Απλά πράγματα που θα απογειώσουν το σεξ

Προτάσεις για στάσεις εδώ δεν έχουμε, έχουμε όμως ωραιότατες συμβουλές για να απογειώσετε εύκολα τη βραδιά.
Απλά πράγματα που θα απογειώσουν το σεξ

Δεν υπάρχει λόγος να καταφεύγετε σε περίπλοκες στάσεις ή σε ατέρμονα session στοματικού σεξ. Ναι, είναι ερεθιστικές τεχνικές αυτές, αλλά κάποιες φορές είτε βαριέσαι, είτε είσαι κουρασμένος. Γιατί λοιπόν να μην απογειώσεις το σεξ σου με πιο απλούς, πιο χαλαρωτικούς, πιο μεσοβδόμαδα-friendly τρόπους;

Αυτό εδώ το κερί-λάδι 

Το κερί-λάδι έχει διπλή χρήση. Ανάβεις το κεράκι, φτιάχνεις ατμόσφαιρα με τις αιθέριες μυρωδιές του να πλημμυρίζουν τον χώρο και αφού περάσει περίπου ένα εικοσάλεπτο, η ποσότητα κεριού που έχει λιώσει είναι στην ιδανική θερμοκρασία για ένα ζεστό και χαλαρωτικό μασάζ. Και ξέρετε πού οδηγεί συνήθως το μασάζ.

Συμβουλή: Μην κάνετε και πολύ μασάζ, σεξ θέλετε να κάνετε, όχι να κοιμηθείτε.

Σέξι εσώρουχα

Το παλιό το καλό το κόλπο το σωστό. Γυναίκα, πιάσε τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου –τα δαντελωτά θα προσθέσουμε εμείς- που σε κάνουν να μοιάζεις πυρκαγιά. Σου επιτρέπουμε να φορέσεις και κόκκινα. Άντρα, μη νομίζεις ότι θα γλιτώσεις επειδή είσαι άντρας. Κρύψε το ξεχειλωμένο μαύρο μποξεράκι, που από τις πλύσεις έχει γίνει γκρι, ή αυτό το που έχει στάμπα τον Τουίτι ή τον Ταζ στο βάθος του συρταριού (ή καλύτερα στα σκουπίδια). Αν έχεις σώβρακο, δεν ξέρουμε καν πώς έφτασες στο σημείο να κάνεις σεξ. Αγόρασε μερικά σοβαρά μποξεράκια μαύρου χρώματος και είσαι κύριος.

Χωρίς εσώρουχα

Αν η βραδιά ξεκινά σε ένα εστιατόριο ή σε ένα μπαρ, μη φορέσεις εσώρουχα. Αν είσαι γυναίκα, συνδύασε το χωρίς-εσώρουχο στυλ με ένα σατέν φόρεμα -πόσες φορές έχεις άλλωστε την ευκαιρία να βάλεις ρούχο το οποίο δεν απαιτεί να φοράς εσώρουχα από μέσα. Αν είσαι άντρας, φρόντισε να φορέσεις ένα παντελόνι το οποίο να σε βολεύει. Και η νύχτα μπορεί να σας βρει μεθυσμένους σε μία τουαλέτα να κάνετε σεξ.

Μία μάσκα

Βάζετε «Μάτια ερμητικά κλειστά» στην οθόνη. Έχετε ήδη προμηθευτεί παρεμφερείς μάσκες. Προχωράτε την ταινία στα επίμαχα σημεία. Κάνετε σεξ.

Ένα χάπι

Άντρες βγάλτε τις παρωπίδες σας· επειδή θα πάρετε ένα χάπι για να παρατείνετε τη διάρκεια του σεξ, δε σημαίνει ότι είστε ανίκανοι. Υπάρχουν λογιών-λογιών φάρμακα, δεν είστε υποχρεωμένοι να πάρετε το δημοφιλές χαπάκι. Ούτε χαπάκι είστε υποχρεωμένοι να πάρετε –και η L-αργινίνη ή το κόκκινο τζίνσενγκ κάνουν δουλίτσα.

Αυτό το βίντεο κλιπ του Lenny Kravitz 

Είναι ο  Lenny Kravitz και τα τραγούδια του ο ορισμός της ηδονής; Φυσικά και είναι. Αυτός ο αοιδός έχει βρει τη μυστική συνταγή να ερεθίζει τα αιδοία των γυναικών χωρίς καν να έχει βγάλει την μπλούζα του. Παράλληλα, είναι και ένας προσιτός άνδρας που και απογοητεύεται από τους έρωτες του, και τις χυλόπιτες του τρώει, και θα κλαφτεί για τη γυναίκα που τον πρόδωσε, και γι’ αυτό ακριβώς δύσκολα θα τον ζηλέψει το ίδιο φύλο. Είναι λοιπόν ο Lenny μία από τις τοπ μουσικές επιλογές σας για τις καυτές σας νύχτες; Είναι.

Οπότε, φορέστε ωραία εσώρουχα, προμηθευτείτε λάδια και διεγερτικά, βάλτε Lenny Kravitz, αφήστε το ένστικτο να κυριαρχήσει και όλα θα πάνε καλά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v