ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMETWine

Σεμινάριο Κρασιού ΚΑΙ για Αγγλόφωνους!

Σεμινάριο Κρασιού ΚΑΙ για Αγγλόφωνους!

Και ενώ ο νέος κύκλος του Σεμιναρίου Απόλαυσης του Κρασιού ξεκινάει την Τετάρτη 26/10 με ένα πλήρες team οινόφιλων, μια νέα, ευχάριστη εξέλιξη οδηγεί σε νέα, ξενόγλωσσα μονοπάτια. Κι έτσι, λίγες μέρες αργότερα, θα ξεκινήσει - για πρώτη φορά - ένας κύκλος του Σεμιναρίου στην Αγγλική γλώσσα.


Χρόνια τώρα λαμβάνω μηνύματα από Αγγλόφωνους οινόφιλους που κατοικούν στην Αθήνα, ρωτώντας με και ζητώντας μου να παρουσιάσω ένα σεμινάριο στην Αγγλική γλώσσα. Για λόγους προγραμματισμού, κυρίως, δεν το αποφάσιζα μέχρι τώρα. Αυτή τη φορά, όμως, η "πίεση" (με την καλή έννοια) ήταν έντονη, και ένα γκρουπ είχε ήδη αρχίσει να σχηματίζεται πριν καν σκεφτώ αν θα το κάνω!


Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, λοιπόν, ξεκινάει ο αγγλόφωνος κύκλος του Σεμιναρίου Απόλαυσης του Κρασιού. Θα ξεκινάει στις 7 το απόγευμα, θα φιλοξενείται στο εστιατόριο Abovo στην Πλατεία Κεφαλαρίου, και θα ακολουθεί την υπάρχουσα δομή του Σεμιναρίου. Υπάρχουν πολλοί Αγγλόφωνοι οινόφιλοι στην Αθήνα, και όσοι συμμετάσχουν στο Σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία γύρω από το Ελληνικό κρασί, αλλά και γενικότερα να ζήσουν τη χαρά και την κοινωνικότητα που χαρίζει η απόλαυση του κρασιού, όταν την μοιραζόμαστε με παλιούς και νέους φίλους. Οι θέσεις έχουν ήδη αρχίσει να κλείνουν, αν όμως κάποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για κάποιες από αυτές που είναι ακόμα διαθέσιμες.


So, if you or someone you know are interested in joining the English-speaking group of my wine seminar that's due to start on November 8th, please get in touch. This applies to both native English speakers, as well as to all expatriates living in Athens who are more comfortable getting around in the English rather than in the Greek language. I can be contacted directly by email on [email protected].

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v