Πώς να τον κάνω να με ερωτευτεί;

Θέλεις να τον κάνεις να… λιώνει για ‘σένα; Τότε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά βήματα!
Πώς να τον κάνω να με ερωτευτεί;

Καίγεσαι, λιώνεις γι’ αυτόν. Έχεις ενθουσιαστεί με κάθε τι πάνω του και πιστεύεις πως είναι ο άντρας της ζωής σου. Πώς θα τον κάνεις να σε δει κι αυτός με ίδιο μάτι; Η λύση ίσως είναι πιο απλή απ’ ό,τι περίμενες…

1. Να είσαι ο εαυτός σου
Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό στο ξεκίνημα μιας σχέσης από το να ξέρεις τι παίρνεις. Σίγουρα, όλοι θέλουμε να παρουσιάζουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα, για να κάνουμε εντύπωση, το μυστικό όμως είναι να του δείξεις από νωρίς ποια είσαι – και πως αγαπάς τον εαυτό σου. Αν γνωρίσει τον αληθινό εαυτό σου, θα αγαπήσει τον αληθινό εαυτό σου.

2. Να έχεις αυτοπεποίθηση
Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την ερωτική διάθεση όπως ένα άτομο που φαίνεται να μην αισθάνεται καλά με την εμφάνιση και το σώμα του. Δεν έχει σημασία τι φοράς (μιας και τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά), αλλά να ξέρεις να παρουσιάζεις τον εαυτό σου: είσαι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που νιώθει τέλεια με όλες τις ατέλειές της. Αυτό είναι σέξι.

3. Άκουγέ τον
Όταν ένας άντρας σου μιλάει για τα ενδιαφέροντά του, κάνε ό,τι θα ήθελες να σου κάνει κι αυτός: στήριξέ τον και άκουσε προσεκτικά αυτά που έχει να σου πει. Μπορεί να μην σε ενδιαφέρει στο ελάχιστο η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, πάει όμως πακέτο με όλα τα υπόλοιπα πράγματα που έχεις ερωτευτεί. Γενικότερα, οι άντρες – δεν θα το παραδεχτούν μπροστά σου, φυσικά – αλλά θέλουν πολύ συχνότερα απ’ ό,τι νομίζεις ένα άτομο να βρίσκεται δίπλα τους και απλά να ακούσει τις μικρές, βαρετές λεπτομέρειες της ζωής τους.

4. Μην είσαι αρνητική
Δύσκολα κάποιος θα ερωτευτεί ένα άτομο που είναι γεμάτο αρνητική ενέργεια. Προσπάθησε να είσαι θετική και να μην κατακρίνεις τόσο εύκολα ανθρώπους και πράγματα που σε βρίσκουν αντίθετη. Είναι αυτή η μικρή συμβουλή που λένε, «Χαμογέλα, γιατί είναι μεταδοτικό». Στην δική σου περίπτωση, είναι και άκρως ερωτεύσιμο!

5. Μην του στερήσεις την ελευθερία
Αν ξεκινήσεις δείχνοντάς του πως είσαι κτητική, ή αν αρχίσεις από το πρώτο ραντεβού να κάνεις μόνη σου σχέδια για το μέλλον… συγγνώμη, αλλά τον έχεις χάσει! Οι άντρες εκτιμούν ιδιαίτερα την ελευθερία τους. Κι αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να είναι μονογαμικοί, ή δεν τους ενδιαφέρουν οι σχέσεις. Σημαίνει απλά πως έχουν την ανάγκη, ακόμα και σε μία σοβαρή σχέση, να περνούν λίγη ώρα μόνοι τους, και να μην νιώθουν πως κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να περάσουν από ανάκριση. Κάτι που, για να είμαστε ειλικρινείς, αξίζεις κι εσύ σε μία σχέση.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v