, που τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Γεωργίας. 

Ο Μπάρμπα Στάθης εγγυάται ότι τα βιολογικής γεωργίας λαχανικά του είναι αποτέλεσμα ενός συστήματος παραγωγής και διαχείρισης που στηρίζεται:

• Στην παραδοσιακή μέθοδο βιολογικής γεωργίας που ακολουθούμε, χωρίς χρήση χημικών και συνθετικών λιπασμάτων ή φυτοφαρμάκων, με το φυτό να τρέφεται αποκλειστικά από τα φυσικά θρεπτικά συστατικά του εδάφους.
• Στην εφαρμογή συστήματος ολοκληρωμένης αγροτικής διαχείρισης ελέγχοντας πλήρως όλα τα στάδια παραγωγής από τη σπορά μέχρι τη συσκευασία των λαχανικών.
• Στην βέλτιστη διαδικασία συλλογής δηλαδή το φυτό συλλέγεται στην ιδανική στιγμή ωρίμανσης και καταψύχεται μέσα σε λίγες ώρες, ώστε να διατηρεί στο ακέραιο τις βιταμίνες του.

Για να απολαμβάνουμε όλοι τα πιο νόστιμα και τρυφερά λαχανικά βιολογικής γεωργίας, πάντα με την ασύγκριτη ποιότητα Μπάρμπα Στάθης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Βρείτε μας στο Facebook, Instagram και YouΤube κάνοντας κλικ στα εικονίδια.
 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v