ΔΙΑΤΡΟΦΗΒΙΤΑΜΙΝΕΣ & ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Advertorial

Nikas: Η πρώτη ελληνική καπνιστή γαλοπούλα [Advertorial]

Η Nikas φέρνει στο τραπέζι μας την πρώτη και μοναδική ελληνική Καπνιστή Γαλοπούλα από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Nikas: Η πρώτη ελληνική καπνιστή γαλοπούλα [Advertorial]

Η συνεργασία Nikas με την αμερικανική γεωργική σχολή αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς, με τη δημιουργία της πρώτης και μοναδικής Καπνιστής Γαλοπούλας από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

H πρωτοπόρος εταιρία αλλαντικών NIKAS επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέους τομείς με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και την απόλυτη κάλυψη των καταναλωτικών αναγκών. Αδιαμφισβήτητη απόδειξη της ενεργούς δραστηριότητας της εταιρίας NIKAS, αποτελεί η συνεργασία της με την καινοτόμο Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης. Μια ξεχωριστή συνεργασία η οποία επισφραγίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη δημιουργία της πρώτης αλλά και μοναδικής ελληνικής Καπνιστής Γαλοπούλας από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, είναι γνωστή εδώ και εκατόν εννέα χρόνια για την προσφορά της στο γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα αλλά και για την τεχνογνωσία της στους τομείς της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και των επιστημών ζωής. Όλα αυτά αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της
Νέας Καπνιστής Γαλοπούλας ΝΙΚΑS από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Η ποιότητα των προϊόντων που δημιουργούνται από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή εξασφαλίζεται από το μοναδικό τρόπο φυσικής εκτροφής των ζώων αλλά και τα μοναδικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την εκτροφή τους. Οι άνθρωποι και οι μαθητές της Σχολής δημιουργούν με αγάπη, φροντίδα και σεβασμό προς τη φύση εκλεκτά προϊόντα, ακολουθώντας αυστηρά κάθε στάδιο ποιοτικού ελέγχου στην εκτροφή της γαλοπούλας.

Συγκεκριμένα:
Φροντίζουν η διατροφή της γαλοπούλας να γίνεται με τα πιο αγνά και φυσικά υλικά όπως:
Λιναρόσπορος, ο οποίος είναι ευεργετικός λόγω υψηλής περιεκτικότητας σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα
Αραβόσιτος που καλλιεργείται σύμφωνα με τους κανόνες της ορθής γεωργικής πρακτικής στους αγρούς της Σχολής
Θυμάρι και ρίγανη που προσδίδουν υψηλή διατροφική αξία στη διατροφή της γαλοπούλας και εμπεριέχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Εφαρμόζουν συστήματα ολοκληρωμένης διασφάλισης «φάρμας» για την ορθολογική διαχείριση του περιβάλλοντος, για την ευζωία του ζωικού κεφαλαίου και για την ασφάλεια των παραγόμενων ζωικών προϊόντων.

Ακολουθούν πλήρη ιχνηλασιμότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Εφαρμόζουν πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2008) και διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000:2005).

Οι γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής επιλέγονται από την εταιρία NIKAS για τη δημιουργία της πρώτης αλλά και μοναδικής ελληνικής Καπνιστής Γαλοπούλας ΝΙΚΑS από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, ενός προϊόντος υψηλής διατροφικής αξίας με εύγεστο και μαλακό κρέας που απευθύνεται στους καταναλωτές που θέλουν καθημερινά στο τραπέζι τους ανώτερη ποιότητα και μοναδική γεύση.

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS

Το site της Nikas
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v