Crossfit video: Προπονήσεις για προχωρημένους

Η αθλήτρια crossfit Μαριάνα Τζούρτζεκ παρουσιάζει στην κάμερα του In2life δύο απαιτητικές προπονήσεις για προχωρημένους ασκούμενους.
Crossfit video: Προπονήσεις για προχωρημένους
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Όπως φαίνεται από τα δεκάδες γυμναστήρια που ξεπηδούν από το πουθενά, η μόδα της προπόνησης Crossfit, στην οποία είχαμε αναφερθεί εκτενώς όταν ακόμα… γεννιόταν, ήρθε για να μείνει. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για μια άκρως ενδιαφέρουσα μέθοδο προπόνησης η οποία δεν σε κάνει να πλήττεις, διαθέτει ένταση, έχει αποτέλεσμα και απευθύνεται σε (σχεδόν) όλους τους ασκούμενους.

Μετά το πρώτο βίντεο (δείτε το εδώ) στο οποίο σας παρουσιάσαμε προπονήσεις για αρχάριους, ήρθε η ώρα να μπούμε σε πιο… βαθιά νερά.

Αυτήν την φορά, με την καθοδήγηση της αθλήτριας και προπονήτριας crossfit Μαριάννας Τζούρτζεκ, η οποία κατέκτησε προ ολίγων ημερών την 16η θέση στον τελικό του Nordic Showdown, θα σας δείξουμε δύο WODs (workout of the day) για προχωρημένους ασκούμενους.

Στο πρώτο WOD θα πρέπει να κάνετε 200 μέτρα στο κωπηλατοεργόμετρο, 50 διπλά περάσματα με σχοινάκι και 25 kettlebell swings συνεχόμενα, για σύνολο 20 λεπτών.

Το δεύτερο WOD περιλαμβάνει Push Press, Burpees και άρσεις ποδιών στο μονόζυγο για 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 επανάληψη με στόχο τον καλύτερο χρόνο.



Σ.Σ: Αν πάσχετε από οποιοδήποτε μυοσκελετικό πρόβλημα ή έχετε οποιαδήποτε νόσο/ πρόβλημα το οποίο σας αποτρέπει από το να ασκηθείτε σε έντονους ρυθμούς, συμβουλευτείτε οπωσδήποτε τον γιατρό σας πριν δοκιμάσετε να κάνετε τις ασκήσεις που παρουσιάζονται στο βίντεο.

Καλή επιτυχία και μην διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μας τους χρόνους σας!



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v