Μια Πέμπτη αφιερωμένη στις Λεπτές Γεύσεις

Δεν κανονίζω τίποτα για το απόγευμα αυτής της Πέμπτης - το πρόγραμμά μου είναι κλεισμένο. Θα πάω με χαρά στην ημέρα γευσιγνωσίας που οργανώνουν οι Λεπτές Γεύσεις στην Πεύκη, και η οποία προμηνύεται άκρως "λιμπιστική".

Οι Λεπτές Γεύσεις είναι ένα σύγχρονο delicatessen Γαλλικού προσανατολισμού, το οποίο εισάγει απευθείας από επιλεγμένους προμηθευτές στη Γαλλία ένα σωρό νοστιμιές που οι άνθρωποι που αγαπούν τη γεύση εκτιμούν πολύ. Μάλιστα, διαθέτουν και τη δική τους γκάμα Γαλλικών κρασιών που είναι διαλεγμένα για να ταιριάζουν με όλο τον υπόλοιπο γευστικό κόσμο των προϊόντων τους.

Οι τελευταίες προσθήκες στο portfolio των εισαγωγών των Λεπτών Γεύσεων είναι μία σειρά από gourmet λάδια, ξύδια και μπαχαρικά, τα οποία δοκίμασα και με έχουν ξετρελλάνει - αν προσθέσετε σε μία απλή σάλτσα ντομάτα δύο πρεζούλες από το αρωματικό "Impression Cachemire", που περιέχει κόλιανδρο, κύμινο και curcuma, θα της δώσετε μία εξωτική διάσταση που δεν θα φαντάζεστε! Πρόκειται για εκλεκτούς γευστικούς καταλύτες που κάθε άνθρωπος που μαγειρεύει θα αγαπήσει πραγματικά!...

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, μάλιστα, που ονομάζεται "Ανακαλύπτοντας μερικά από τα μυστικά των μεγάλων Σεφ", πρωταγωνιστής θα είναι ο φίλος και συνεργάτης των Λεπτών Γεύσεων, ο Γάλλος Σεφ Dominique Perrot, ο οποίος θα είναι εκεί όλο το απόγευμα, για να δημιουργήσει τα δικά του δημιουργικά γευστικά σύνολα, εμπνευσμένα από τα καινούρια προϊόντα του καταστήματος.

Η ημέρα γευσιγνωσίας, την Πέμπτη 18 Μαρτίου, στις Λεπτές Γεύσεις είναι μέρα... όνομα και πράγμα, αφού ξεκινάει στις 11 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 9 το βράδυ. Ο Dominique θα δημιουργεί από τις 5 το απόγευμα και μετά.

Οι Λεπτές Γεύσεις βρίσκονται στην Πεύκη (Πίνδου 22 / 210-8024817) και στο Internet (www.leptesgefseis.gr). Αξίζει να τις ανακαλύψετε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v