ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Τι προσέχουν πρώτα οι άντρες σε μια γυναίκα;

Γνωρίζεις κάποιον. Ποια είναι τα πρώτα πέντε πράγματα που θα προσέξει πάνω σου; (Ναι, είναι μέσα κι αυτό που νομίζεις.)

Τι προσέχουν πρώτα οι άντρες σε μια γυναίκα;

Η απάντηση στην ερώτηση “Τι προσέχεις πρώτα σε μια γυναίκα” έχει δύο πολύ προφανείς απαντήσεις. Οι πιο “χύμα” θα πουν το στήθος ή τους γλουτούς, και οι ντροπαλοί θα πουν το χαμόγελο. Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα όμως; Σίγουρα, τα παραπάνω τραβούν την προσοχή, αλλά ποιο έχει την μεγαλύτερη δύναμη; Και μήπως υπάρχουν… μυστικά όπλα που μπορείς να αξιοποιήσεις;

Το χαμόγελο και το γέλιο
Φαίνεται πως οι ντροπαλοί έχουν περισσότερο δίκιο, καθώς η πλειοψηφία των αντρών θα κοιτάξει πρώτα-πρώτα το στόμα σου. Ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να τραβήξει σαν μαγνήτης, και κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του θα προσπαθήσει να μετατρέψει αυτό το χαμόγελο σε γέλιο. Σίγουρα, το πόσο καλό είναι το χιούμορ του και κατά πόσο θα σε καταφέρει να γελάσεις είναι υποκειμενικά, αλλά τίποτα δεν συμπληρώνει ένα ωραίο χαμόγελο όπως ένα δυνατό, ειλικρινές γέλιο.
Σημείωση: Το χαμόγελό σου θα σου το προκαλέσει επειδή είναι ευγενικός. Αν σου πει το κλασικό “Γιατί δεν μας χαμογελάς;”, έχεις κάθε δικαίωμα να του πετάξεις το ποτό σου στην μούρη. Χαμογελώντας από ικανοποίηση.

Το χιούμορ σου
Εκτός, όμως, από το να σε κάνει να γελάσεις, ο μέσος άντρας θα δώσει σημασία και στην δική σου αίσθηση του χιούμορ. Αν είσαι ακομπλεξάριστη, αν παίξεις λίγο μαζί του και αν καταφέρεις να τον κάνεις να αισθανθεί πως δεν παίρνεις και τόσο στα σοβαρά τον εαυτό σου (και ναι, το να μην παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά δεν είναι κάτι κακό, όλοι μας το χρειαζόμαστε λιγάκι) και πως ξέρεις να διασκεδάζεις, έχεις πραγματικά κεντρίσει την προσοχή του.

Τα μάτια
Δεν τα λένε “παράθυρα της ψυχής” για το τίποτα. Ένας άντρας – που ξέρει τι κάνει – θα κοιτάξει τα μάτια σου, και επειδή είναι καλή συμπεριφορά και δείχνει σεβασμό, και επειδή μπορεί να καταλάβει πολλά πράγματα! Όπως αν όντως τον γουστάρεις και τον κοιτάς με το ίδιο πλανεμένο βλέμμα που έχει κι αυτός, ή αν ψάχνεις την κοντινότερη έξοδο.

Η μυρωδιά σου
Το πιστεύεις ή όχι, οι άντρες δίνουν μεγάλη σημασία στην μυρωδιά. Και, προφανώς, εννοούμε την καθαριότητα, αλλά όχι μόνο. Μια ιδιαίτερη μυρωδιά μπορεί να δημιουργήσει πολλά συναισθήματα. Ένα διακριτικό άρωμα ίσως να του φέρει στο μυαλό μια καλή ανάμνηση και αμέσως να σε σχετίσει μαζί της. Και όλο αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα!

Αυτό που περίμενες να διαβάσεις από την αρχή του κειμένου
Ναι, ίσως είναι λάθος, επειδή οι άνθρωποι δεν είναι αντικείμενα, αλλά θα κοιτάξει το στήθος σου, και θα κοιτάξει τους γλουτούς σου. Κάποιοι προτιμούν ένα από τα δύο, άλλοι και τα δύο, αλλά το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουν να ξεκλέψουν μια ματιά – ελπίζουμε διακριτικά. Αν κάποιος σε πλησιάσει και χρειαστεί να τον καθοδηγήσεις με νοήματα για να σε κοιτάξει στα μάτια, καλύτερα να τον στείλεις προς την πόρτα.

Η αυτοπεποίθησή σου
Αυτό που λένε πως όσο καλά νιώθεις με τον εαυτό σου, τόσο πιο ελκυστική μοιάζεις στους άλλους; Ισχύει. Και αν του δείξεις ότι αγαπάς τον εαυτό σου και νιώθεις άνετα, πως σου αρέσει αλλά όχι επειδή χρειάζεσαι την επιβεβαίωσή του, μπορείς να τον τρελάνεις. Η αυτοπεποίθηση, τελικά, ίσως να είναι το πιο σέξι χαρακτηριστικό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2