ΕΥΕΞΙΑΑΣΚΗΣΗ

Δυνατές ιδέες για αερόβια άσκηση στο σπίτι (video)

Ειδικά σχεδιασμένες για άσκηση στο σπίτι, χωρίς εξοπλισμό, αυτές οι  αερόβιες κυκλικές προπονήσεις θα σας κάνουν να ιδρώσετε και να κάψετε αρκετές θερμίδες.

Δυνατές ιδέες για αερόβια άσκηση στο σπίτι (video)

Διάδρομο δεν έχετε. Ελλειπτικό δεν έχετε. Ποδήλατο δεν έχετε. Τι έχετε; Το βάρος σου σώματός σας;

Μια χαρά. Ακόμα και χωρίς κανέναν εξοπλισμό, χωρίς διάδρομο ή ελλειπτικό, μπορείτε να κάνετε αερόβια προπόνηση και να κάψετε κάποιες θερμίδες ενώ παράλληλα να τονώσετε το καρδιαγγειακό σας σύστημα και να ανεβάσετε την ψυχολογία σας.

Low impact αερόβια προπόνηση για αρχάριο/μέσο διάρκειας 30 λεπτών με στοιχεία από μποξΔεκάλεπτη αερόβια προπόνηση με αλματάκια και burpees για μέσο ασκούμενοΔεκάλεπτη προπόνηση για κάψιμο λίπους, low impact, χωρίς άλματαΤριαντάλεπτη αερόβια προπόνηση για μέσο/προχωρημένο, με επιπλέον ασκήσεις για ενδυνάμωση κοιλιακώνYψηλής έντασης αερόβια με έμφαση σε γλουτούς και κοιλιακούς για προχωρημένουςΤριαντάλεπτη προπόνηση με στοιχεία από kick boxing και χορό για μέσο/προχωρημένοΚαι μιας και πιάσαμε τον χορό, γιατί όχι και λίγο hip hop σε μια ωραιότατη τριαντάλεπτη προπόνηση;Για το τέλος, υψηλής έντασης διαλειμματική αερόβια άσκηση με έμφαση σε πόδια και κοιλιακούς για προχωρημένους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η αμφιβολία δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, αλλά η βεβαιότητα είναι μία παράλογη κατάσταση."

Βολταίρος

  • 1791 - Γεννιέται ο Μάικλ Φαραντέι, Άγγλος επιστήμονας με σημαντική συμβολή στην εξέλιξη του ηλεκτρομαγνητισμού και της ηλεκτροχημείας.
    1869 - Ο Χρυσός του Ρήνου, πρώτο μέρος της τετραλογίας του Δαχτυλιδιού των Νιμπελούνγκεν του Ρίχαρντ Βάγκνερ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, στο Μόναχο.
    1908 - Αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία της Βουλγαρίας.
    1943 – Το ελληνικό αντιτορπιλικό Αδρίας Ι προσκρούει σε νάρκη. Από την έκρηξη αποκόπηκε η πλώρη του. Παρά τις ζημιές το πλοίο κατόρθωσε κα έφθασε στις τούρκικες ακτές με 21 νεκρούς και 30 τραυματίες.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2