Η δύναμη της προσπάθειας

Η κάμερα του In2life βρέθηκε κοντά στους αθλητές των παραολυμπιακών αγώνων και κατέγραψε την προσπάθεια, τα άγχη, τα επιτεύγματα και τις αγωνίες τους. Ένα video που ίσως αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή σας. 

Ιάσων Σπυρομίλιος: «Βρήκαμε το 70% του Διαστήματος»

Διακεκριμένος αστρονόμος και μέλος της ερευνητικής ομάδας των «νομπελούχων» Σμιντ και Ρις, ο Ιάσων Σπυρομίλιος μιλά στην κάμερα του In2life για την επιταχυνόμενη επέκταση του σύμπαντος, το γιγαντιαίο τηλεσκόπιο E-ELT και τους λόγους για τους οποίους δεν επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στην κάμερα του in2life

Λίγο πριν την μεγάλη "χατζιδακική" συναυλία του στο Ηρώδειο, ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλά on camera στη Ναταλί Χατζηαντωνίου για τον Μάνο, την Ενωμένη Ευρώπη, την απουσία της χατζιδακικής ελληνικότητας και την Αριστερά. Απολαύστε τον.

Απλά μαθήματα καλοκαιρινών κοκτέιλ

Ο wine blogger του in2life, Θόδωρος Λέλεκας, και η mixologist του εστιατορίου Abovo στο Κεφαλάρι, Μυρσίνη Σπανέλη, μας μυούν στον πολύχρωμο και μεθυστικό κόσμο των cocktails, σε ένα δροσερό βίντεο.

Σωστή διατροφή για όλους

Ποιοι κανόνες διέπουν μια ισορροπημένη διατροφή για ενήλικες; Ποια είναι τα βασικότερα λάθη που κάνουμε στη προσπάθειά μας να χάσουμε βάρος; Ποιες οι επιπτώσεις της παχυσαρκίας στην υγεία μας; Πώς θα πρέπει να τρώνε τα παιδιά μας; Διατροφικές (και όχι μόνο) απαντήσεις στο ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα της web tv του In2life.

Κάψιμο λίπους… outdoor

Βαρεθήκατε το γυμναστήριο; Κανένα πρόβλημα. Κάψτε αποτελεσματικά θερμίδες εν όψει παραλίας, σε οποιονδήποτε ανοιχτό χώρο και χωρίς εξοπλισμό με τη βοήθεια της Personal Trainer Τόνιας Γουνιτσιώτη και της Web TV του In2life.

Ιμάντες: 10 Βασικές ασκήσεις για αρχάριους

Θέλετε να προσθέσετε ποικιλία στη προπόνησή σας και να γυμνάσετε ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά το σώμα σας; H Web Tv του In2life και ο Personal & Functional Trainer Κωσταντίνος Τζουβές σας δείχνουν πως, μέσα από δέκα βασικές ασκήσεις με την χρήση ιμάντα.

Pole dancing: Sexy και εντυπωσιακές χορογραφίες

«Χορός σε στύλο; Τι, όπως στο στριπτίζ;». Η κάμερα του in2life μπαίνει σε ένα μάθημα pole dancing και καταγράφει γνώμες, φιγούρες και τεχνικές για την πιο σέξι –και την πιο παρεξηγημένη– μορφή γυμναστικής.

v