6 συμβουλές για σχέσεις από μια… βετεράνο

Πόσες από εσάς έχετε νιώσει απογοητευμένες από την ερωτική σας ζωή; Αφήστε μια βετεράνο dating coach να σας δώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές…
6 συμβουλές για σχέσεις από μια… βετεράνο
Μερικές φορές, πρέπει να ακούσουμε και κάποιον που έχει περισσότερες εμπειρίες από εμάς. Σε αυτή την περίπτωση, δίνουμε το βήμα στην dating coach Μπόμπι Πάλμερ, συντάκτρια του YourTango. Έπειτα από 30 χρόνια ραντεβού και σχέσεων, κατάφερε να βρει τον έναν και μοναδικό, στα 47. Και αυτά είναι όσα αποκόμισε από τις εμπειρίες της και θέλει να πει σε όλες τις γυναίκες που απογοητεύονται.

Συμβουλή #1
Αν κάθεσαι να αναρωτιέσαι γιατί δεν σου τηλεφώνησε, απλά χάνεις τον χρόνο σου. Η απάντηση είναι πως… λογικά δεν θα μάθεις ποτέ. Οι άντρες προσεγγίζουν τα ραντεβού διαφορετικά από τις γυναίκες. Για να μην σε πήρε τηλέφωνο, σημαίνει πως δεν είναι αυτός που ψάχνεις, όπως κι αυτός θεώρησε ότι δεν είσαι αυτή που θέλει. Ξεπέρασέ το γρήγορα.

Συμβουλή #2
Μην μπερδεύεις ένα καλό ραντεβού με έναν καλό σύντροφο. Μια πετυχημένη σχέση χρειάζεται χημεία, και αν ψάχνεις απλά να περάσεις καλά, ή αν αυτό που σε ενθουσιάζει σ’ αυτόν είναι αποκλειστικά η εμφάνισή του, μάλλον δεν έχεις τίποτα παραπάνω να αποκομίσεις από αυτή την σχέση.

Συμβουλή #3
Το σεξ μπορεί να είναι υπέροχο, αλλά όταν καταφέρεις όντως να ανοιχτείς σε κάποιον, θα είναι πολύ καλύτερο. Αν ξεκίνησες να βγαίνεις με κάποιον, αλλά νιώθεις ότι δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί του για σοβαρά θέματα ακόμα, ίσως να το σκεφτόσουν ξανά αν θες να πέσεις μαζί του στο κρεβάτι.

Συμβουλή #4
Δεν μπορείς να περιμένεις από έναν άντρα να φερθεί σαν γυναίκα. Όταν συγκρίνεις την συμπεριφορά ενός άντρα με το τι θα έκανες εσύ (ή οποιαδήποτε γυναίκα) σ’ αυτή την περίπτωση, απλά θα καταλήξεις να απογοητεύεσαι. Προσπάθησε να καταλάβεις ποια είναι τα πράγματα που κάνουν τους άντρες διαφορετικούς από εσένα.

Συμβουλή #5
Σταμάτα να δένεσαι μαζί του μέσω του φορτίου που κουβαλάτε. Πολλοί κάνουν το λάθος, από πολύ νωρίς στην σχέση, να αποκαλύπτουν τα πιο προσωπικά τους μυστικά και να δένονται όταν έχουν κάτι κοινό. Όλο αυτό, ενώ σας δίνει την αίσθηση ότι επικοινωνείτε σε πιο βαθύ επίπεδο, είναι υπερβολικά έντονο για την αρχή μιας σχέσης.

Συμβουλή #6
Αγάπησε το σώμα σου όπως ακριβώς είναι. Πολλές γυναίκες έχουν πρόβλημα με το σώμα τους, συγκρίνονται με πρότυπα ομορφιάς και νιώθουν ότι ποτέ δεν θα είναι αρκετές. Μικρό μυστικό: όταν ένας άντρας αποφασίσει να βγει μαζί σου, του αρέσει το σώμα σου. Αν έχεις μερικά παραπανίσια κιλά, αν έχεις γεννήσει, αν έχεις ουλές, όλα αυτά δεν τον ενδιαφέρουν. Και κυρίως, όταν τα πράγματα φτάσουν στην κρεβατοκάμαρα, δεν πρόκειται να κοιτάξει την κυτταρίτιδά σου. Το μόνο που τον νοιάζει είναι ότι θα κάνει σεξ με μια όμορφη γυναίκα, και ότι θα απολαύσει το σώμα της. Επιπλέον, όταν είσαι ανασφαλής για το σώμα σου, αυτό φαίνεται, και αυτό όντως μπορεί να τον ενοχλήσει. Τα πιο σημαντικά πράγματα που σε κάνουν ελκυστική, είναι κι αυτά που έχεις υπό τον έλεγχό σου: το να είσαι ζεστή και να έχεις αυτοπεποίθηση.

Πηγή: YourTango

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v