Οι τύποι άντρα που δεν αξίζουν τον χρόνο σου

Προσοχή: Αν θες να προστατεύσεις τον εαυτό σου, μην μπλέξεις με κανένα από τα παρακάτω δείγματα ζωής.
Οι τύποι άντρα που δεν αξίζουν τον χρόνο σου
Ναι, πρέπει να κρίνουμε κάθε άνθρωπο ως ξεχωριστή οντότητα που έχει τα καλά του, τα κακά του, τις παραξενιές του… Υπάρχουν όμως μερικοί τύποι με τους οποίους απλά δεν θες να μπλέξεις. Ας δούμε λοιπόν μερικές περιπτώσεις αντρών που είναι εντελώς Τι-κάνει-νιάου-νιάου-στα-κεραμίδια απαίσιοι και δεν πρόκειται ποτέ να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπό τους.

Ο “Κάνω Μόνο Σοβαρές Σχέσεις”
Λέει ότι κάνει σοβαρές σχέσεις, μιλάει συνεχώς για το πόσο σημαντικός είναι ο έρωτας και πόσα έχει να προσφέρει, αλλά βλέπεις πως έχει κάνει περίπου τετρακόσιες διαφορετικές σχέσεις στην σύντομη ζωή του, και όλες ναυάγησαν. Κάτι βρωμάει εδώ…

Ο fast forward
Γνωριστήκατε προχθές, σήμερα σου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου και αύριο… τι; Πρόταση γάμου; Θα ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό που θα διαχειρίζεστε από κοινού; Θα σε συστήσει στους γονείς του ως “Η γυναίκα της ζωής μου”; Τρέξε όσο πιο γρήγορα μπορείς, τίποτα καλό δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο Σχεσοφοβικός
Φοβάται να δεσμευτεί, φοβάται πως όλοι τον εγκαταλείπουν, θα φοβόταν και την σκιά του αν δεν ήταν αναγκασμένος να την κουβαλάει μαζί με το μίζερο σώμα του καθημερινά. Μπόνους πόντοι φόβου αν παραδεχτεί ευθέως ότι έχει πρόβλημα με την δέσμευση. Είναι σαν να σου λέει ότι υπάρχει 90% πιθανότητα να χαραμίσει τον χρόνο σου, αλλά μείνετε συντονισμένοι, μπορεί να υπάρξει ανατροπή! (Δεν θα υπάρξει.)

Ο Κύριος Δωροεπιταγή
Πάρε λουλούδια. Πάρε βόλτες. Πάρε ένα κόσμημα! Και, σίγουρα, τα δώρα έχουν πλάκα, αλλά από ένα σημείο και μετά θα αρχίσεις να νιώθεις σαν παίκτρια σε τηλεπαιχνίδι. Κανένας άνθρωπος δεν θα είναι πρόθυμος να σου κάνει τόσα πολλά δώρα, εκτός κι αν νιώθει ενοχές για κάτι. Και δεν έχεις ανάγκη να ψάξεις να μάθεις τι είναι αυτό.

Ο κολλημένος με τις πρώην
Θα βρει πάντα κάποιον λόγο να αναφέρει τις πρώην του. Θα του θυμίσεις κάτι. Θα δει κάποια στο δρόμο που θα του την θυμίσει. Θα βλέπετε τηλεόραση και θα παίξει μια διαφήμιση για φρούτα, και θα θυμηθεί ότι και η πρώην του έτρωγε φρούτα. Άφησέ τον να ενοχλεί αυτήν. (Δηλαδή, εντάξει, δεν το ευχόμαστε αυτό, αλλά αν είναι σώνει και καλά να ενοχλεί κάποια, καλύτερα να μην είσαι εσύ.)

Ο Αυστηρός Καθηγητής
Τελευταία φορά που τσεκάραμε, ήσουν μια ικανή, ενήλικη γυναίκα. Τότε γιατί προσπαθεί να ελέγξει την κάθε σου κίνηση; Ακόμα χειρότερα αν το κάνει με πλάγιους τρόπους, νομίζοντας πως είναι κουκλοπαίχτης. Εφόσον δεν σε έχει δέσει με σκοινί ακόμα (αν σε δέσει όντως με σκοινί, πάμε κατευθείαν στην αστυνομία), φύγε μακριά του.

Ο Μπεκρής
Όχι, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο “Πίνω ένα ποτηράκι παραπάνω όταν βγαίνω έξω” και στο “Πίνω επειδή είναι το μόνο πράγμα που απολαμβάνω σε αυτή τη μάταιη ζωή”. Και όταν πίνει, θα ξεχύνεται από μέσα του όλη η ασχήμια του κόσμου, και θα είσαι ο πιο κοντινός του στόχος. Δεν το θέλεις αυτό στην ζωή σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v