4 μυστικά για το καλύτερο προφίλ σε dating site

Θες να… αυξήσεις τις μετοχές σου στα dating sites; Τότε ακολούθησε τις συμβουλές της πιο πετυχημένης εργένισσας της Νέας Υόρκης!
4 μυστικά για το καλύτερο προφίλ σε dating site
Ο κόσμος του online dating είναι σκληρός, και φαίνεται πως το παραμικρό λαθάκι μπορεί να ρίξει τις πιθανότητες να βρούμε ταίρι στα… τάρταρα. Πώς θα καταφέρουμε, λοιπόν, να ανανεώσουμε το (διαδικτυακό) προφίλ μας και να το κάνουμε ακαταμάχητο; Μάλλον χρειαζόμαστε συμβουλές από μία ειδικό.

Η κοπέλα της φωτογραφίας ονομάζεται Lauren Urasek, και μέχρι πρόσφατα ζούσε την ζωή της, όπως κάθε single γυναίκα στην Νέα Υόρκη, όταν έλαβε ξαφνικά ένα τηλεφώνημα από το New York Magazine, και ενημερώθηκε πως – με βάση τα στοιχεία του site γνωριμιών OkCupid – ήταν η γυναίκα που λάμβανε τα περισσότερα μηνύματα απ’ όλες. Πώς κατάφερε να γίνει τόσο δημοφιλής;

Διαβάστε μερικές από τις συμβουλές που έδωσε, για να αποκτήσετε κι εσείς ένα ακαταμάχητο προφίλ. Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον, είναι πως οι συμβουλές της Lauren δεν αφορούν αποκλειστικά τα γυναικεία προφίλ – μπορούν να αξιοποιηθούν και από τα δύο φύλα, έτσι ώστε να δείχνουμε πάντα την καλύτερή μας πλευρά.

1. Χρησιμοποίησε μια ρεαλιστική και κολακευτική φωτογραφία που να δείχνει ολόκληρο το σώμα σου
Ο φωτισμός του χώρου πρέπει να είναι καλός, και να μην έρχεται από ψηλά – αυτό δημιουργεί πολύ περίεργες σκιές. Πάρε μια πόζα που να σε κολακεύει, αλλά να δείχνει πως κάθεσαι άνετα, να μην φαίνεται πως στήθηκες με σκοπό να βγάλεις φωτογραφία για το προφίλ σου. Αν βρίσκεσαι σε χώρο με άλλους ανθρώπους, μην τους κάνεις το κλασικό, άκομψο crop. Αν μη τι άλλο, μια φωτογραφία σου σε ένα μέρος με άλλο κόσμο δείχνει ότι έχεις ζωή – σε αντίθεση με το να βγάλεις μία selfie στον καθρέφτη.

2. Μια φωτογραφία σου πρέπει να μπορεί να ξεκινήσει συζήτηση

Η παραπάνω φωτογραφία, για παράδειγμα, έχει βοηθήσει την Lauren (και όσους της έστειλαν μήνυμα) να αρχίσουν με κάτι άλλο από το βαρετό «Γεια». Βρες, λοιπόν, μια φωτογραφία σου που κάνεις κάτι ενδιαφέρον (όπως πεζοπορία, ορειβασία, ή μια όμορφη φωτογραφία σου από διακοπές). Επιπλέον, για τις γυναίκες, είναι καλή ευκαιρία να έχεις μια φωτογραφία σου με λίγο ή και καθόλου μακιγιάζ—μην φοβάσαι να βγεις χωρίς μακιγιάζ, ο άλλος θα θέλει να δει τον αληθινό εαυτό σου.

3. Βγάζε καλές selfie
Όταν βγάζεις μια selfie, πρέπει να δείχνει περίπου το πώς είσαι στην καθημερινή σου ζωή. Αυτό σημαίνει: προσεγμένη, αλλά όχι υπερβολική. Φρόντισε, φυσικά, ο φωτισμός να σε κολακεύει. Μερικές ακόμα συμβουλές που έχει να μας δώσει είναι οι εξής:

*Μην κάνεις zoom, καθώς χαλάει την ποιότητα της φωτογραφίας.
*Μην φοβάσαι να φωτογραφίσεις το “κακό” σου προφίλ, αλλιώς οι περισσότερες φωτογραφίες σου θα φαίνονται το ίδιες.
*Κράτα το κινητό λίγο πιο πάνω από το επίπεδο των ματιών σου. Οπουδήποτε πιο ψηλά και η selfie σου θα θυμίζει φωτογραφία προφίλ του MySpace από το 2006.
*Μην χρησιμοποιείς φίλτρα του Instagram. Αν και τα φίλτρα μπορούν να αναδείξουν ένα τοπίο, δεν πρόκειται να κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται καλύτερο. Αν θέλεις να επεξεργαστείς την φωτογραφία σου, βρες ένα καλό app.

4. Αν είναι να βγάλεις φωτογραφία σε καθρέφτη…

GO CAPS from the MSG bathroom. 🙄@washingtoncaps

A photo posted by Lauren Urasek (@loandthecosmos) on



…φρόντισε να λέει κάτι. Όπως η φωτογραφία που βλέπουμε πάνω. Ο καθρέφτης είναι καθαρός, δεν υπάρχουν στοιβαγμένα πράγματα στο φόντο, κοιτάς ευθεία (δημιουργώντας κατά κάποιο τρόπο οπτική επαφή με όποιον βλέπει την φωτογραφία) και δίνεις μια μικρή πληροφορία για την προσωπικότητά σου. Για παράδειγμα, με την παραπάνω φωτογραφία, η Lauren έχει δεχτεί αμέτρητα μηνύματα σχετικά με το χόκεϊ – άλλος ένας τρόπος να ξεκινήσεις την κουβέντα με διασκεδαστικό τρόπο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v