ΕΥΕΞΙΑΑΣΚΗΣΗ

Δυνατές ιδέες για αερόβια άσκηση στο σπίτι (video)

Ειδικά σχεδιασμένες για άσκηση στο σπίτι, χωρίς εξοπλισμό, αυτές οι  αερόβιες κυκλικές προπονήσεις θα σας κάνουν να ιδρώσετε και να κάψετε αρκετές θερμίδες.

Δυνατές ιδέες για αερόβια άσκηση στο σπίτι (video)

Διάδρομο δεν έχετε. Ελλειπτικό δεν έχετε. Ποδήλατο δεν έχετε. Τι έχετε; Το βάρος σου σώματός σας;

Μια χαρά. Ακόμα και χωρίς κανέναν εξοπλισμό, χωρίς διάδρομο ή ελλειπτικό, μπορείτε να κάνετε αερόβια προπόνηση και να κάψετε κάποιες θερμίδες ενώ παράλληλα να τονώσετε το καρδιαγγειακό σας σύστημα και να ανεβάσετε την ψυχολογία σας.

Low impact αερόβια προπόνηση για αρχάριο/μέσο διάρκειας 30 λεπτών με στοιχεία από μποξΔεκάλεπτη αερόβια προπόνηση με αλματάκια και burpees για μέσο ασκούμενοΔεκάλεπτη προπόνηση για κάψιμο λίπους, low impact, χωρίς άλματαΤριαντάλεπτη αερόβια προπόνηση για μέσο/προχωρημένο, με επιπλέον ασκήσεις για ενδυνάμωση κοιλιακώνYψηλής έντασης αερόβια με έμφαση σε γλουτούς και κοιλιακούς για προχωρημένουςΤριαντάλεπτη προπόνηση με στοιχεία από kick boxing και χορό για μέσο/προχωρημένοΚαι μιας και πιάσαμε τον χορό, γιατί όχι και λίγο hip hop σε μια ωραιότατη τριαντάλεπτη προπόνηση;Για το τέλος, υψηλής έντασης διαλειμματική αερόβια άσκηση με έμφαση σε πόδια και κοιλιακούς για προχωρημένους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά."

Φρήντριχ Νίτσε

  • 1642 – Μια Ολλανδική εξερευνητική εκστρατεία με αρχηγό τον Άμπελ Τάσμαν προσέγγισε την σημερινή Τασμανία στην Αυστραλία.
    1859 - Εκδίδεται στην Αγγλία το έργο του Κάρολου Δαρβίνου η Η καταγωγή των ειδών και η πρώτη εκτύπωση εξαντλείται την πρώτη ημέρα.
    1877 - Εκδίδεται το φιλοζωικό μυθιστόρημα της Άννα Σιούελ, Η Μαύρη Καλλονή, ένα από τα περισσότερο ευπώλητα βιβλία όλων των εποχών.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2