5 τρόποι να νιώσεις καλά όταν περνάς κακή μέρα

Απαίσια μέρα; Κακή διάθεση; Σου έχουμε τους καλύτερους (και πιο εύκολους) τρόπους να νιώσεις καλύτερα από ποτέ!
5 τρόποι να νιώσεις καλά όταν περνάς κακή μέρα
Όλοι έχουμε τις μέρες μας. Ξέρεις, εκείνες τις μέρες που ξυπνάς και από την στιγμή που θα ανοίξεις τα μάτια σου έχεις ένα προαίσθημα πως θα είναι μια κακή, μουντή μέρα. Είναι οι μέρες που η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να πέσει στα τάρταρα. Πώς θα καταφέρεις να ξεπεράσεις την μουντίλα και να νιώσεις ξανά ο (σέξι) εαυτός σου; Έχουμε μερικές ιδέες που θα σου φτιάξουν το κέφι!

1. Καθάρισε το μυαλό σου
Προτού αφήσεις όλη την αρνητική ενέργεια να σε παρασύρει στον φαύλο κύκλο της, πάρε μια βαθιά ανάσα, κλείσε τα μάτια και σκέψου κάτι όμορφο. Συνέχισε να αναπνέεις βαθιά. Σήκω από το κρεβάτι, τεντώσου και νιώσε το σώμα σου να ανταποκρίνεται. Κοιτάξου στον καθρέφτη, και χαμογέλα. Είναι ο καλύτερος τρόπος να αρχίσεις την μέρα σου.

2. Ντύσου όπως θες
Φόρεσε κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Σταμάτα να περιορίζεις τον εαυτό σου, το ζήτημα είναι να σου αρέσει αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη. Παίξε με τα μαλλιά και την εμφάνισή σου, και δοκίμασε κάτι καινούριο, να σε ανανεώσει.

3. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου
Ναι, οι απόψεις για τον καταναλωτισμό ποικίλλουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως ένα μικρό δωράκι στον εαυτό σου στην αρχή της ημέρας είναι αρκετό για να σου δώσει δύναμη. Πάρε καφέ από έξω (έξτρα σιρόπι, έξτρα κρέμα), κέρνα τον εαυτό σου ένα νόστιμο γεύμα... κάνε ό,τι πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

4. Κάνε κάτι που σου αρέσει
Αν μπορείς να πάρεις όλη την ημέρα off και να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί, μην διστάσεις. Αν δεν μπορείς, σίγουρα θα βρεις μέσα στην μέρα σου λίγο χρόνο για να κάνεις κάτι όμορφο και δημιουργικό. Επειδή το να αισθάνεσαι σέξι δεν έχει να κάνει μονάχα με την εμφάνιση…

5. Χρώματα
Τα όμορφα, φωτεινά χρώματα μπορούν να σου αλλάξουν εντελώς την διάθεση. Μην φορέσεις την μαυρίλα με την οποία ξύπνησες. Διάλεξε κάτι έντονο, που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα σε κάνει να νιώσεις λες και πρωταγωνιστείς στην δική σου ταινία.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v