Επιλέγεις το καλύτερο για την οικογένειά σου;

Εμείς οι Έλληνες επιλέγαμε πάντα το καλύτερο. Το καλύτερο που άξιζε τα λεφτά και την εμπιστοσύνη μας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μας νοιάζει να ξέρουμε τι πληρώνουμε. Αν το κάθε μας ευρώ πιάνει τόπο και μάλιστα στο δικό μας τόπο.
Επιλέγεις το καλύτερο για την οικογένειά σου;
Εμείς οι Έλληνες επιλέγαμε πάντα το καλύτερο. Το καλύτερο που άξιζε τα λεφτά και την εμπιστοσύνη μας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μας νοιάζει να ξέρουμε τι πληρώνουμε. Δικαιούμαστε να γνωρίζουμε, πού πάει το κάθε μας ευρώ. Αν πιάνει τόπο και μάλιστα στο δικό μας τόπο. Στο Άλτις, μας νοιάζει να είστε σίγουροι για την επιλογή σας. Να ξέρετε πως γυρίζει σε εσάς και το τελευταίο λεπτό που έχετε δώσει, αγοράζοντας ένα μπουκάλι Άλτις. Και μας νοιάζει να ξέρετε, ποιος ακριβώς βρίσκεται πίσω από αυτό το μπουκάλι. Ποιοι εργάζονται για να απολαμβάνετε καθημερινά κι εσείς και τα παιδιά σας ένα ποιοτικό, νόστιμο ελληνικό ελαιόλαδο.

Γι’ αυτό, βρίσκεται ήδη στον αέρα το νέο video Άλτις, διάρκειας 2μιση λεπτών, που με φιλικό, άμεσο τρόπο εξηγεί εκτενώς τις αξίες Άλτις, την ποιοτική του διαφορά αλλά και τον τρόπο με τον οποίο στηρίζει την ελληνική οικονομία. Πρόκειται για ένα φρέσκο αλλά ταυτόχρονα ζεστό info graphic video που μας αποκαλύπτει ποιοι άνθρωποι στηρίζουν αλλά και στηρίζονται από το Άλτις, πόσο επιλεκτικοί και αυστηροί είναι από τη στιγμή που επιλέγουν παραγωγό και δείγμα μέχρι τις χιλιάδες γευστικές δοκιμές και τους πολυάριθμους ποιοτικούς ελέγχους. Μας νοιάζει να συνεχίσετε να απολαμβάνετε Άλτις. Γι’ αυτό, έρχεται κοντά σας με προσφορές που στηρίζουν την ελληνική οικογένεια. Γιατί σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μας νοιάζει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Γι΄ αυτό μέχρι την τελευταία σταγόνα, μας νοιάζει να ‘ναι ‘Αλτις

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v