VIDEO

Επιχείρηση «σωσίβιο»: Κάψτε λίπος σε 20’

Κάψιμο λίπους, μυϊκή ενδυνάμωση, βελτίωση αντοχής. Τρεις στόχοι, τρεις προπονητικοί κύκλοι σε είκοσι μόνο λεπτά. H web tv του In2life και ο personal trainer Πάνος Μπαλατσινός σας δείχνουν τον – σύντομο - δρόμο προς την παραλία.

Η μαγεία του αλεξίπτωτου πλαγιάς στην WebTv του in2life

Αδρεναλίνη και γαλήνη, αίσθημα ελευθερίας και υπερένταση. Οι αντιθέσεις συναισθημάτων που προκαλεί η πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς δύσκολα περιγράφονται με λέξεις. Πήγαμε, είδαμε και καταγράψαμε σε βίντεο ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για τις πτήσεις με παραπέντε.

Ελληνική Εβδομάδα Μόδας 2011: Στα catwalks της Τεχνόπολης

Η κάμερα του in2life βρέθηκε στην 13η Ελληνική Εβδομάδα μόδας, και κατέγραψε δημιουργίες, τάσεις και πολλά... κέφια, τόσο στις επιδείξεις ονομάτων όπως οι Makis Tselios και Aslanis, όσο και σε εκείνες των νέων, ανερχόμενων σχεδιαστών.

Όσα είδαμε στην Athens Exclusive Designers Week 2011

Η κάμερα του in2life βρέθηκε στην ένατη Athens Exclusive Designers Week και κατέγραψε χειμερινές και καλοκαιρινές κολεξιόν, δηλώσεις σχεδιαστών και ατμόσφαιρα πάρτι... πάνω και κάτω από τα catwalks.

Ο Τζίμης Πανούσης στο in2life

Το In2life πήρε την κάμερά του και πήγε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο όπου ο Τζίμης Πανούσης παρουσίασε την παράσταση "Mnimomium". Μίλησε μαζί του για την πολιτική ζωή της χώρας, για την αριστερά και για την διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

Τα Κίτρινα Ποδήλατα μιλούν στο in2life

Με αφορμή τις επετειακές συναυλίες για τα δέκα χρόνια τους, τα Κίτρινα Ποδήλατα μιλούν στην κάμερα του in2life για τα ροκ στοιχεία στη μουσική τους, τις συναυλίες τους και το πώς γίνεται να μένεις δέκα χρόνια εκτός του mainstream κυκλώματος.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης μιλά στο in2life

Με αφορμή τις εμφανίσεις του στον Σταυρό του Νότου, ο Μιχάλης Τζουγανάκης μιλά στην κάμερα του in2life για το πρόγραμμα που παρουσιάζει, τις επιρροές στη μουσική του και τις μοντέρνες ενορχηστρώσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή μουσική.

Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος στο in2life

Με καυστικό χιούμορ και ειλικρίνεια, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος μιλούν στο in2life ο ένας για τον άλλον, για την συνεργασία τους, για τον ρόλο της μουσικής και για τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μιλά στο in2life

Εν μέσω εκρηκτικών live, ο Φίλιππος Πλιάτσικας μιλά στην κάμερα του in2life για τον νέο του δίσκο, το ελληνικό ροκ, τους Πυξ Λαξ και το downloading που φυσικά και δεν θα σκοτώσει την μουσική.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς μιλά στο in2life

Εν μέσω προβών και παραστάσεων στο Μετρό, ο Φοίβος Δεληβοριάς μιλά στην κάμερα του in2life για τον καινούριο του δίσκο, την πηγή έμπνευσης των τραγουδιών του και τις υπερδυνάμεις που όλοι έχουμε.

"Η ευφυΐα ανθεί μόνο στις περιόδους που η πίστη εξασθενεί."

Emile M. Cioran, 1911-1995, Γαλλορουμάνος φιλόσοφος

  • 1793 - Η γιρονδίνη Σαρλότ Κορντέ δολοφονεί τον Ζαν Πωλ Μαρά, σημαντική μορφή της Γαλλικής Επανάστασης.
    1878 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Βερολίνου: η Σερβία, το Μαυροβούνιο και η Ρουμανία αποκόπτονται από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Μεταξύ Αγγλίας, Γερμανίας, Αυστρίας, Ρωσίας, Γαλλίας, Ιταλίας και Τουρκίας υπογράφεται στο Βερολίνο η Βερολίνειος Συνθήκη, με την οποία ανατρέπεται η Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου του 1878, που προέβλεπε τη δημιουργία Μεγάλης Βουλγαρίας.
    1908 - Για πρώτη φορά παραχωρείται το δικαίωμα συμμετοχής σε γυναίκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
    1943 - Το Σύνταγμα Βάλτου των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ αρχίζει 8ήμερο αγώνα κατά της ιταλικής Μεραρχίας Μπρενερού στο Μακρυνόρος και της προκαλεί σοβαρές απώλειες. Η Μεραρχία αυτή κατευθυνόταν διά της Ηπείρου και Αλβανίας προς τη Σικελία, για να ενισχύσει τις εκεί δυνάμεις του άξονα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2