Είστε έτοιμοι για "wine-up comedy";;;

Ότι το κρασί φέρνει κέφι και γέλιο το ξέρουμε, νομίζω, όλοι. Πειράζει όμως να βάλουμε κι εμείς ένα χεράκι, αν είναι να περάσουμε καλύτερα; Ούτε λόγος. Κι εγώ από καιρό σπάω το κεφάλι μου σκεφτώ και να οργανώσω μια οινική εκδήλωση αλλιώτικη από τις άλλες και νομίζω ότι τελικά τη βρήκα τη συνταγή.

Έχω λοιπόν την χαρά να σας προσκαλέσω σε μια βραδιά "wine-up comedy". Μια βραδιά στην οποία το κρασί, το φαγητό και η κωμωδία θα "παντρευτούν" για να περάσουμε εμείς τέλεια. Κι αν αναρρωτιέστε που, πως και πότε θα γίνουν όλα αυτά, θα σας πω αμέσως παρακάτω:

Την Τετάρτη 9 Απριλίου, στο Αστικό Καφέ-Εστιατόριο ΑΣΤΥ68 στο Γκάζι, θα λάβει χώρα η... οινο-κωμική βραδιά "Οι Βάκχες Μεθούσαν Υπέροχα". Το μενού 3 πιάτων θα είναι από τα χέρια του νέου και άξιου σεφ του ΑΣΤΥ68 Φίλιππου Αλεξίου, τα κρασιά θα είναι του Κτήματος Χρυσοχόου από τη Νάουσα (μαζί μας θα είναι και η Νανά Χρυσοχόου, εκπροσωπώντας το Κτήμα) και το show από δύο καλές μου φίλες και εξοργιστικά ταλαντούχες κωμικές (και όχι μόνο) ηθοποιούς, την Γεωργία Τσαγκαράκη και την Αιμιλία Βασιλακάκη (θα σας είναι σίγουρα γνωστές από διάφορες τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές, αλλά και από τα κωμικά σήριαλ Σφηνάκια/Σκερτσάκια σε Αντέννα και Άλφα). Και, ναι, με ύπουλο και δόλιο τρόπο, οι φίλες μου κατάφεραν να με "αναγκάσουν" να παίξω κι εγώ ένα μικρό ρόλο στην κωμωδία που έχουν ετοιμάσει (αυτό είναι που λέει ο λαός, "τραβάτε με κι ας κλαίω"...).

Σας ενημερώνω ότι η βραδιά θα έχει (στην κυριολεξία) απ' όλα: νόστιμες Ελληνικές γεύσεις, εκλεκτά κρασιά (ένα, μάλιστα, ακυκλοφόρητο, σε πρώτη εμφάνιση), καθώς και πρόγραμμα που θα έχει λίγο από stand-up comedy, λίγο από Βάκχες και Διονυσιακά Μυστήρια, αλλά και ένα κατιτίς πιο διαδραστικό, στο οποίο θα χρειαστεί η συμμετοχή του κοινού. Όλα αυτά στον όμορφο και ζεστό χώρο του ΑΣΤΥ68, το οποίο τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αγαπημένο μου στέκι για καφέ, ποτό αλλά και για Κυριακάτικο brunch.

Η ώρα προσέλευσης είναι 20.30 και η τιμή κατ' άτομο είναι €25. Οι κρατήσεις γίνονται απευθείας στο εστιατόριο, καλώντας στο 210-3466896. Πρέπει όμως να σας ενημερώσω ότι ο χώρος είναι περιορισμένος, οπότε όποιος θέλει να κλείσει τραπέζι, καλύτερα να μην το αφήσει για τελευταία στιγμή. Επίσης, επειδή η βραδιά εκτυλίσσεται με επίκεντρο συγκεκριμένο πρόγραμμα, η ώρα προσέλευσης θα τηρηθεί αυστηρά.

Το ΑΣΤΥ68 βρίσκεται στο Γκάζι (Κωνσταντινουπόλεως 68 - στα 50 μέτρα υπάρχει και κλειστό φυλασσόμενο πάρκινγκ). Αν δεν το ξέρετε, γνωρίστε το καλύτερα κάνοντας like στη σελίδα του στο Facebook εδώ: www.facebook.com/asty68

Σας περιμένω λοιπόν την Τετάρτη 9 του μηνός να διαπιστώσουμε πώς μεθούν οι Βάκχες και, με την ευκαιρία, να φάμε, να πιούμε και να γελάσουμε!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v