Η Κατερίνα Ευαγγελάτου στο in2life

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου μιλά στην κάμερα του in2life για τα επόμενα σχέδιά της στο Εθνικό Θέατρο, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζεται η οικονομική κρίση... με όπλο την τέχνη.

Χοληστερίνη: Μύθοι, πραγματικότητα και στατίνες

Ποιες είναι οι επιπτώσεις της χοληστερίνης στην υγεία μας και ποιοι οι μύθοι που την… συνοδεύουν εξαιτίας της παραπληροφόρησης από τα μέσα και ενίοτε από τους ιατρούς; Ο διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του Τζανείου κ. Χρήστος Ντέλλος δίνει απαντήσεις στην κάμερα του In2life.

Τέχνη στην Αθήνα: Μια φωτογραφία για την Πατησίων (μας)

Οι βιτρίνες των εγκαταλελειμμένων καταστημάτων της Πατησίων δεν κοσμούνται πια μόνο από τα ενοικιαστήριά τους. Γιγάντιες φωτογραφίες, που απεικονίζουν αναμνήσεις και οικείες εικόνες, έχουν εκτυπωθεί σε μεγάλα banner και τραβούν το βλέμμα των περαστικών.

Τέχνη στην Αθήνα: Πορτραίτα του Jordan Macarof

Ο 29χρονος φωτογράφος τοποθέτησε οκτώ από τα πορτρέτα του σε χρυσαφί, βίντατζ κορνίζες κάτω από ισάριθμες λάμπες στον δρόμο, και κάπως έτσι γεννήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο η πρώτη υπαίθρια ατομική έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου στην κάμερα του in2life

Η Νατάσσα Μποφίλιου και η «dream team» της, ο στιχουργός Γεράσιμος Ευαγγελάτος και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης, μιλούν στην κάμερα του in2life για «χαμένες» γενιές τριαντάρηδων, για ελπίδες, και για τα δέκα πρώτα χρόνια του μουσικού τους ταξιδιού.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στην κάμερα του in2life

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του πειραιώτικου Passport, ο Φοίβος Δεληβοριάς μιλά στο in2life για «αυτή που περνάει» στους δρόμους της άλλοτε λουσάτης Αθήνας και για το τι βλέπει «ο σκύλος ο Βαγγέλης» στο Κολωνάκι του πεθαμένου lifestyle.          

v