Μια... Genious συνεργασία για το Dal Professore

Μία από τις λίγες ποιοτικές προτάσεις στα wine-bars των Βορείων Προαστίων, από αύριο γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα! Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21 Μαρτίου ξεκινάει επίσημα η συνεργασία του Ιταλικού εστιατορίου Dal Professore στο Μαρούσι με την εταιρεία Genious in Gastronomy.


H Genious in Gastronomy είναι η εταιρεία οινικών υπηρεσιών που έχει ιδρύσει ο (εικονιζόμενος) Γιώργος Λούκας, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες sommelier. Από αύριο λοιπόν, η εταιρεία θα συνεργάζεται με την Vineria (το wine bar δηλαδή) του εστιατορίου Dal Professore, τόσο στο επίπεδο της διαχείρισης της λίστας των κρασιών, όσο και στη συμβούλευση των πελατών για τη μεγαλύτερη απόλαυσή τους. Μάλιστα, ο Χρήστος Σιώμος, συνεργάτης της Genious in Gastronomy ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση στον προχτεσινό Διαγωνισμό για την ανάδειξη του Καλύτερου Έλληνα Οινοχόου, θα βρίσκεται καθημερινά εκεί, υποστηριζόμενος από τον ίδιο τον Γιώργο Λούκα, ο οποίος θα έχει την στενή επίβλεψη του εγχειρήματος.


Σημειώστε ότι στη Vineria του Dal Professore θα υπάρχει από αύριο μία εκτενής λίστα κρασιών σε ποτήρι (33 συνολικά επιλογές, μαζί με τα γλυκά και τα αφρώδη), σε τιμές που θα ξεκινούν από τα €4. Πολύ σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι τα ποτήρια θα σερβίρονται μέσα από ειδικό σύστημα διαχείρισης σερβιρίσματος προηγμένης τεχνολογίας της εταιρείας XENEX, για την ιδανική συντήρηση των φιαλών από τη στιγμή που θα ανοίξουν. Έτσι θα υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να προσφέρονται κάποιες φορές σε ποτήρι μεγάλα κρασιά, για ανθρώπους που θέλουν να τα δοκιμάσουν χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουν (και να πληρώσουν) ολόκληρη φιάλη. Γενικά οι οινικές επιλογές θα προέρχονται κυρίως από τον Ελληνικό και τον Ιταλικό αμπελώνα, χωρίς όμως να λείπουν ετικέτες από τη Γαλλία και τον υπόλοιπο (παλαιό και νέο) κόσμο. Θα συνοδεύουν ποικιλίες αλλαντικών και τυριών, καθώς και άλλες Μεσογειακές γεύσεις, ενώ μέχρι το Πάσχα θα υπάρχουν και νηστίσιμες επιλογές.


Η Vineria του Dal Professore βρίσκεται στο Μαρούσι (Διονύσου 47 & Χατζηαντωνίου / 210-6149000). Περισσότερες πληροφορίες για την Genious in Gastronomy θα βρείτε στην ιστοσελίδα της www.geniusingastronomy.gr.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v