Πώς θα τον κάνω να κολλήσει;

Αν θες να τον κάνεις να μην μπορεί να σταματήσει να σε σκέφτεται, σου έχουμε τις καλύτερες συμβουλές!
Πώς θα τον κάνω να κολλήσει;
Αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που θα κάνει έναν άντρα να κολλήσει μαζί σου, δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι περισσότερο. Έχουμε τις καλύτερες (και, ειλικρινά, τις πιο απλές) συμβουλές για ‘σένα. Το νόημα είναι να περνάς καλά και να του το δείχνεις… όχι να αλλάξεις την προσωπικότητά σου για να ταιριάξει με την δική του!

Παίξε μαζί του
Όλοι οι άντρες θέλουν το πείραγμά τους. Εκτός του ότι είναι φοβερός τρόπος να του τραβήξεις την προσοχή, θα ξεκινήσεις ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι—κάτι ο ελαφρύς ανταγωνισμός, κάτι η μία ατάκα πάνω στην άλλη και μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα μείνεις στο μυαλό του για πολύ καιρό.

Κάνε αστεία
Είναι καιρός να πετάξεις από το μυαλό σου το κλισέ ότι οι γυναίκες απλά πρέπει να γελάνε με τα αστεία των ανδρών. Πέταξέ το και βάλε του φωτιά, επειδή οι αστείες γυναίκες είναι απίστευτα σέξι. Δείξε του πως έχεις αίσθηση του χιούμορ και μην ντραπείς να εκφραστείς ελεύθερα μπροστά του.

Να γελάς
Και δεν λέμε ένα μικρό, διακριτικό “χα-χα”. Αν κάτι σου φανεί πραγματικά αστείο, γέλα όπως θα γελούσες μπροστά στους φίλους σου: δυνατά και χωρίς φόβο. Το γέλιο των ανθρώπων λέει πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα τους, και κάποιος που ξέρει να απολαμβάνει τις στιγμές είναι δύσκολο να ξεχαστεί.

Να είσαι χαλαρή
Αν υπάρχει ένα πράγμα που όλοι οι άντρες ανεξαιρέτως λατρεύουν είναι να γνωρίζουν γυναίκες που ξέρουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρουν μια ανάσα και να χαλαρώσουν. Μην παίρνεις τα πάντα στα σοβαρά, και μην στρεσάρεσαι για μικροπράγματα. Αν του δώσεις να καταλάβει πως – πέρα από όλα τα υπόλοιπα καλά σου – μπορεί μαζί σου απλά να περάσει και στιγμές ηρεμίας, δεν θα δει πάνω σου μόνο μια ερωτική σύντροφο, αλλά και μια πολύ έμπιστη φίλη.

Να είσαι πιο απλή
Περίμενε. Αυτή δεν είναι η στιγμή που θα σου πούμε την κλασική (απαίσια και αρκετά σεξιστική, για να είμαστε ειλικρινείς) ατάκα “Φόρα λιγότερο μακιγιάζ”. Θα φορέσεις όσο μακιγιάζ θέλεις, και όσα κοσμήματα θέλεις, και το ντεκολτέ σου θα είναι όσο ακάλυπτο ή καλυμμένο θες. Το ζήτημα είναι όλα αυτά να τα κάνεις για ‘σένα και να φαίνεται. Μην προσπαθείς να τραβάς την προσοχή απλά και μόνο για να σιγουρευτείς ότι όλοι θα σε κοιτάξουν.

Δείξε ότι ενδιαφέρεσαι
Ρώτησέ τον για τα χόμπι του, με τι του αρέσει να ασχολείται. Ψάξε κι ενημερώσου για αυτά, και να είσαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει. Εκτός του ότι ανοίγεις πολλά καινούρια θέματα για συζήτηση, θα σε λατρέψει που ενδιαφέρθηκες να ασχοληθείς με αυτά που αγαπά, και είναι πολύ πιθανό να σου το ανταποδώσει!

Η τρέλα δεν κάνει κακό
Υπάρχουν πολλά είδη τρέλας. Υπάρχει η τρέλα “Πάμε για ποτό μες στα μαύρα μεσάνυχτα”, και υπάρχει η τρέλα “Γκλεν Κλόουζ που βράζει το κουνέλι στην Ολέθρια Σχέση”. Προφανώς κάθε λογικός άνθρωπος θα προτιμήσει την πρώτη, και δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να γίνεσαι αυθόρμητη και να τον εκπλήσσεις.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v