Οι συνήθειες των αντρών που προσέχουν οι γυναίκες

Υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουν οι άντρες, νομίζοντας πως δεν τους βλέπει κανείς. Οι γυναίκες απλά απορούν…
Οι συνήθειες των αντρών που προσέχουν οι γυναίκες
Υπάρχουν αντρικές συμπεριφορές που ενοχλούν όλες τις γυναίκες – από τις πιο απλές και ανόητες, όπως την αιώνια μάχη για το καπάκι της τουαλέτας, μέχρι και τις πιο τοξικές. Και από την άλλη, υπάρχουν οι αντρικές συμπεριφορές που απλά κάνουν τις γυναίκες να απορούν τι ακριβώς υπάρχει μέσα στο κεφάλι των ανδρών. Και παρακάτω θα δούμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές, όπως τις περιέγραψαν μερικές πολύ μπερδεμένες γυναίκες.
Σημείωση για τους άντρες αναγνώστες: Μας πήρανε χαμπάρι. Σωθείτε.

*Όταν βγάζουν κάτι από τις τσέπες τους ενώ είναι καθισμένοι, έχουν μια έκφραση πόνου στο πρόσωπό τους, λες και δυσκολεύονται. Κάθε φορά.

*Μπορούν να κάνουν βδομάδες να αλλάξουν τα σεντόνια τους, ακόμα και μήνες. Δεν καταλαβαίνουν πως είναι αηδία;

*Οι περισσότεροι άντρες δένονται μεταξύ τους μισώντας ο ένας τα ενδιαφέροντα των άλλων. Για παράδειγμα, μπορεί να στηρίζουν διαφορετικές ομάδες, και θα φτάσουν στο σημείο να παίξουν μπουνιές, αλλά αυτό τους κάνει χαρούμενους και τους φέρνει κοντά.

*Χαστουκίζουν τις τσέπες τους. Κάθε φορά που είναι να βγουν από το σπίτι, χαστουκίζουν τις τσέπες τους για να δουν αν τα έχουν πάρει όλα μαζί τους. Οι περισσότεροι άντρες που ξέρω το κάνουν αυτό.

*Τι κάνουν τόση ώρα μέσα στην τουαλέτα; Γιατί χρειάζονται τόσο πολύ χρόνο για να κάνουν την ανάγκη τους; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Έπεσαν μέσα; Βρήκαν την Νάρνια;

*Η γκριμάτσα τους όταν παίζουν βιντεοπαιχνίδια, ειδικά αν έχουν κολλήσει κάπου ή αν πυροβολούν αβέρτα για να σωθούν.

*Κάθε φορά που μιλούν με τον πατέρα τους στο τηλέφωνο, η φωνή τους πέφτει μια οκτάβα.

*Δεν πρόκειται να παραδεχτούν ποτέ ότι είναι μεθυσμένοι, εκτός κι αν έχουν γίνει κομμάτια.

*Γιατί βγάζουν την μπλούζα τους τραβώντας την προς τα πάνω, από την τρύπα του λαιμού;

*Βάζουν το χέρι τους μέσα στο παντελόνι όταν βλέπουν τηλεόραση. Και δεν το κάνουν για να αυνανιστούν, απλά το χώνουν εκεί μέσα. Κρυώνουν τόσο εύκολα τα χέρια τους; Νιώθουν την ανάγκη να τα έχουν κοντά στο πουλί τους, για παν ενδεχόμενο;

*Υπάρχουν παντού ψιλά στα σπίτια τους. Μέσα σ’ ένα μπολ, πεταμένα στο πάτωμα, παντού. Ξέρω έναν τύπο που έχει πεταμένα ψιλά ακόμα και μέσα στο ντους.

*Όταν βρεθούν με κάποιον εντελώς άγνωστο σε μια κοινωνική περίσταση, θα γίνουν αμέσως κολλητοί.

*Κάθε φορά που αγκαλιάζονται, χτυπάνε ο ένας τον άλλο στην πλάτη ακριβώς τρεις φορές.

*Κάνουν αυτό τον άβολο βηματισμό στο πλάι, σαν το καβούρι. Και εξακολουθούν να πιστεύουν ότι δεν καταλαβαίνουμε πως προσπαθούν να ξεκολλήσουν τα μπαλάκια τους από το μπούτι τους.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v