Το μυστικό που κρύβει μια καλή φωτογραφία προφίλ

Μια νέα μελέτη λέει πως αν κάνεις αυτό στις φωτογραφίες προφίλ σου, μπορείς να βρεις ακόμα περισσότερα ταίρια!
Το μυστικό που κρύβει μια καλή φωτογραφία προφίλ
Ποιο είναι αυτό το πράγμα που λένε ότι αν κάνουμε, όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα; Το γέλιο, φυσικά! Μπορεί να μας φτιάξει την διάθεση, αλλά πλέον γνωρίζουμε ότι μπορεί να μας κάνει και πολύ πιο… ελκυστικούς.

Η εφαρμογή γνωριμιών SKOUT ερεύνησε τις φωτογραφίες προφίλ των χρηστών της, και ανακαλύφθηκε πως τα προφίλ που έδειχναν τον κάτοχο να γελάει – όχι απλά να χαμογελάει – λάμβαναν 404% περισσότερα likes, αλλά έβρισκαν και 324% περισσότερα ταίρια. Τελικά το γέλιο μπορεί να φέρει όντως την ευτυχία, γι’ αυτό κι εμείς προτείνουμε να δώσετε το κινητό σας σε έναν φίλο και να τον αφήσετε να σας απαθανατίσει τότε που πραγματικά απολαμβάνετε την στιγμή. Ναι, τα ψεύτικα γέλια εξακολουθούν να μην προσελκύουν κανέναν.

Επιπλέον στοιχεία που αποκάλυψε η έρευνα του SKOUT;

*Φαίνεται πως το 75% των ερωτηθέντων πιστεύουν πως είναι αστείοι, ειδικά αν η αίσθηση του χιούμορ τους ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.
*94% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι χαίρονται πολύ να κάνουν τους άλλους να γελούν.
*Οι άνθρωποι που εκτιμούν το σωματικό χιούμορ είναι πιο πιθανό να θέλουν να προκαλούν γέλιο και στους άλλους.
*Οι άνθρωποι που κάνουν αρκετές φάρσες φαίνεται να έχουν περισσότερους φίλους, αλλά συγκεκριμένα οι άνθρωποι που κάνουν… χιούμορ “τουαλέτας” έχουν συνήθως πέντε ή και περισσότερους στενούς φίλους.
*Την ίδια στιγμή, τα άτομα με σαρκαστικό ή αυτοσαρκαστικό χιούμορ δεν έχουν τόσους πολλούς φίλους.
*26% των γυναικών που ερωτήθηκαν είπαν πως προτιμούν να βλέπουν κωμωδίες. Μόλις 18% των γυναικών δήλωσαν πως λατρεύουν τις ρομαντικές κομεντί. Στους άντρες, από την άλλη, το 21% δήλωσε πως το αγαπημένο τους είδος ταινίας είναι οι κωμωδίες.

Πηγή: YourTango

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v